| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
bsplayer na vanjski disk? |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | ||
Dibidus41
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
bvb 1 - 5 juve Pridružen: 04.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 1019 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2015 u 19:38 |
|
Ne znam zašto imaš potrebu da skrivaš bilo šta, na svom eksternom disku?? Mislim da nema veze, ali vredi probati...jerBo sam Ja ost'o bRez ideja ![]() ![]() ![]()
Sa ovim "hdd-u" si mislila na eksterni disk ili onaj na kanti? p.s. a možda bi probao da ulovim procese koji se aktiviraju sa pokretanjem MPC...kažem, možda.
|
||
![]() |
||
cersei
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Puppet Master Pridružen: 27.Svibanj/May.2012 Status: Offline Points: 14923 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2015 u 20:04 |
|
|
znači naučili smo: NIKAD ne slušaj dikobrazove savjete
![]() ![]() a što se tiče tih modernijih metoda gledanja, meni najlakše kupit dodatni komp, spojit na tv i gledat s njega ![]() ![]() |
||
![]() |
||
drdamjan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Pridružen: 02.Studeni/Nov.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2488 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2015 u 20:21 |
|
To te tvoj OS, woindows upozorava da je pokrenut neki (player) exe sa stika (generic volumea). Ako nije dovoljno ugasiti player, svejedno smikeš iščupati stik, ništa se neće dogoditi, a možeš i sa CTRL+ALT+DEL polrenuti windovs task manager i ručno endtaskati-završiti taj-određeni exe, tj. player. Nisi ništa trebala brisati sa stika. PS Slobodno iščupaj stik, nije ga windows zalijepio, ugasit će se glupa tablica i samo to. Ažurirao drdamjan - 03.Listopad/Oct.2015 u 20:26 |
||
![]() |
||
gtitiev
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 30.Rujan/Sep.2013 Lokacija: Macedonia Status: Offline Points: 36 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2015 u 20:24 |
|
|
Probaj ovo:
http://portableapps.com/apps/music_video/vlc_portable nisam imao vremena da ga testiram, tako da ne znam kako radi, ali svakako ga mozes testirati. Prema onom sto je navedeno, trebao bi da bude bas ono sto ti treba. Kad budem mogao, testirat cu ga I sam. |
||
![]() |
||
Gledalica
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Listopad/Oct.2015 u 22:22 |
|
|
ok hvala na trudu, sutra ću opet probati imam ja taj portable ovdje na kompu, tu sam otpakirala i onda kopirala na taj vanjski, tak da lako opet kopiram da, taj hdd (čak nisam sigurna što to znači) je vanjski koji spajam usb-om u task manager nije bilo nikakvih playera za ugasiti a skrivala sam one dll datoteke da ih ne gledam
Ažurirao Gledalica - 03.Listopad/Oct.2015 u 22:24 |
||
![]() |
||
Gledalica
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2015 u 12:16 |
|
|
ODUSTAJEM Ak se negdje ne bude učitao koji format onda ništa od gledanja i gotovo. Samo filmove imam na tom disku sad i nikakve playere :-(
|
||
![]() |
||
ninjawhite
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 05.Svibanj/May.2009 Lokacija: Doboj Status: Offline Points: 218 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2015 u 18:33 |
|
|
U globalu, idealno rješenje i svakako moja preporuka za sve eksterne hdd je instalacija nekog linux sistema na sam taj disk. To ponekad rješava mnogo problema. Ako negdje nešto zapne, podingeš sistem sa tog diska, odradiš što treba i ajmo dalje. Ne postoji "kanta" na kojoj se pinvin neće nasmijati za tridesetak sekundi i omogućiti siguran i udoban rad za bilo šta što je potrebno.
|
||
![]() |
||
Gledalica
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2015 u 07:44 |
|
|
hvala ali ja se u to ne razumijem, a i šteta mi zauzimat prostor time, kad bih mogla samo neki mali playerić za zvaki slučaj da se negdje nešo neće učitat, ali nema veze, .avi će se svugdje učitat, a imam dosta filmova u sva 3 formata
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |