| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Cat's Eye (1985) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Movie Master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5671 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Cat's Eye (1985)Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2014 u 18:50 |
![]() Režija: Lewis Teague Scenario: Stephen King Žanr: Komedija, Horror, Triler Jezik: Engleski Država: SAD Trajanje: 94 min Uloge: Drew Barrymore ... Our Girl / Amanda James Woods ... Dick Morrison Alan King ... Dr. Vinny Donatti Kenneth McMillan ... Cressner Robert Hays ... Johnny Norris Film se sastoji od tri priče koje povezuje mačka koja luta gradom tražeći malu devojčicu (Dru Barimur) da bi je spasila od natprirodne opasnosti. Zbog lutanja, mačka igra manje bitnu ulogu u prve dve priče, ali itekako značajnu u trećoj. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Lipanj/Jun.2023 u 19:12 |
|
Vidim da je netko napravio resync za BR, svaka čast na bumpu! Znaju već svi ovdje, ne podnosim filmove o kućnim ljubimcima, gade mi se kao sama ideja, a podmetanje nekakvih emocija oko sretne ili nesretne sudbine životinja me tjera na povraćanje. Međutim ovo je jedan od rijetkih filmova u kojem je kućni ljubimac zapravo lutalica povećena svojoj nekakvoj samaritanskoj misiji gdje će usput mrvu okrzuti druge događaje. Mačketina koju bi netko napucao nogom ne samo zbog ćakule nečijeg poganog jezika nije u filmu samo zato da se krevelji, sikće ili mazi u rukama mafijaškoga kuma, a ne, ona se tu došla obračunati. S nekim. Od svih filmova gdje je King bio upetljan na ovaj ili onaj način, ovaj mi je broj 1. Mastwoč.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |