Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - BRZINA
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

BRZINA

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ZoranMM View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ZoranMM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: BRZINA
    Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2005 u 16:46
Ovako postavio sam si ADSL pa me zanima dali je dovoljan IE browser ili se može još brže surfati sa nekim drugim ? Molio bi predloge i iskustva.
NO PROBLEMO
Na vrh
Surtur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Surtur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2005 u 17:56
dovoljan ti je bilo koji browser, ali moj prijedlog ti je da koristis mozzila firefox, puno je sigurniji, ima tabove i pop-up blocker.

ali imam i ja pitanje sto se tice adsl-a, dali je to samo kod mene, ili kod svih:
u pocetku, brzina mi je konstantno bila 384 ili tak nes/sec, ali s vremenom mi se sve vise brzina mijenja, sada mi je negdje svaki cetvrti put brzina mb/sec umjesto 384/sec.
napominjem da sam pretplacen za osnovni dsl.
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

May the Force be with you...

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2005 u 18:57

bez brige, i meni je bilo par puta 1mb/sec, neznam zašto, al valda neki problem u t-com-u,

nije me briga sve dok mi nesmanje brzinu

Na vrh
ZoranMM View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ZoranMM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2005 u 22:43

Kod mene je konstantno ista brzina.Moguće da t-com ima problemčić.Znači Firefox ima ko još koji bolji ili je on jedini ?

NO PROBLEMO
Na vrh
Surtur View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Surtur Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2005 u 08:13
imas i netscape, ali ja ga ne koristim pa neznam kakav je,  ali ako uzmes firefox, vjeruj mi neces pozaliti, 90% smeca koje bi pokupio  sa IE, neces vise < id="kpfLog" src="http://127.0.0.1:44501/pl.?START_LOG" onload="destroy(this)" style="display: none;"> < ="text/">
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2005 u 22:50
ak imaš DSL modem preko mrežne, onda ti na kompu prikazuje brzinu mreže, a ne brzinu interneta. ja kad se konektiram piše mi 100Mbps, a isto imam 384KB.
To sam ja...
Na vrh
M4st3r Phr34k View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj M4st3r Phr34k Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Studeni/Nov.2005 u 22:00
Ovak,čuo sam zanimljiv podatak što se tiče brzine Adsl-a u T-comu.Prijatelj koji mi tamo radi rekao mi je da se T-com sprema na male promjene za već postojeće brzine, tj. da će od 1.1.2006.god. najsporija brzina biti ona od 786/128kb,zbog velike potražnje tržišta i privlačenja novih klijenata.Tj. svi oni koji su do sada bili na 384/64kb, biti će prebaćeni za brzinu više itd.Znači, još malo strpljenja,nadam se,pa će se i kod nas situacija popraviti.A što se tiče browsera i surfanja,dugo sam bio pobornik Awant browsera,ali nakon što mi je uletio netko od kolega hackera u komp i sjeb.... ga totalno, prešao sam na IE6 pa 7, ali onda sam probao Firefox(naravno s malim tweakovima) i sada sam pre zadovoljan njegovim radom i zaštitom.
Viva la Firefox
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2005 u 19:58
zna li ko kako da nariktam u firefox-u LANGUAGES opcije, jer mi se slova č,ą,ć,đ,ľ nekad ne prikazuju točno.

Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2005 u 20:01
Originalno postovano od strane M4st3r Phr34k M4st3r Phr34k piše:

Ovak,čuo sam zanimljiv podatak što se tiče brzine Adsl-a u T-comu.Prijatelj koji mi tamo radi rekao mi je da se T-com sprema na male promjene za već postojeće brzine, tj. da će od 1.1.2006.god. najsporija brzina biti ona od 786/128kb,zbog velike potražnje tržišta i privlačenja novih klijenata.Tj. svi oni koji su do sada bili na 384/64kb, biti će prebaćeni za brzinu više itd.Znači, još malo strpljenja,nadam se,pa će se i kod nas situacija popraviti.A što se tiče browsera i surfanja,dugo sam bio pobornik Awant browsera,ali nakon što mi je uletio netko od kolega hackera u komp i sjeb.... ga totalno, prešao sam na IE6 pa 7, ali onda sam probao Firefox(naravno s malim tweakovima) i sada sam pre zadovoljan njegovim radom i zaštitom.
Viva la Firefox

