| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Carbone (2017) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bgvracar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Carbone (2017)Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2021 u 22:37 |
|
Odličan francuski triler sa Mažimelom i Depardjeom u glavnim ulogama. Režiju potpisuje višestruko nagrađivani Olivije Maršal. Film govori o nalaženju rupa u zakonu koje su četvorici prijatelja omogućile brzo i astronomsko bogaćenje. Međutim, za takve poduhvate se ponekad mora platiti previsoka cena...
|
|
![]() |
|
dzindzin16
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2021 u 01:50 |
|
Izvanredan triler.Od Marsala i ove glumacke ekipe, nista manje nisam ni ocekivao.Hvala na prevodu
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Online Points: 172 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2021 u 12:07 |
|
Još jedan Mažimelov dobar film
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2022 u 11:49 |
Ma kakav triler, nema tu nikakvog trilera. Radi se o financijskom kriminalu, odnosno čovjeka nagnala nevolja da iskoristi glupave međunarodne zakone i zaradi brdo love. Mogao je okušati sreću na kocki, ali nije. Film
nije dosadan, ali moram priznati da se autori nisu baš puno trudili
detaljno objasniti kako je sve skupa bilo moguće izvesti. Možda bi bilo dosadno da jesu, ali stalno sam imao dojam da je puno i previše tu preskočeno i dano mašti na volju. U takvim okolnostima moram pohvaliti kompletnu glumačku ekipu koja je posao odradila savršeno. Nije
lako uvjerljivo odraditi karaktere za koje zbog nedostatka pozadinskog
materijala nije potpuno jasno što, kako i zašto rade. Pa će gledatelju, barem meni, ostati fokus na međuljudskim odnosima, a ne samoj metodi prevare, što i nije tako loše. Loše je što film tako nije završio. Namlatili
ste 500 milijuna eura, a vozikate se okolo sami samcati gdje je društvo takvo da vas mogu ubiti za 100 eura? I onda na
kraju još pamfletski filozofirate, i to ne sa Bahama niti iz ćuze? Dobar krimić ovo jest, ali dojma sam da je mogao biti puno bolji. Gledati.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Studeni/Nov.2022 u 21:46 |
|
Pa Marshal i radi kriminalisticke , a zadesi se da ima i neke druge elemente, trilera, drame, (mislim da je i bio policajac ili radio u policiji, sta i kako ne mogu da se setim), svi su mi dobri, neki manje, neki vise, eto svidela mi se i serija Braquo mada vecini je jedna od najboljih francuskih i od drugih tog tipa (kriminalistickih) Engrenages , Bronx nisam gledao,korejski Biseuteo je rimejk 36 Quai des Orfèvres (2004) npr.
Ažurirao AlexDeLarge - 15.Studeni/Nov.2022 u 22:23 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |