| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Breast Men (1997) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kampfar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Nadri-talentovan Pridružen: 07.Lipanj/Jun.2010 Lokacija: Kruševac Status: Offline Points: 4136 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Breast Men (1997)Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2010 u 12:25 |
|
Originalni naslov : Breast Men (1997)
Alternativni naslov: -//- Jezik: Engleski Režiser: Lawrence O'Neil Glumci: David Schwimmer - Dr. Kevin Saunders Chris Cooper - Dr. William Larson Emily Procter - Laura Pierson Matt Frewer - Gerald Krzemien Terry O'Quinn - Hersch Lawyer Kathleen Wilhoite - Timmi-Jean Lindsey John Stockwell - Robert Renaud ... Žanr: Drama / Komedija Lična ocena: 7.5/10 ********** ********** ********** ![]() Radnja i tematika filma;![]() ![]() Obično sam Dejvid Švimera zamišljao u žanrovima kao što su ljubavne komedije, neke tupave nebitne uloge, prijatelji (da, žanr prijatelji) i slično, ali nisam znao da se osmelio za ovako nešto. Film prati začetak plastične operacije na polju poboljšanja ženskih grudi, što u vreme začetka te ideje nije bilo nimalo lako. Švimer i Kris Kuper glume hirurge koji žele da otvore novi biznis na polju hirurgije, i zajednički rade na tome pri čemu se dešava sve i svašta bla bla da ne kvarim, ali film drži pažnju i može dosta toga da se nauči pošto su na našim prostorima samo ''zvezde'' Granda verovatno bolje upoznate sa ovom tematikom. Znači, radnja: Plastična hirurgija i pravljenje big boobies, komedija tu i tamo, dosta nudity! ********* ********** ********** -SLIKE-![]() Pouke filma: *(reč sisa ću zameniti sa reč kupus radi prilagođavanja kulturnijem rečniku)* (Hidden content) 1) Razlika između Grand parade i plastične hirurgije je što Grand paradu niko nije pokušao da iskoreni! 2) Neki kupus ne može ni u usta da stane! 3) Koliko mesa, a ja vegetarijanac! 4) Kupus može da hipnotiše 5) Ljudi su alavi za kupus 6) Šmrkati drogu sa kupusa je hit! 7) Lepa reč i najtvrđi kupus otvara. 8) Pre će da ide pod nož nego da komšinica izgleda bolje od nje....žensko.... 9) Implant u kupusu nije cool koliko implant u penisu. 10) Muško može da zasvrbi na jedno nezgodno mesto ... ![]() 11) Žensko može da zasvrbi na 2,3,4,5 nezgodna mesta... ![]() 12) Žene nemaju stvarno zvezdice na kupusu, to sam ja dodao na slikama ![]() ********** ********** ********** Eksterne informacije: ![]() ~Trailer ~ ~Imdb~ http://www.imdb.com/title/tt0133643/ *Sve osim ''Eksternih informacija'' je lični pregled filma* ********** ********** ********** Ažurirao Kampfar - 11.Rujan/Sep.2010 u 12:33 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |