Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Captain America: Brave New World (2025)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Captain America: Brave New World (2025)

Captain America: Brave New World

Captain America: Brave New World (2025)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Kapetan Amerika: Vrli novi svet

Godina:

2025

Žanr:

akcija, znanstvena fantastika, avantura

Trajanje:

118 min

Režija:

Julius Onah

Scenarij:

Jack Kirby
, Dalan Musson
, Joe Simon
, Rob Edwards
, Malcolm Spellman
, Julius Onah
, Peter Glanz
, Matthew Orton

Glavne uloge:

Harrison Ford
  >  Thaddeus 'Thunderbolt' Ross
Liv Tyler
  >  Betty Ross
Giancarlo Esposito
  >  Sidewinder
Todd Allen Durkin
  >  Senior Advisor #1
Carl Lumbly
  >  Isaiah Bradley
Harsh Nayyar
  >  Prime Minister Kapur
Tim Blake Nelson
  >  Samuel Sterns
Anthony Mackie
  >  Sam Wilson
William Mark McCullough
  >  Commander Dennis Dunphy
Tony Mareno
  >  Navy Seal
Jóhannes Haukur Jóhannesson
  >  Copperhead
Rachael Markarian
  >  Presidential Aide
Rick Espaillat
  >  French President
Takehiro Hira
  >  Prime Minister Ozaki
Rosa Salazar
  >  Rachel Leighton
Alan Boell
  >  Sergeant Payumo
Marissa Chanel Hampton
  >  Reporter Orah Fox
Shira Haas
  >  Ruth Bat-Seraph
Jacqueline Loucks
  >  Secret Service Agent #2
Danny Ramirez
  >  Joaquin Torres
Dustin Lewis
  >  Senior Advisor #2

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Shadow07. View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Captain America: Brave New World (2025)
    Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2025 u 20:29
Kako se to kapetan amerika od toliko filmova i avantura pretvori u crnca to nikako nemogu da shvatim , dali je ovo neka sprdnja ili sta je vec ....
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2025 u 20:42
Tramp će da vrne belca da gi igra Kapetana Amerikana.

Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2025 u 07:21
Zato što prate nove stripove i Sam Wilson ( Falcon) je postao novi Captain America, to je tipa 2014. i 2015.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2025 u 16:40
Pre sam znao da ''skidam'' ovakve filmove vec kad je tolika kriza sto se tice sveta filma. Ali, uglavnom bih uvhatio sebe da jednostavno ne mogu sebe da nateram da gledam nesto tako, jednostavno ne mogu. Mogu mozda pokusati ali ishod u 99,9% bude isti da uzmem daljnski upravljac i da iskljucim. Nebitno da li je to Captain ASmerika, Indiana Jones ili vec sta.. Mada ko zna, mozda ''jednog dana'' i skinemam ovo mada ne znam ni sam zasto bih. Evo odgledah opet trejler, mislim, ti super junaci i to, to je prevayidjeno. Mislim da je to za nivo nekih klinaca. Vidim nekakva krila pa lik leti ovaj se nesto zacrveneo pa ne znam da li je to crvena verzija Hulk-a ) A isto tako kao super junaci, prevazidjeno je vise i bzw davati sansu onim B akcionim filmovima tipa gde igraju Dolph Lundren ili Michael Jai White. Ovakav film Captain America guta uz kokice ) Neka hvala. Em ne gutam kokice a ni ovakve ''glupsti''. Mada, nekome se ovo svidja. Kome se svidi nek izvoli )
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2025 u 19:27
Nekako sam bio skeptičan povodom činjenice da je crnac kapetan America, a onda malo kasnije još jedan crnac je isto bio kapetan :D. Ovo je stvarno pravi film koji se mogao gledati u ScreenX formatu. Možda sitni spojleri, ali nekako mi je ovaj kapetan America više čovek nego Stiv, što mi se dopada i što je ovaj film više politički triler i u nekim momentima zaboraviš da je Marvel ili neki superherojski film, Nema tu šta puno za reći, a da se ne otkriju neki detalji.
Na vrh
Shadow07. View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2025 u 20:54
Sve to uredu, akcija, marvel, avantura a , u frka strka, ali kapetan amerika crnac( nista lose da se odmah razumemo,) posle toliko filmova sa nekim drugim likom sada lik crnac ej druze, ali sobzirom da sve to spada u jednu veliku americku lakrdiju hebiga sto da ne( mada sam se jednom vec ranije iscudjavao sto je crnac) film nista posebno jer sebicni amerikanci sve nekako na njihovu vodenicu pa kako god bilo ali uglavnom osrednje i nekako mlako....
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2025 u 21:23
Ko zna, možda "pocrne ili zacrne" i Hulka, pošto je bio zelen, sada je crven (oket, znam da je to njegov neprijatelj), pa eto ideje za budućnost, ako ga bude glumio američki afrikanac da i bukvalno bude u crnoj boji.
Na vrh
sale82ful View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj sale82ful Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2025 u 01:08
Kao prvo, da pozdravim forumaše, i ljubitelje filma. Ja se zaista retko oglašavam ovde na forumu generalno iako sam skoro 20 godina potajno prisutan. 
Elem, ovo oko crnačkih stvari mi je počelo ići na živce. Kako je krenulo, sad će bijeli ljudi biti robovi ovima drugih boja. (one dugine boje najbolje da ne spominjem) 
Film, i i filmska industrija je otišla u vražiju mater. Nisam rasista, niti mogu biti, barem ovde na balkanu, ali toliko forsiranje pedera, lezbejki, crnaca, i ostalih je toliko uzlo maha da sam poceo gledati filmove od prije 50 godina. 

