Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bratstvo i Sestrinstvo
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Bratstvo i Sestrinstvo

Odgovori Odgovori Stranica  <1 567
Korisnik
Poruka
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2006 u 00:18
a šta, kao, ne radimo? de mi nabroj serije koje sam prevela!
ajde se i ti predstavi, a kasnije ćeš u ....................
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2006 u 00:31
Originalno postovano od strane darence darence piše:

ko laze taj i krade a ko krade ide u ............................

i ti ćeš doći na red

HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
dajmiDivX View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajmiDivX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2006 u 00:35
Originalno postovano od strane kl0kan kl0kan piše:

divx, papkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
možda smo medvjede uvrijedili....

Ko su oni?

Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2006 u 01:38
o meni
Benjamin Filipović zivim u Zagrebu trenutno jer studiram tu a roden sam u brckom ali nakon rata tamo mi starci ne zive vise.

o meni provodim noci i dane na faksu radim malo da ubijem dosadu i osjecam se bolje onda ucim volim filmove i glazbu i to bi bilo sve

tema je super

...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
klaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2006 u 13:34

Kloki SRECO baci pogled na ovo: http://www.yakovlevi.com/index2.html

12.Zabranjen je uplaod titlova koji u imenu sadrže PREVEDITE ili MOLIM PREVOD kao i titlovi koji su na kineskom, japanskom i drugim egzotičnim jezicima. Takodje i zahtevanje da neko prevodi za vas

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2006 u 13:48
niko ko yakov! di ih samo skupio tako gadne..?
Na vrh
klaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2006 u 13:51

Da ne veruje covek. Zamisli da mora covek. Leleeee. Mislim da tih para nema na svetu. A taman sam hteo da idem da pojedem nesto-neka hvala.

Nisam gladan.          ;    

12.Zabranjen je uplaod titlova koji u imenu sadrže PREVEDITE ili MOLIM PREVOD kao i titlovi koji su na kineskom, japanskom i drugim egzotičnim jezicima. Takodje i zahtevanje da neko prevodi za vas

Na vrh
klaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2006 u 11:31

Sta vam je? Sta ste se ucutali svi? Cekate leto?

Na vrh
alekovac View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj alekovac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Lipanj/Jun.2006 u 22:59
svi gledaju nogomet
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2006 u 13:54
Sto je zamrla ova tema?   Ima novih clanova.....

Valja je obnoviti. Neka zivi ova tema....
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
klaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj klaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2006 u 11:05
Sta bi ? Stvarno. Stidljiv neki narod.

Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2006 u 14:01

Mora biti  da su curice otisle gledati finale, a momci ubijaju tugu (fudbalsku) u pivu.

Ajde bre, predstavite se slobodno, sta je?
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2006 u 14:09
Da, stigo nam je par makedonskih profesionalaca.
Ajde, makedonci, predstavite se ljudima
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2006 u 14:31
Ovo je postalo nešto kao grupna terapija alkoholičara: Haj, maj nejm is Dilan end aj em en alkoholik. 
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2006 u 14:34
(lots of voices) hi, dilan

Originalno postovano od strane kl0kan kl0kan piše:

Da, stigo nam je par makedonskih profesionalaca.
Ajde, makedonci, predstavite se ljudima

LOOOOOOOL
Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2006 u 14:38
hi dilan, i ja sam isto 
Na vrh
smagda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj smagda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2006 u 16:07
ja sam iz slavonije, studiram, pišem pjesme, gledam filmove, slušam glazbu, ponekad dobrovoljno (rjeđe prisilno) odem na odmor u ljeskovicu, volim leptire,jack daniels najbolji mi je prijatelj i mislim da sam u prošlom životu bila židov.pozdrav
Na vrh
smagda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj smagda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Srpanj/Jul.2006 u 16:09
e,da, hi dilan, tel as jor stori
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 567
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.