| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ce qu'il faut pour vivre Aka The Necessities of Life Aka Inuujjutiksaq (2008) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ce qu'il faut pour vivre Aka The Necessities of Life Aka Inuujjutiksaq (2008)Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2014 u 14:38 |
|
Ce qu'il faut pour vivre (2008) * The Necessities of Life * * Inuujjutiksaq * ![]() IMDb Režija: Benoît Pilon Scenarij: Bernard Émond Žanr: Drama Jezik: Inuitski, Francuski, Latinski, Engleski Država: Kanada Trajanje: 102 min Natar Ungalaaq ... Tiivii Éveline Gélinas ... Carole Paul-André Brasseur ... Kaki Louise Marleau ... Soeur Luce Guy Thauvette ... Dr. Montpetit Antoine Bertrand ... Roger Vincent-Guillaume Otis ... Joseph Denis Bernard ... Père Millaire Luc Proulx ... L'horloger Miali Buscemi ... Qupanuaq Ann-Sophie Archer ... Infirmière de jour U 1950-tim, u razdoblju kada je na sjeveru tuberkuloza bila učestala, puno Inuita je moralo ići u kanadske gradove na liječenje, tako je i lovac Tiivii došao u sanatorij u Quebec. Istrgan iz svog prirodnog okruženja, daleko od obitelji i suočen sa stranim svijetom, ne uspijeva komunicirati. Njegova medicinska sestra Carole shvati da Tiiviina bolest nije to što je najopasnije za njegovo zdravlje i prebaci kod njega siroče Kakija, bolesnog dječaka koji poznaje oba svijeta i govori oba jezika. Vremenom Tiivii počne komunicirati sa Kakijem, polako se otvara i drugima i ponovo postaje ponosan i energičan. NAGRADE: Film je dobitnik 14 nagrada i 9 nominacija Prevod je uradio: Gaca62 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |