Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bred Pit snima rimejk "Drakule"
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Bred Pit snima rimejk "Drakule"

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Bred Pit snima rimejk "Drakule"
    Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2009 u 21:31
Holivudski glumac Bred Pit snimiće film o vojvodi Vladu Cepešu koji je poslužio kao inspiracija Bremu Stokeru za lik grofa Drakule.

Film "Vlad" biće snimljen po scenariju Čarlija Henama, a od ostalih ekranizacija priča o krvoločnom Drakuli razlikovaće se po tome što će priča biti orijentisana na period vladavine vlaškog vojvode u vreme kada je postao poznat kao "Vlad-nabijač".

Pit će biti i jedan od producenata filma, a režiraće ga Entoni Mandler, režiser Rijaninih i Eminemovih spotova.

(MONDO)

Na vrh
Bizarre_999 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bizarre_999 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2009 u 22:01
ROFL!
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2009 u 22:42
O ne opet wallbash
Na vrh
Paradox_Lik View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Paradox_Lik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2009 u 00:27
Ok,meni su zaintrigirali:)
Ova dvojica iznad mene se ponasaju k'o da je,ko zna po koja,ekranizacija Drakule u pitanju.Dakle,ne radi se o Stokerovoj fantaziji,vec njegovoj inspiraciji,Cepesu,a barem sam ja u nekom predubedjenju da se o doticnom-barem hollywoodska-adaptacija nije snimila.
Film je epskih proporcija,i u sustini Cepesova prica dosta asocira na onu iz "Gladiator-a",itd..E,sad,zavisi na sta ce se producentske glave fokusirati:Na gubitak njegove zene i osvetu,ili na njegovu puku nemilosrdnost(citaj:striktno akciju).Kazem ja,mirise malo na "Gladijatora" i "Hrabro Srce":D
E'o,moj tip da ce Vladu igrati su ili Sam Warthington ili Karl Urban :)....Dok G.Butler vreba svoju sansu iz prikrajka.
E,da,i cemu lajanje na zvezde,kad ce Pitt biti iskljucivo producent filma?
Reziserski izbor je obeshrabrujuc,i nadam se da ce doci do promene po tom pitanju :P

Ažurirao Paradox_Lik - 08.Prosinac/Dec.2009 u 00:35
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2009 u 00:33
Opet vi nešto protiv moji krvopija LOLLOLLOLLOLLOL
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2009 u 13:10
Ma meni je ovo ideja i po. Konačno da neko (pa ko je da je) snimi film o njemu onako kako treba. A nešto mislim i da će Pit dobro da se pokaže. Thumbs Up
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2009 u 23:04
Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

Ma meni je ovo ideja i po. Konačno da neko (pa ko je da je) snimi film o njemu onako kako treba. A nešto mislim i da će Pit dobro da se pokaže. Thumbs Up

podvlacim
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
jakaka View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jakaka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2009 u 12:25
Zanimljivo Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.