| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Branded aka The mad cow (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Branded aka The mad cow (2012)Objavljeno: 27.Srpanj/Jul.2012 u 23:34 |
BrandedakaThe mad cow (2012) Žanr: SF
Režija: Jamie Bradshaw, Aleksandr Dulerayn Jezik: engleski Uloge: Anna Abonisimova, Ingeborga Dapkunaite, Andrey Kaykov, Leelee Sobieski, Ed Stoppard, Max von Sydow Premijera: 7. septembar 2012. godine Nakon što se Miša popne u sam vrh marketinške kompanije, tragični nesrećni slučaj na setu jedne njegove produkcije vraća ga na dno, i on se povlači u sebe. Deset godina kasnije, Miša se vraća u radikalno promenjen svet, i shvata da je svet zagušen vizijama bizarnih i prestrašujućim stvorenjima sa mogućnošću uticanja na ljudske misli, želje i akcije. Stvorenja koje samo on vidi. Uskoro shvata da su stvorenja deo tajne kampanje rivalske marketinške kuće, koja pokušava da "debelo/masno" napravi u novu modu, , i stvori novu eru nekontrolisanog apetita konzumenata. Kako bi spasio ljudski rod, Miša koristi sve svoje značajne marketinške veštine da napravi genijalni plan da uništi kugu koju stvaraju nove reklame. Ali korporacijske legije neće pasti bez borbe. Preuzeto sa: http://www.sf-serbia.com IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1368440/ |
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2012 u 20:15 |
|
Čudniji trejler u životu nisam videla
|
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2013 u 17:12 |
|
Prevod su najavili Subs Bros Inc. ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2013 u 02:53 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |