| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Bred Pit snima rimejk "Drakule" |
Odgovori
|
| Korisnik | |
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Bred Pit snima rimejk "Drakule"Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2009 u 21:31 |
|
Holivudski glumac Bred Pit snimiće film o vojvodi Vladu Cepešu koji je poslužio kao inspiracija Bremu Stokeru za lik grofa Drakule.
Film "Vlad" biće snimljen po scenariju Čarlija Henama, a od ostalih ekranizacija priča o krvoločnom Drakuli razlikovaće se po tome što će priča biti orijentisana na period vladavine vlaškog vojvode u vreme kada je postao poznat kao "Vlad-nabijač". Pit će biti i jedan od producenata filma, a režiraće ga Entoni Mandler, režiser Rijaninih i Eminemovih spotova. (MONDO) |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Bizarre_999
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 18.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: Ulcinj Status: Offline Points: 913 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2009 u 22:01 |
|
ROFL!
|
|
![]() |
|
Dr Dragan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Доца Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: Рача-Крагујевац Status: Offline Points: 4334 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2009 u 22:42 |
|
O ne opet
|
|
|
|
![]() |
|
Paradox_Lik
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2009 u 00:27 |
|
Ok,meni su zaintrigirali:)
Ova dvojica iznad mene se ponasaju k'o da je,ko zna po koja,ekranizacija Drakule u pitanju.Dakle,ne radi se o Stokerovoj fantaziji,vec njegovoj inspiraciji,Cepesu,a barem sam ja u nekom predubedjenju da se o doticnom-barem hollywoodska-adaptacija nije snimila. Film je epskih proporcija,i u sustini Cepesova prica dosta asocira na onu iz "Gladiator-a",itd..E,sad,zavisi na sta ce se producentske glave fokusirati:Na gubitak njegove zene i osvetu,ili na njegovu puku nemilosrdnost(citaj:striktno akciju).Kazem ja,mirise malo na "Gladijatora" i "Hrabro Srce":D E'o,moj tip da ce Vladu igrati su ili Sam Warthington ili Karl Urban :)....Dok G.Butler vreba svoju sansu iz prikrajka. E,da,i cemu lajanje na zvezde,kad ce Pitt biti iskljucivo producent filma? Reziserski izbor je obeshrabrujuc,i nadam se da ce doci do promene po tom pitanju :P Ažurirao Paradox_Lik - 08.Prosinac/Dec.2009 u 00:35 |
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2009 u 00:33 |
|
Opet vi nešto protiv moji krvopija
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
cudak_31177
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11760 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2009 u 13:10 |
|
Ma meni je ovo ideja i po. Konačno da neko (pa ko je da je) snimi film o njemu onako kako treba. A nešto mislim i da će Pit dobro da se pokaže.
|
|
|
|
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2009 u 23:04 |
podvlacim |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
jakaka
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 26.Travanj/Apr.2007 Lokacija: Dalmacija Status: Offline Points: 143 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2009 u 12:25 |
|
Zanimljivo
|
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |