Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Bridget Jones's Baby (2016) |
Odgovori |
Korisnik | |
angels
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator Pridružen: 19.Svibanj/May.2007 Status: Offline Points: 1096 |
Opcije posta
Thanks(2)
Objavljeno: 01.Lipanj/Jun.2016 u 00:27 |
Bridget Jones's Baby
Režija: Sharon Maguire Scenarij: Emma Thompson Žanr: Komedija, romansa Jezik: Engleski Država: SAD Uloge: Renée Zellweger Emma Thompson Patrick Dempsey Bridget Jones je u 40-ima i opet je sama. Ima novi posao i prijatelje, sve je pod kontrolom. Dok ne ostane trudna. Trailer s HR titlom: http://www.traileri-s-hr-titlovima.com/pages/detail/film-detail/27-movies/comedy/315-bridget-jones-s-baby |
|
Subtitle fan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator Pridružen: 09.Svibanj/May.2016 Status: Offline Points: 4575 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Radnja filma: Posle raskida s Markom Darsijem (Firt), Bridžitin (Zelveger) “srećni do kraja života” plan nije krenuo kako treba. Ponovo sama u četrdesetima, ona odlučuje da se fokusira na svoj posao kao top producenta vesti i da se okruži starim i novim prijateljima. Konačno, Bridžit drži sve pod kontrolom. Šta može da pođe naopako? Onda će se njen ljubavni život preokrenuti i upoznaće markantnog Amerikanca po imenu Džek (Dempsi), udvarača koji je potpuno drugačiji od g. Darsija. U neočekivanom preokretu, ona će ostati trudna, ali postoji začkoljica... može samo 50 posto da bude sigurna ko je bebin otac. Trejler sa srpskim titlom: Ažurirao Subtitle fan - 25.Kolovoz/Aug.2016 u 14:15 |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11281 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Baš simpatičan film, sa onako prefinjenim humorom.
Feelgood film, što bi rekli. Plus, kad sam videla scene sa Edom Širanom, oduševila sam se. Duša moja. |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
Odgovori | |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |