Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Boys from County Hell (2020)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Boys from County Hell (2020)

Boys from County Hell

Boys from County Hell (2021)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2021

Žanr:

komedija, horor

Trajanje:

88 min

Režija:

Chris Baugh

Scenarij:

Chris Baugh
, Brendan Mullin

Glavne uloge:

John Lynch
  >  George Bogue
Conor Grimes
  >  Thomas
Andrea Irvine
  >  Pauline Bogue
Morgan C. Jones
  >  Charlie Harte
Stella McCusker
  >  Pearl
David Pearse
  >  Cathal
Lalor Roddy
  >  Elliott
Ellie McKay
  >  Teenage Girl
Marty Maguire
  >  Big Gabriel
Emma Paetz
  >  Michelle
Kathy Monahan
  >  Marie
Nigel O'Neill
  >  Francie Moffat
Michael Hough
  >  SP McCauley
Fra Fee
  >  William Bogue
Louisa Harland
  >  Claire McCann
Robert Strange
  >  Abhartach
Jack Rowan
  >  Eugene Moffat
Jordan Renzo
  >  Christian

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Boys from County Hell (2020)
    Objavljeno: 26.Travanj/Apr.2021 u 00:47
Prijevod je najavio robin12345 ⚡
Na vrh
zokilaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zokilaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Svibanj/May.2021 u 13:48
Dobar utisak..o ukusima se ne raspravlja, no film je dosadan, predvidljiv i neduhovit.
Na vrh
KrazyM View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KrazyM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Svibanj/May.2021 u 09:33
Dobar. Par manjih detaljaa koji su mi se posebno svidjeli, poput isisavanja na daljinu, atmosfera "Američkog vukodlaka" na početku i sl. Imam dojam da je baš rađen sa srcem. Soundtrack je predobar, ali baš sam se razveselio kad sam čuo Bad Penny od Gallaghera. Podiglo mi film za ocjenu odmah :)
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2021 u 19:03
Ne znam gdje si vidio išta američko tu, doduše ja odavno zaobilazim sve što u naslovu ima "american" pa eto može biti da je ovo karbon kopija nekog američkog american filma.

Kaže imdb da je film irski, ja nigdje vidio "garde", ali policiju jesam. Jeste vi sigurni da je irski, a ne britanski sa irskim akcentom?

Prvih pola sata filma = drama.
Nije dosadna, moram to priznati, jer nisam ugasio, nije mi to drago, ali neće udaviti nikoga.

A onda u 33ćoj minuti:

Crnohunorne scene se krenu nizati jedna za drugom, na žalost sve su u ufff stilu pa nećete urlati od smijeha.

Očito je zbog premalog budžeta skraćena minutaža glavnog vampira, a produžena ona bezvezna dramičica na početku, što je šteta, baš su ga dobro napravili.

Moram pohvaliti to što scena mračine u kojima ništa ne vidite, tipičnih za nema se para filmove, ovdje gotovo da i nema.

Sve u svemu dobar, mogao je biti bolji, ali šta je tu je.
Slobodno pogledajte, zabavan je.
Imajte međutim na umu da ako vam ovo nije prva horor komedija u životu, nećete ga dugo pamtiti.

Ažurirao JoxerTM - 11.Svibanj/May.2021 u 19:08
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2021 u 19:38
I meni je bio dovoljno interesantan, povremeno zabavan, najviše zaslužan ipak šarm likova. Ostalo je već rečeno, pa da se ne ponavljam.
Na vrh
zokilaki View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zokilaki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Svibanj/May.2021 u 12:01
Ocjena na IMBD 6.0..znači gledljivo..meni "jedva".
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Svibanj/May.2021 u 13:39
Da su na primer odustali od bilo kakve komedije i pokusaja da se publika nasmeje i zabavi i da su se vise fokusirali na to da iskoriste ovu pristojnu atmosferu zabiti, mozda bih i mogao da kazem da film eventualno treba pogledati.Ovako...   Hvala na prevodu
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.