Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Brisanje i ispravak titlova
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Brisanje i ispravak titlova

Odgovori Odgovori Stranica  123 512>
Korisnik
Poruka
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Brisanje i ispravak titlova
    Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2007 u 20:17
Obaveštenje svim članovima koji upload-uju prevode!!!!!!!!!!!

Svi prevodi na "egzotičnim" jezicima (Poljski, Portugalski, Kineski...) biće obrisani.
Ako uz bilo koji prevod napišete, " molim vas prevedete " ili nešto slično, prevod će biti OBRISAN!!!

Molimo sve članove koji nalete na ovakve prevode, da ih prijave ovde, da bi se mogli obrisati!
Treba da navedete ime filma i nick osobe, koja je okačila prevod.

Slobodno prijavite i sve druge prevode za koje smatrate da nisu dobri i napišite razlog, zbog čega taj prevod nije dobar!

Prijavite svoje ispravljene prevode koje ste predhodno postavili na neki od servera (rapidshare, megaupload, sendspace...) pa ćemo ih zameniti. Takođe, možete ih poslati meni na e-mail.

Ažurirao darije - 11.Kolovoz/Aug.2010 u 14:09
Na vrh
prevodilac View Drop Down
Master translator
Master translator

Answer Answer
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj prevodilac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2021 u 23:57
greškom sam malopre stavio RELEASE sa oznakom serije. molim obrisati. ostaviti sledeći koji je u redu. hvala

OK Smile

Ažurirao LjubicaSP - 09.Sijecanj/Jan.2021 u 00:41
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2007 u 20:25
da dodam:
Svi clanovi koji na kraju imena filma/serije budu stavljali PREVEDITE dobice opomenu. Ako nastave tako, posle druge opomene dobijaju ban!!!

Ažurirao Vedder - 01.Ožujak/Mar.2007 u 20:26

Na vrh
rabbit View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rabbit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2007 u 23:04
Hvala bogu da se neko setio to da uradi, ja iskreno nemam nista protiv tih ljudi ali me strasno nervira kada vidim na sajtu PREVEDITE, a tek oni prevodi na "egzotičnim" jezicima, mislim stvarno!!!
I want to believe
Na vrh
rabbit View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rabbit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2007 u 23:13
A i jedno pitanje:
"Kako se nositi sa dupliranim titlovima????"
Neki likovi stvarno ne shvataju da nije sve u kvantitetu neko u KVALITETU, sta vrede 10 prevoda za neki film (da ne navodim ima ih dosta) kada su npr. 3 u sub formatu na srpskom 3 u srt formatu na srpskom a svi su isti prevodi ostatak su npr. hrvatski i isti slucaj slucaj, a nekada pise hrvatski, a prevod je srpski ili obratno nije bitno.
I want to believe
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2007 u 23:21
Originalno postovano od strane rabbit rabbit piše:

A i jedno pitanje:
"Kako se nositi sa dupliranim titlovima????"
Neki likovi stvarno ne shvataju da nije sve u kvantitetu neko u KVALITETU, sta vrede 10 prevoda za neki film (da ne navodim ima ih dosta) kada su npr. 3 u sub formatu na srpskom 3 u srt formatu na srpskom a svi su isti prevodi ostatak su npr. hrvatski i isti slucaj slucaj, a nekada pise hrvatski, a prevod je srpski ili obratno nije bitno.
i to se polako sve rijesavaWink
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2007 u 23:34
Ja lepo napisah gore: sve nepravilnosti koje uočite POSTAVITE OVDE!!!!! Napišite ime filma , nick uploadera i problem!
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2007 u 01:42
brisi sledeci
BATTLESTAR GALACTICA3X16 SLOVACKI od clana PATAK i lupi mu ban. Vec sam ga danas 2x opomenula on opet akci neke bezveze prevode

Rešeno!

Ažurirao darije - 02.Ožujak/Mar.2007 u 02:02

Na vrh
batistuta View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batistuta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2007 u 03:18
Na vrh
srkis View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj srkis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2007 u 11:55
Dobro, ja ne bih bio bas toliko rigorozan da brisem slovenacke i makedonske titlove, ipak je ovo u osnovi ex-yu forum. A i pravi engleski titlovi nisu na odmet. Jeste da sam malo teze ispratio JSA (2000) sa engleskim titlom, ali kad nema sr/hr/bh/cg, lakse je nego na korejanskom.
Generalno, pozdravljam ovu akciju (veliko spremanje!).
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2007 u 15:34
Pa niko ne spominje slovenačke ili makedonske, naravno ni engleske (osim kad posle naziva stoji PREVEDITE ili MOLIM PREVEDITE)... Oni će sigurno ostati na listi. Pričamo o holandskim, portugalskim, kineskim....
i naravno da ovako nešto mora da se uradi, pa opšti je haos na titlovima!!!!
Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2007 u 15:36
slažem se s darijem. imamo na forumu topic koji je namjenjem prevodima novih i starih filmova. pa tu trebamo pisati koji nam prevodi fale. a ne stavljat titlove na jezicima koje nitko ne kuži i kraj toga tražiti da se titl prevede
Hajduk živi vječno
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2007 u 18:57
I pored toga sto, svakako, postoji urnebes na sekciji gde su titlovi, i ima svakakvog djubreta (pozdravljam akciju ciscenja!!!!), daj, uradite nesto da upload bude moguc... Meni jos uvek ne polazi za rukom da nesto uploadujem, a bojim se da sam dosadio moderatorima...
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Ožujak/Mar.2007 u 19:43
Originalno postovano od strane Johhny Q Johhny Q piše:

daj, uradite nesto da upload bude moguc... Meni jos uvek ne polazi za rukom da nesto uploadujem, a bojim se da sam dosadio moderatorima...

Johhny sređen ti je upload

Ažurirao darije - 03.Ožujak/Mar.2007 u 00:06
Na vrh
batistuta View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batistuta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2007 u 16:26
Opet ovaj Drmovie sta je bre taj pijan li sta sad poceo litvanske i bugarse titlove stavljati svasta..BAN
Na vrh
rabbit View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rabbit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2007 u 17:43
Mozda nije procitao ovo, ne znam lika ali uploaduje dosta titlova (koji nisu "egzoticni"), mozda nije znao za ovu novost.
Mozda bi se takve novosti trebale stavljeti na prvu stranu.
I want to believe
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2007 u 18:12

Mozda nije procitao ovo, ne znam lika ali uploaduje dosta titlova (koji nisu "egzoticni"), mozda nije znao za ovu novost.

pa i je na prvoj strani..iznad svega ostalog...ja mislim da je svaki to morao vidjeti... Confused
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2007 u 18:43
Poslat mu je i PM, tako da .... sačekaćemo pa ćemo videti. I ja znam da je on ranije "kačio" dobre prevode....
Na vrh
batistuta View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batistuta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2007 u 19:46
darije brisi te titlove losi mi se kad ih vidim i Enlgeske razumem ja kad je novi film pa stavi da neko prevede...Ali stavlja hrvatski,1,2,3cd pa stavi i Engleski 1,2,3cd pa koji to radi neznam ako ima hrvatski sta cemi Engleski?
Pa ovo je exyu forum zna on da ne treba stavljati litvanske turske bugarske spanske ima lepo tamo koji titlovi so dozvoljeni..ispravite me ako gresim....
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2007 u 20:08

svima koji imaju opomene je poslat Pm nekima i vise puta
a to sto oni ne proveravaju mail pa i ne znaju da imaju PM- znaci ne dolaze i na forum to je njihov problem

Na vrh
monkey View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj monkey Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Ožujak/Mar.2007 u 23:21
LETTERS FROM IWO JIMA MOLIM PREVOD     darkom
još jedan titl za brisanje
Hajduk živi vječno
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 512>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.