Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Buffy - The Vamp Slayer
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Buffy - The Vamp Slayer

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Trigy View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Trigy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Buffy - The Vamp Slayer
    Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2004 u 20:58
Posjedujem cijelu 6 i 7 sezonu Buffy ako je neko voljan kupit ili se trejdat.
Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2004 u 11:01

sta os za to? na kolko je cd-a koja sezona??

Ako hoèeš prodat za koliko para?

Ažurirao tlisak
Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...

Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2004 u 15:38
Daj i meni javi sve iste informacije... I odkud si?
Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2004 u 19:08
sta se nejavljas

Na vrh
Trigy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Trigy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2004 u 00:29
Uh....nisam bio na kompu zadnjih par dana. Sve ukupno ima oko 10-ak cd-ova. Sve zajedno za 150 kn (ako se slažete) iako me zanmaju i trejdovi za anime, pogotovo DB.

P.S. Imam i èetvrtu sezonu Angela.
Na vrh
Trigy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Trigy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2004 u 00:31
Ajoj....zaboravio reæ da sam iz Zg.
Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2004 u 15:20
150 KN PUNO,PUNO

Na vrh
Flash View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Flash Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2004 u 20:54
Iam anime,iz Zagreba sam,za zamjenu sam
I wont be ignored

flashlssj@yahoo.com
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2004 u 12:34
Te zanimaju samo anime za razmjenu ili jos nesto? Mozda neki filmovi, koncerti, spotovi, muzika neka?
Na vrh
Trigy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Trigy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2004 u 02:09
Kak moze 150 kn biti puno, to ti je 15 kn po CD-u.
A po kolko bi ti?

Najvise me zanima anime, ali imam i dosta filmova. Pa se mozemo i za to mijenjati.

Flash-- daj reci koje anime imas.

Bikonja-- koje filmove imas? Imas li popis il nešto?
Na vrh
crapy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj crapy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2004 u 12:22
kakve kvalitete su te sezone? daj mail da ti posaljem popis svega kaj imam
Na vrh
Bikonja View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2004 u 13:08

Daj i meni mejl... Imam popis... Mislim kumov je to popis ali ono, ja tak i onak stalno od njega posudjujem i to brzo mogu dobiti sta god ocu od njega :D

Na vrh
Trigy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Trigy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2004 u 13:48
Moj mail ti je ---lucas1hr@yahoo.com---, a sta se tice kvalitete , evo ovako 1. i 2. 6 sezone uzas ali gledljivo, a ostale odlicno , a u 7-oj imas 3 epizode losije kvalitete , a ostalo odlicno.Angel su sve ok ...
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2004 u 14:06
Ako netko slucajno ima taj film,zahvalio bi se da mi ga posalje
Na vrh
CLONECD View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CLONECD Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2004 u 16:47
DAJ MI POŠALJI POPIS
POWERD BY clonecd@net.hr
Na vrh
crapy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj crapy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2004 u 21:04
jesu epizode dvd rip ili...?
Na vrh
Trigy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Trigy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2004 u 00:17
Nisu DVD rip ,divx su , jedna epizoda je od 100 - 150 mb ovisi o kojoj je rijec..
Na vrh
Jonnzy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jonnzy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2004 u 13:06
ja imam prvih 5 sezana buffy pa ako te zanima razmjena javi mi se

member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj crapy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2004 u 14:57

jonzzy hoce bit nesto od naseg posla ili ne

Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Sijecanj/Jan.2004 u 20:23

puno mi je para ak os mjenjat javi se

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,383 sekundi.