dao ti bog da je tako, bilo bi onda dvaput brľe, to im je pametan potez ako hoće konkurirat sada ADSL+2
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Studeni/Nov.2005 u 21:19
i ja sam čuo da će stavit veću brzinu. al po meni bilo bi bolje kad bi pojeftinili flat rate. kakve ti koristi od brzine kad su MB skupi
To sam ja...
Na vrh
ZoranMM View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ZoranMM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2005 u 21:27

Besplatno povećanje brzine MAXadsl-a

Poštovani MAXadsl korisniče,

Pripremili smo ugodno iznenađenje za vas: uskoro ćete surfati još brže za istu cijenu! Od danas krećemo s procesom podizanja brzina uploada i downloada svim MAXadsl korisnicima.

Nadogradnja brzina obavljat će se svakoga dana od 18 do 6 sati ujutro te će nova brzina biti automatski aktivirana sljedećih nekoliko dana, a svim korisnicima brzina će biti nadograđena najkasnije do 30.studenog 2005.

Ono što je najvažnije je da to neće utjecati na vaše račune.

Da, dobro ste pročitali - za istu cijenu surfat ćete još brže! A da bi se to ostvarilo, ne morate ni ustajati iz svog naslonjača jer za podizanje brzina nije potrebno ispunjavanje formulara ni bilo kakva papirologija - mi ćemo sve obaviti za vas.

MAXadsl brzine povećavamo s:

384/64 kbit/s na 512/128 kbit/s
768/128 kbit/s na 1024/192 kbit/s
1536/192 kbit/s na 2048/256 kbit/s
Narode ovo su najnovije vjesti.
NO PROBLEMO
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2005 u 22:34

ljudi bez flat ratea nema priče

ja imam

1024/1024 na kablovskom netu

ali šta ću s tim kd mi je ograničenje uploda i downloada(zajedno) 7 GB

Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2005 u 01:09
slažem se s komunjarom, a ovo povećanje je već počelo, legici su mi ubrzali, a nisu ju uopće obavijestili. kakve meni koristi sad od 512/128kb, kad mogu skinit samo 512+256MB za 20kn
bolje da su cijenu flat ratea smanjili sa 299 na recimo 150kn, a brzine ostavili iste.
iako ovi modemi mogu i više od 2048kb, neznam zašt ovi nedaju
To sam ja...
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Studeni/Nov.2005 u 13:20
Samo u vezi brzine:

Iako ovo kucam iz firefox-a na masini imam i jos jedan browser, Maxton, koji je brzi a ima sve zezalice za koje se kod firefoxa moraju skidati ekstenzije, doterivati, namestati....

Dakle to vam je firefox sa svim mogucim tveakovima+brzi nego sam firefox
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
ZoranMM View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ZoranMM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2005 u 23:56
Evo povečali mi brzinu na 512
NO PROBLEMO
Na vrh
duke_of_earl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Jedi knight

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj duke_of_earl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2005 u 00:20
Originalno postovano od strane BELI BELI piše:

Samo u vezi brzine:

Iako ovo kucam iz firefox-a na masini imam i jos jedan browser, Maxton

maxton ti nije browser nego shell za IE. dakle ti i dalje koristis isto sranje samo ljepse upakirano s nekoliko mogucnosti koje nema u IE.
-All my life I wanted a computer,now I want my life back!

-A day without sex is a day wasted.
Na vrh
J.U.R.A. View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj J.U.R.A. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Studeni/Nov.2005 u 10:13
prije 2-3 dana su i meni povećali, al bolji im bi bio potez da su smanjici cijene prometa, npr 512MB- 60kn, 2GB-99, 5GB-140...
Na vrh
shark ri View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj shark ri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2006 u 19:58
svi vi plaćate promet "kako koji"ja sam na flat od 1024kb/s
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.