I ona mantra "Black live matter" Šta kao, zivot bijelca nije bitan? Ne kontam?

(izvinjavam se na off topic al kad može Mizi da sere svaki dan bez ikakve sankcije dal bio u pravu ili ne, iako u vecini slučajeva nije, i misli da je interesantan i duhovit, premda nije ni blizu, mogu valjda i ja da serem jednom u 10 godina)
LOL

Ažurirao sale82ful - 18.Veljaca/Feb.2025 u 01:20
Na vrh
jojo385 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jojo385 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2025 u 10:49
Ne razmisljajuci racionalno i zdravorazumski,pokazujuci racizam,nisi nikad
pomislio da "Black live matter" ima dvije strane. A za bjelca ,moras da postires
video gdje crni policajci gushe bjelca. Ako to ne linkujes, racist.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2025 u 12:01
Zelene su bile oči te,
Zelen je i Hulk bio malopre,
Zelene su bile uši te,
Zeleno pocrnet nijeće!
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2025 u 17:32
) Ipak cu staviti na spisak ) Vidim izasao je prevod pa.... Ajde ako nista drugo, barem da dam shansu ) Videcemo )
Na vrh
e5-goran-jovanovic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj e5-goran-jovanovic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2025 u 20:36
Žalosno je ko sve piše priče u Holivudu! Sve posle Endgame je ne samo negledljivo već totalno izašlo iz konteksta priče. Sve je nekako s brda s dola i krajnje nemaštovito. Računaju na to kada ubace neke glumce to će ih nekako pokriti. Epilogt svega je da sve što Dizni uradi je totalni krah filmske industrije!Najbolji primer je poslednja trilogija Star Wars koju i ne želim da pamtim jer je ubila sve ono dobro što je Georgi Lucas uradio! Dokaz svih ludosti posrnulog Holivuda je baš ovo novo čedo Kapetan Amerika! Neka neko kaže Mekiju da mu ne liči da bude Kapetan, sav je smešan i pomalo u svemu tome ima Mister Bina na neki čudan način! Ovaj film ću pogledati još je3dnom i staviću tačku na ovu franšizu barem dok se ne vrati Kris Evans ili neko ko ima autoriteta za tu ulogu!
Na vrh
Shadow07. View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2025 u 22:39
Ma nebitno je to crno belo , bas nebitno, ali druze gledam ove filmove 40 godina i sad kapetan amerika crnac eej bre, zato gledamo evropske filmove a ruske pogotovo i ne zamaramo se vise sa tim degenima amerima....
Na vrh
:-)smiley View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj :-)smiley Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2025 u 16:54
Loš film, a što mi onda odbace moj titl kao loš, pa ljudi, kakav če biti na CAM verziju, sramota!?!
Na vrh
brgljez View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brgljez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2025 u 23:06
pogledo čisto da vidim dokle to može ići. jako loše. šta je halid piso tekst za likove?... prošetat ćemo se kad trešnje cvatu. da pukneš od smjeha.
Na vrh
jtl View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jtl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2025 u 21:26
Ekstremno besmislen film. Patetika predsjednika SAD prema ćerki je za hroniku idiotizma. Kako je Marvel uništio svaku franšizu koju dohvati, u rangu je genijalnosti. Odgledam te fnovije Marvelove filmove radi slave prvih Avengersa, i uopšte prvih Marvelovih filmova, međutim to su uvrede za logiku, Glavni glumac je OK, samo uloga i cio scenarij su teško smeće.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2025 u 21:32
Pljuni istini u oči.
Ako budu upropastili nove Osvetnike gde Ajron Men igra Doktora Duma (po meni nerealna i debilna odluka), ondak će se posrati po svim filmovima koje su prethodno snimili...
Ostalo je Marvelu da štampa stripove, mada su im i oni sranje.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2025 u 00:11
Javi utiske samo, ako probaš uopšte.
Sviđa mi se novi Cpt America, kao glumac novi, no sam Marvel, uh, mukica.
Kako bilo, javi kako tebi deluje, za ostale mogu da pretpostavim ali me baš zanima tvoje viđenje, Mizi 👍
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2025 u 00:16
E, da, i AlexdeLarge takođe. Mada mi se sa tobom baš ne priča o filmovima, daj nešto ljudskije, spam, šta već drugo bilo, osim knjiga i filmova, to izvrteli a voleo bih bolje van svega toga da te upoznam.

Kako bilo, ti pa pratio Marvel izdavaštvo, pa radi toga mogu istrpeti priču o ovom filmu, ako ti bude do toga. Ja bre poslednjih 15 propustio 😂
Na vrh
Mile_sd View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mile_sd Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Ožujak/Mar.2025 u 01:44
Samo sam pogledao prvih 10-tak minuta,Bas da glumi crnac...glupo mi bilo da ga i gledam.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,265 sekundi.