Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Captain Phillips (2013) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
Kneginja ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of ![]() ![]() Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2013 u 19:50 |
Captain Phillips (2013) ![]() IMDb Režija: Paul Greengrass Scenarij: Billy Ray, Richard Phillips Žanr: Akcija, Avantura, Biografija Jezik: Engleski, Somalijski Država: USA Trajanje: 134 min Tom Hanks ... Captain Richard Phillips Barkhad Abdi ... Muse Barkhad Abdirahman ... Bilal Faysal Ahmed ... Najee Mahat M. Ali ... Elmi Michael Chernus ... Shane Murphy Catherine Keener ... Andrea Phillips David Warshofsky ... Mike Perry Corey Johnson ... Ken Quinn Chris Mulkey ... John Cronan Yul Vazquez ... Captain Frank Castellano Max Martini ... SEAL Commander Omar Berdouni ... Nemo Mohamed Ali ... Asad Issak Farah Samatar ... Hufan Film 'Kapetan Phillips' snimljen je prema knjizi "A Captain's Duty: Somali Pirates, Navy SEALS, and Dangerous Days at Sea" o istinitom događaju kada 2009 godine grupa somalskih pirata napadne i otme američki teretni brod 'Maersk Alabama'. Radnja filma fokusirana je na odnos između kapetana broda Alabama, Richarda Phillipsa i somalskog vođe pirata, Musea koji ga otima. Phillips i Muse nađu se u nezaustavljivom vrlogu kada Muse i njegova banda napadnu Phillipsov nenaoružan brod; duboko na pučini, 145 milja od somalske obale, njih dvojica će se naći u nemilosti sila koje se nalaze van njihove kontrole. Film režisera Paula Greengrassa napet je i uzbudljiv triler te višeslojan portret o bezbrojnim posljedicama svjetske globalizacije. Prevod je najavio Bambula |
|
![]() |
|
![]() |
|
bojanadj ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Odgledah neki dan. Uvod je dosta spor po mom ukusu, ali sam peglala pa mi i nije toliko smetalo.
Ne mogu nešto posebno da ocenim film, jer mi u poslednje vreme nikako ne leže drame, ali mogu reći da mi je kulminacija filma u sceni kad ga pregleda doktorica. Ta scena mi je "za Oskara", naročito što je nisu pretvorili u patetiku i ona mi je podigla ocenu filma najmanje za 2 boda. |
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |