| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Boys in the Trees (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Boys in the Trees (2016)Objavljeno: 26.Prosinac/Dec.2017 u 12:25 |
|
Prevod je najavio robin12345 ✨
|
|
![]() |
|
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
precednik Titlovačke republike Pridružen: 03.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Winterfell Status: Offline Points: 11390 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2017 u 23:02 |
|
Neću pisati osvrt na film koji sam preveo. No zato sada dajem ozbiljnu preporuku. Ovaj film vrijedi pogledati.
|
|
![]() |
|
filips88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 09.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija, jug Status: Offline Points: 1558 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2017 u 11:03 |
|
Odgledao prvih 50 minuta filma i nesto mi bio dosadan. Prosto nisam uzivao u filmu, ako se ne varam razvucen je dosta film, za tih 50 minuta nista se bukvalno bitno nije desilo. Deluje mi decji film o klincima i njihovim avanturama...
Citajuci reviev korisnika primetio sam dosta velikih ocena, mada ima i onih koji su pisali smor film, jedan od dosadnijih. I sam gledao film tako da cu reci jedan od dosadnijih filmova, sto ne znaci da je los film. Sami prosudite, ipak nisam odgledao ni polovinu filma, ali da je bar slican filmu SUper dark times pa da se odlucim za produzetak, ovako sami odlucite :) Svako ima neko svoje misljenje, 100 ljudi 100 cudi :)
|
|
|
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
|
|
![]() |
|
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
precednik Titlovačke republike Pridružen: 03.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Winterfell Status: Offline Points: 11390 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2017 u 11:12 |
|
Neću spojlati, no to je film koji trebaš odgledati do kraja. No u pravu si, ako nisi "ušao" u film, a naročito ako očekuješ neka bum-tras događanja ( ne nužno akcija i nasilje ) nije to film koji bude ostavio utisak na tebe, ni na bilo koga...Meni vrijedi kao 2-3 nasilna akcića koji prolete kroz pamćenje nakon tjedan dana..
|
|
![]() |
|
filips88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 09.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija, jug Status: Offline Points: 1558 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2017 u 11:19 |
|
Kapiram te, verovatno je psiholoski film neka zivotna prica... i da moguce da nije za sve uzraste film, neko bolje shvati sustinu filma neko ne ali svakako neka pogledaju ljudi i sami daju komentar :)
|
|
|
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
|
|
![]() |
|
Platan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2018 u 19:46 |
|
Odmah da kažem ovo nije horor i nije mi jasno zašto to stoji na IMDB.
Ovo je vešto napravljena priča za one koji su se uželeli nadrealizma u filmovima. Mešanje mašte i stvarnosti nas vraća u doba odrastanja i oživljavanja snažnih emocija koje smo svi doživeli u tom dobu. Režiser je odradio odličan posao, može krenuti dalje. Sa druge strane, ukoliko trenutno niste posebno raspoloženi za gledanje ozbiljnijeg filma, bolje ostavite ga za kasnije, jer vam se može učiniti dosadnim ako ne uhvatite "onu" nit koja ovakve filmove čini posebnim. |
|
![]() |
|
Stole Haringa
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Veljaca/Feb.2017 Status: Offline Points: 187781 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2018 u 05:47 |
|
Prvo da se zahvalim na prevodu i preporuci.
Australijska kinematografija je sve bolja i bolja. Dobar primer je upravo ovaj film koji me je na momente podsetio na kultni film The Company of Wolves (1984) Nila Džordana. Ono malo horora koji se može videti u filmu nije ništa drugo nego omaž Džordanu. Sve ostalo je kliše, mračna fantaziji o odrastanju i sazrevanju. Ono što razlikuje ovaj film od čitave gomile sličnih je način na koji je reditelj osmislio i ukomponovao svaki kadar u celinu. Njegovo vizuelno eksperimentisanje deluje izuzetno moćno. Svaki kadar je dobro prostudiran, razrađen, i zasebno koloritno obrađen. Na žalost, priča retko kad prati sliku i to je najveća falinka filma koji svojom estetikom, ambijentom, fotografijom i nadasve scenografijom, odskače od filmova iz ove branše. Da ne dužim, više sam nego zadovoljan viđenim. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |