| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Bu-reo-jin hwa-sal Aka Unbowed (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Bu-reo-jin hwa-sal Aka Unbowed (2011)Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2013 u 23:07 |
|
Bu-reo-jin hwa-sal (2011) * Unbowed * ![]() IMDb Režija: Ji-yeong Jeong Scenarij: Hyun-keun Han, Ji-yeong Jeong Žanr: Drama Jezik: Korejski Država: Južna Koreja Trajanje: 100 min Sung-kee Ahn Won-sang Park Young-hee Na Ji-ho Kim Film je snimljen prema istinitoj priči. Godine 1995. profesor Kim Kyung-Ho insistirao je da je jedan zadatak pogrešan na testu za upis na univerzitet. Zbog toga nije ponovo izabran za profesora. Podneo je tužbu sudu. Januara 2007. godine, tužba je odbačena. Tri dana kasnije, sudija je samostrelom ustreljen u stomak, a glavni osumnjičeni je profesor Kim. TITLOVI izvor:inter.okr. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |