Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Britney Spears, Paris Hilton i Justin Timberlake u modnoj krimi-priči (06.11.2021.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Britney Spears, Paris Hilton i Justin Timberlake u modnoj krimi-priči (06.11.2021.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Britney Spears, Paris Hilton i Justin Timberlake u modnoj krimi-priči (06.11.2021.)
    Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2021 u 13:42
O bože... Znači za doć na Hulu ne treba ti talent, samo pare.
Na vrh
memich View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj memich Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2021 u 14:04
Dobar je Timberlake bio u onom filmu nedavno, Palmer. Mrsko mi guglat ali dosta pop pjevača/pjevačica su i glumci od malena.

Paris Hilton je druga priča, ali kad je postalo normalno da kečeri glume s najboljim glumcima na svijetu, nek se i Paris okuša :)
Na vrh
silent_passenger View Drop Down
Senior translator
Senior translator
George R. R. Martin

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silent_passenger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2021 u 15:41
Radije bih da mi čupaju nokte dok u pozadini sviraju New Kids on the Block, a na glavi mi kaciga, kao ona Alexova u "Paklenoj naranči", koja me prisiljava gledati ciklus filmova Jakova Sedlara nego da ovo gledam.
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.