Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Case 39 (2009) |
Odgovori |
Korisnik | |
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2009 u 02:01 |
Renée Zellweger ... Emily Jenkins Socijalna radnica Emili pokušava da spase devojčicu koju zlostavljaju roditelji. Ipak, ispostavlja se da je desetogodišnja Lilit opasnija nego što je Emili ikada mogla da zamisli... Ažurirao luka0037 - 12.Prosinac/Dec.2009 u 02:04 |
|
|
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12087 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ništa spektakularan nije ovaj film,daleko od toga da je loš.Ona mala je odigrala extra,čak bolje i od Rene.Malo spojlera
Da li je ovo bio pokušaj da se napravi ženska verzija The Omen filma,ali sa malo srećnijim krajem ili nešto drugo? E da kad smo spominjali onaj Phoonk 2 i onih 7k funti,e hteo bi sve vas da vidim,kad onaj lik pada i kad se nabada na makaze,da li bi i dalje mislili da možete da uzmete te pare,jer ovde,sam ja zažmurio i naježio se do daske.Strašna scena |
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
ma ok je film,ali sve već viđeno puno puta...a i onaj kraj mi nije nekako sjeo..slažem se mala je odglumila fenomenalno,stvarno za sve pohvale..a što je najbolje već sam praktički sve znao što će se dogoditi u filmu jer tamo sam još prije pročitao pod dnevnik za gledanje filmova,kad je onaj lik napisao cjelu radnju filma.. sjećaš se?
|
|
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Zbog takvih sinopsisa u Dnevniku mnogo filmova neću ni gledati...
|
|
|
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12087 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
znam,konjina |
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
HennesseySR
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 16.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Zrenjanin Status: Offline Points: 55 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Case 39
Bio sam malo skeptican po pitanju ovog filma ali pazite kada vam kazem,grdno sam se prevario.Film je fenomenalan,a za ovaj zanr glumci su extra kakvi inace glume u hororima.Svaka cast i topla preporuka 10/10 |
|
Nekad smeska se povoljna prilika za bolje,nekad spasi te dusman a izigra te voljen...
|
|
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23199 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
I meni film čista 10!!! Gledao sam ga više puta!
U poređenju sa ostalim hororima današnjice, ovaj je ekstra! Meni najjači deo: Why, Emily? Why, Emily? Why, Emily? |
|
contritum
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Pridružen: 11.Ožujak/Mar.2018 Status: Offline Points: 321 |
Opcije posta
Thanks(1)
|
PRE DO BAR :))))
|
|
Odgovori | |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |