Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Brisanje i ispravak titlova |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 512> |
Korisnik | |
darije ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator ![]() ![]() Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38970 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2007 u 20:17 |
Obaveštenje svim članovima koji upload-uju prevode!!!!!!!!!!!
Svi prevodi na "egzotičnim" jezicima (Poljski, Portugalski, Kineski...) biće obrisani. Ako uz bilo koji prevod napišete, " molim vas prevedete " ili nešto slično, prevod će biti OBRISAN!!! Molimo sve članove koji nalete na ovakve prevode, da ih prijave ovde, da bi se mogli obrisati! Treba da navedete ime filma i nick osobe, koja je okačila prevod. Slobodno prijavite i sve druge prevode za koje smatrate da nisu dobri i napišite razlog, zbog čega taj prevod nije dobar! Prijavite svoje ispravljene prevode koje ste predhodno postavili na neki od servera (rapidshare, megaupload, sendspace...) pa ćemo ih zameniti. Takođe, možete ih poslati meni na e-mail. Ažurirao darije - 11.Kolovoz/Aug.2010 u 14:09 |
|
![]() |
|
![]() |
|
prevodilac ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator ![]() Pridružen: 12.Listopad/Oct.2006 Status: Offline Points: 230 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
greškom sam malopre stavio RELEASE sa oznakom serije. molim obrisati. ostaviti sledeći koji je u redu. hvala OK
![]() Ažurirao LjubicaSP - 09.Sijecanj/Jan.2021 u 00:41 |
|
![]() |
|
blackpearl ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() Pridružen: 23.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 5710 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
da dodam:
Svi clanovi koji na kraju imena filma/serije budu stavljali PREVEDITE dobice opomenu. Ako nastave tako, posle druge opomene dobijaju ban!!! Ažurirao Vedder - 01.Ožujak/Mar.2007 u 20:26 |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rabbit ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2006 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 26 |
Hvala bogu da se neko setio to da uradi, ja iskreno nemam nista protiv tih ljudi ali me strasno nervira kada vidim na sajtu PREVEDITE, a tek oni prevodi na "egzotičnim" jezicima, mislim stvarno!!!
|
|
I want to believe
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 16.Srpanj/Jul.2006 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 26 |
A i jedno pitanje:
"Kako se nositi sa dupliranim titlovima????" Neki likovi stvarno ne shvataju da nije sve u kvantitetu neko u KVALITETU, sta vrede 10 prevoda za neki film (da ne navodim ima ih dosta) kada su npr. 3 u sub formatu na srpskom 3 u srt formatu na srpskom a svi su isti prevodi ostatak su npr. hrvatski i isti slucaj slucaj, a nekada pise hrvatski, a prevod je srpski ili obratno nije bitno. |
|
I want to believe
|
|
![]() |
|
dejan-sl ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() deky Pridružen: 18.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Slatina Status: Offline Points: 3820 |
i to se polako sve rijesava
![]() |
|
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator ![]() ![]() Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38970 |
Ja lepo napisah gore: sve nepravilnosti koje uočite POSTAVITE OVDE!!!!! Napišite ime filma , nick uploadera i problem!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() Pridružen: 23.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 5710 |
brisi sledeci
BATTLESTAR GALACTICA3X16 SLOVACKI od clana PATAK i lupi mu ban. Vec sam ga danas 2x opomenula on opet akci neke bezveze prevode ![]() Rešeno! Ažurirao darije - 02.Ožujak/Mar.2007 u 02:02 |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
batistuta ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() Pridružen: 14.Travanj/Apr.2006 Lokacija: Macedonia Status: Offline Points: 445 |
ma i ovaj drmovie je dobio krizu pa opet istu pesnu radi
od nervoze neznam sta sam uradio ali to su ti titlove Ažurirao darije - 03.Ožujak/Mar.2007 u 00:04 |
|
![]() |
|
srkis ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 15.Studeni/Nov.2005 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1641 |
Dobro, ja ne bih bio bas toliko rigorozan da brisem slovenacke i makedonske titlove, ipak je ovo u osnovi ex-yu forum. A i pravi engleski titlovi nisu na odmet. Jeste da sam malo teze ispratio JSA (2000) sa engleskim titlom, ali kad nema sr/hr/bh/cg, lakse je nego na korejanskom.
Generalno, pozdravljam ovu akciju (veliko spremanje!).
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Pa niko ne spominje slovenačke ili makedonske, naravno ni engleske (osim kad posle naziva stoji PREVEDITE ili MOLIM PREVEDITE)... Oni će sigurno ostati na listi. Pričamo o holandskim, portugalskim, kineskim....
i naravno da ovako nešto mora da se uradi, pa opšti je haos na titlovima!!!! |
|
![]() |
|
![]() |
|
monkey ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 747 |
slažem se s darijem. imamo na forumu topic koji je namjenjem prevodima novih i starih filmova. pa tu trebamo pisati koji nam prevodi fale. a ne stavljat titlove na jezicima koje nitko ne kuži i kraj toga tražiti da se titl prevede
|
|
![]() |
|
Johhny Q ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() opasno aktivan spamer (u ostavci...) Pridružen: 30.Rujan/Sep.2006 Status: Offline Points: 1800 |
I pored toga sto, svakako, postoji urnebes na sekciji gde su titlovi, i ima svakakvog djubreta (pozdravljam akciju ciscenja!!!!), daj, uradite nesto da upload bude moguc... Meni jos uvek ne polazi za rukom da nesto uploadujem, a bojim se da sam dosadio moderatorima...
|
|
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Johhny sređen ti je upload Ažurirao darije - 03.Ožujak/Mar.2007 u 00:06 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() Pridružen: 14.Travanj/Apr.2006 Lokacija: Macedonia Status: Offline Points: 445 |
Opet ovaj Drmovie sta je bre taj pijan li sta sad poceo litvanske i bugarse titlove stavljati svasta..BAN
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Mozda nije procitao ovo, ne znam lika ali uploaduje dosta titlova (koji nisu "egzoticni"), mozda nije znao za ovu novost.
Mozda bi se takve novosti trebale stavljeti na prvu stranu. |
|
I want to believe
|
|
![]() |
|
Bebinjo ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() beb@ch Pridružen: 21.Rujan/Sep.2006 Status: Offline Points: 2360 |
pa i je na prvoj strani..iznad svega ostalog...ja mislim da je svaki to morao vidjeti... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Poslat mu je i PM, tako da .... sačekaćemo pa ćemo videti. I ja znam da je on ranije "kačio" dobre prevode....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
darije brisi te titlove losi mi se kad ih vidim i Enlgeske razumem ja kad je novi film pa stavi da neko prevede...Ali stavlja hrvatski,1,2,3cd pa stavi i Engleski 1,2,3cd pa koji to radi neznam ako ima hrvatski sta cemi Engleski?
Pa ovo je exyu forum zna on da ne treba stavljati litvanske turske bugarske spanske ima lepo tamo koji titlovi so dozvoljeni..ispravite me ako gresim.... |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
svima koji imaju opomene je poslat Pm nekima i vise puta ![]() a to sto oni ne proveravaju mail pa i ne znaju da imaju PM- znaci ne dolaze i na forum to je njihov problem ![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
monkey ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 747 |
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 512> |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |