Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Case 39 (2009)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Case 39 (2009)

Case 39

Case 39 (2009)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Slučaj 39

Godina:

2009

Žanr:

misterij, triler, horor

Trajanje:

109 min

Režija:

Christian Alvart

Scenarij:

Ray Wright

Glavne uloge:

Renée Zellweger
  >  Emily Jenkins
Mary Black
  >  Custody Judge
J. Winston Carroll
  >  Judge (as John Carroll)
Bradley Cooper
  >  Doug
Domenico D'Ambrosio
  >  Plainclothes Cop
Jodelle Ferland
  >  Lilith Sullivan
Benita Ha
  >  Therapist
Adrian Lester
  >  Wayne
Ian McShane
  >  Detective Barron
Kerry O'Malley
  >  Margaret Sullivan
Callum Keith Rennie
  >  Edward Sullivan
Cynthia Stevenson
  >  Nancy
Alexander Conti
  >  Diego
Vanesa Tomasino
  >  Javier's Wife
Philip Cabrita
  >  Javier

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Case 39 (2009)
    Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2009 u 02:01

Renée Zellweger ... Emily Jenkins
Jodelle Ferland ... Lillith Sullivan
Ian McShane ... Detective Mike Barron
Kerry O'Malley ... Margaret Sullivan
Callum Keith Rennie ... Edward Sullivan
Bradley Cooper ... Douglas J. Ames

Socijalna radnica Emili pokušava da spase devojčicu koju zlostavljaju roditelji. Ipak, ispostavlja se da je desetogodišnja Lilit opasnija nego što je Emili ikada mogla da zamisli...

„Slučaj 39" je horor nemačkog režisera Kristijana Alvarta („Pandorum"), sa Rene Zelveger u glavnoj ulozi.

Glavni lik filma je prekaljena i posvećena socijalna radnica Emili Dženkins (Zelveger), koja živi sama i ima malo vremena za veze, iako se povremeno viđa sa dečjim psihologom Dagom (Bredli Kuper, „Mamurluk u Vegasu").

Ona misli da je ništa više ne može iznenaditi, sve dok se ne sretne 39. slučaj u karijeri.

To je slučaj desetogodišnje Lilit Saliven (igra je mlada Kanađanka Džodel Ferland), žrtve zlostavljanja.

Emilini najveći strahovi se obistinjuju kada Lilitini roditelji pokušaju da ubiju svoju ćerku jedinicu.

Uz pomoć svog prijatelja policajca Majka (Ijan Mekšejn, poznat po seriji „Dedvud"), Emili je spasava u poslednji čas.

Posle toga, socijalna radnica odlučuje da devojčicu primi u svoj dom, sve dok joj ne pronađu odgovarajuću hraniteljsku porodicu.

Tek tada, Emili shvata da mala Lilit uopšte nije bezopasna...

Ostvarenje „Slučaj 39" snimano je 2006. godine u Vankuveru.

Studio, u kojem je film sniman, je bio potpuno uništen u požaru, ali niko iz filmske ekipe nije bio povređen.

Kritičari su uglavnom negativno ocenili ovaj film, ističući da je suviše predvidljiv i nedovoljno strašan.

U bioskopima u SAD, „Slučaj 39" će se prikazivati od 1. januara.

Ažurirao luka0037 - 12.Prosinac/Dec.2009 u 02:04

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2010 u 16:52
Ništa spektakularan nije ovaj film,daleko od toga da je loš.Ona mala je odigrala extra,čak bolje i od Rene.Malo spojlera

Da li je ovo bio pokušaj da se napravi ženska verzija The Omen filma,ali sa malo srećnijim krajem ili nešto drugo?

E da kad smo spominjali onaj  Phoonk 2 i onih 7k funti,e hteo bi sve vas da vidim,kad onaj lik pada i kad se nabada na makaze,da li bi i dalje mislili da možete da uzmete te pare,jer ovde,sam ja zažmurio i naježio  se do daske.Strašna scena LOL
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2010 u 17:09
ma ok je film,ali sve već viđeno puno puta...a i onaj kraj mi nije nekako sjeo..slažem se mala je odglumila fenomenalno,stvarno za sve pohvale..a što je najbolje već sam praktički sve znao što će se dogoditi u filmu jer tamo sam još prije pročitao pod dnevnik za gledanje filmova,kad je onaj lik napisao cjelu radnju filma..Smile sjećaš se?
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2010 u 17:11
Zbog takvih sinopsisa u Dnevniku mnogo filmova neću ni gledati... Angry
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2010 u 17:13
Originalno postovano od strane outside outside piše:

ma ok je film,ali sve već viđeno puno puta...a i onaj kraj mi nije nekako sjeo..slažem se mala je odglumila fenomenalno,stvarno za sve pohvale..a što je najbolje već sam praktički sve znao što će se dogoditi u filmu jer tamo sam još prije pročitao pod dnevnik za gledanje filmova,kad je onaj lik napisao cjelu radnju filma..Smile sjećaš se?

znam,konjina Angry
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
HennesseySR View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HennesseySR Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2010 u 14:02
Case 39

Bio sam malo skeptican po pitanju ovog filma ali pazite kada vam kazem,grdno sam se prevario.Film je fenomenalan,a za ovaj zanr glumci su extra kakvi inace glume u hororima.Svaka cast i topla preporuka 10/10

Nekad smeska se povoljna prilika za bolje,nekad spasi te dusman a izigra te voljen...
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2015 u 01:04
I meni film čista 10!!! Gledao sam ga više puta!
U poređenju sa ostalim hororima današnjice, ovaj je ekstra!

Meni najjači deo: Why, Emily? Why, Emily? Why, Emily?
Na vrh
contritum View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj contritum Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2023 u 00:19
PRE DO BAR :))))
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,265 sekundi.