Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Can't buy me love
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Can't buy me love

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
kole72 View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kole72 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Can't buy me love
    Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2007 u 19:13
Ako neka zna neka mi pomogne i kaže mi gde mogu da skinem film"CAN'T BUY ME LOVE" iz 1987. u divx formatu.

UNAPRED HVALA SVIMA.
Na vrh
Dr. Snaut View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr. Snaut Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2007 u 21:10
Imas na eMule!!!

P.S. Tamo ima sve!!!
Na vrh
kole72 View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kole72 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2007 u 21:20
Unapred ti hvala sad ću da vidim i tamo.

Na vrh
navojec View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj navojec Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2007 u 21:48
Bravo doktore Snaut

tigre, tigre, tamni sjaju...
Na vrh
kole72 View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kole72 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2007 u 09:28
Gledao sam na eMule ali niko nema 100%.

Zna li neko neki link za rapidshare (ako ga uopšte ima jer je film star), ili nešto slično gde može da se skine taj film.

Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2007 u 11:22
Imas 15 usera... sta ce ti vise. Tesko da ces ga naci negde!
Na vrh
RoBa View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj RoBa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2007 u 12:54
Originalno postovano od strane kole72 kole72 piše:

Gledao sam na eMule ali niko nema 100%.

Zna li neko neki link za rapidshare (ako ga uopšte ima jer je film star), ili nešto slično gde može da se skine taj film.

Kako to mislis nitko nema 100%?Nesto nije u redu sa tvojim magarcem, ili krivo gledasLOLLOL
Cant.Buy.Me.Love.1987.DVDRip.XviD-SChiZO
60 sources, oko 40 ih ima 100%LOLLOL

Na vrh
kole72 View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kole72 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2007 u 14:06
Ili ja krivo gledam ili moj magarac nešto ne valja.
Ako mogu da te zamolim da mi kažeš gde da gledam i šta da radim jer nešto verovatno ne radim kako treba.
Do sada sam radio sa LIME WIRE i sve je ok.
Ovo mi je prvi put da radim na eMule.
Ako imaš volje da pomogneš pomozi.

HVALA.
Na vrh
RoBa View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj RoBa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2007 u 22:37
OK, evo mene, kad pokrenes emule, otvoris prozor sa serverima, desni klik na bilo koji server i remove all. E sada nemas niti jedan server, sada desno
u onu kucicu update server .met from url stavi ovo: http://corpo.free.fr/server.met i klikni update...Spoji se na DonkeyServer No1 ili No2...Spoji se i na kad...
Sada pod options, server, makni prve tri kvacice da ti se serveri nebi sami updejtali..i pod remove dead server after stavi 9 retries...

A direktni link na ovaj film ti je:
ed2k://|file|Cant%20Buy%20Me%20Love%201987.avi|729710592|DB37A114CA166662867C69DAD84511E2|/
Ides na Tools/paste ed2k links.. i stavis ovu adresu...

Ima jos puno sitnica, ali mi se neda pisati, za sada je i ovo dosta...
Da opet napomenem ne ocekuj velike brzine ako samo jedan file skidas, iistovremeno se u emuli skida 20 i vise fileova i oni ti popune bandwich, normalno komp i emule ti moraju nonstop biti upaljeni..

Na vrh
kole72 View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kole72 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2007 u 23:49
RoBa HVALA TI MNOGO na pomoci jer sam stvarno nov u koriscenju ovog programa.

Sad cu ja da vidim da se malo zezam oko tih sitnica samo da skinem ovaj film.

Jos jednom VELIKO HVALA NA STRPLJENJU i volji da mi sve ovo napises i lepo objasnis.
Na vrh
kole72 View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kole72 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2007 u 16:04
RoBa jos jednom ti hvala na pomoci.

Ovo se polako skida zavisi koliko izvora ima ali ide nekako.
Na vrh
nikica008 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nikica008 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2007 u 21:21
imas ovdje na rapidshareu samo se trebas registrirat

http://www.projectw.org/viewtopic.php?t=365368&highlight=love

Ažurirao nikica008 - 24.Travanj/Apr.2007 u 21:24
Na vrh
RoBa View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj RoBa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2007 u 12:43
Evo vam jos jedne odlicne stranice(foruma) sa jako puno ed2k linkova za razno razne filmove od najstarijih do najnovijih, dvdripovi vecinom...sa screen shotovima, opisom itd.. Jednom rjecju za sve ljubitelje filmova i emule...genijalno

http://sharethefiles.com/forum/
Na vrh
kole72 View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kole72 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2007 u 09:48
Hvala nikica008.

Skinuo sam sa tog sajta.

Hvala ti jos jednom puno

Na vrh
kole72 View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kole72 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2007 u 09:50
RoBa sad cu da posetim taj sajt pa da vidim sta ima.
Hvala ti na pomoci i trudu oko svega.

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.