Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Boss Level (2021)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Boss Level (2021)

Boss Level

Boss Level (2021)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2021

Žanr:

misterij, akcija, znanstvena fantastika, triler

Trajanje:

94 min

Režija:

Joe Carnahan

Scenarij:

Joe Carnahan
, Eddie Borey
, Chris Borey

Glavne uloge:

Mel Gibson
  >  Col. Clive Ventor
Eric Etebari
  >  Roy #2
Frank Grillo
  >  Roy Pulver
Ken Jeong
  >  Chef Jake
Will Sasso
  >  Brett
Meadow Williams
  >  Pam
Naomi Watts
  >  Jemma Wells
Buster Reeves
  >  Mr. Good Morning
Rio Grillo
  >  Joe
Tyler Jon Olson
  >  Randall
Annabelle Wallis
  >  Alice
Swen Temmel
  >  Cop #2
Selina Lo
  >  Guan-Yin
Sheaun McKinney
  >  Dave
Carlos Aviles
  >  Dynow Mercenary
Mathilde Ollivier
  >  Gabrielle
Armida Lopez
  >  Esmerelda the Chauffeur

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Boss Level (2021)
    Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2020 u 01:23
Prijevod je najavio payutti ⚡
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2020 u 21:16
Timeloop filmova nikad dovoljno. Ukupno u povijesti ih je snimljeno 50tak možda.
I nisu svi dobri. Dobili smo nedavno jedan od tih jadnih koje je najbolje zaobići: Palm Springs.

Za razliku od toga promašaja, Boss Level je očito imao scenarista koji zna kako se dizajniraju scene a da nakon stotog ponavljanja opet ponude nešto novo pa čak i neočekivane obrate, imao je režisera koji nije gubio vrijeme ne razvlačenju majmuna... mislim... radnje... unedogled.
A imali smo potom i Grilla te puste sporedne likove koji su se baš uživili u uloge.
Gibson i Watts nisu ispali naj, sreća pa su nebitni za sam film.

Nemam šta dalje reći.
Grillo proživljava određeni vremenski interval stalno nanovo, a za petama mu je hrpa ubojica o kojima on ne zna ništa, niti zašto ga žele ubiti u čemu stalno i uspijevaju.

Zabavno skroz, bez gubljenja vremena na banalnosti. Nije dosadno u niti jednom trenutku.
Preporuka svima osim cinicima kojima se timeloop žanr gadi je nije i nikad ne može biti "po istinitim događajima".
Na vrh
titlovi.com View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj titlovi.com Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2020 u 02:13
Prijevod je najavio i dzigi05 ⚡
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2020 u 08:42
S obzirom na to, koliko sam loših filmova pogledao u zadnje vrijeme, ovo je pravo osvježenje! Od mene 9/10
Na vrh
payutti View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj payutti Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2020 u 17:56
Simpatičan filmčić. Dosta je bolji nego što sam očekivao.
U filmu se nakratko pojavljuje i Rob Gronkowski, legenda NFL-a i jedan od mojih
omiljenih igrača. U svakom slučaju, jedan od najboljih tight-endova ikada.
Na vrh
Boxter7 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boxter7 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2020 u 12:19
Zaista kakvih krseva od filmova ima u poslednje vreme ovaj je super. Drzi paznju i totalno gledljiv.
Na vrh
protectore View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj protectore Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2021 u 15:25
Slazem se sa komentarima iznad, dobar film.
Na vrh
DurmitoracŠljivo View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DurmitoracŠljivo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2021 u 16:45
Dobar film , drzi paznju .
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2021 u 18:54
Losh film
Na vrh
nmrse View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nmrse Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Ožujak/Mar.2021 u 19:05
Dobar
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2021 u 10:50
Filmovi sa vremenskim petljama moraju da budu trileri i bilo bi glupo da sledeca scena bude ista kao prethodna, kao i naucna fantastika zato sto jos ne znamo ni sta je vreme a kamoli sta je vremenska petlja. Komican je dosta i to mi se jedino svidja. Pokupili fore iz drugih filmova koje su i dalje dobre, i zato sam ga odgledao, slicno kao ideja za Tenet koju su pokupili iz stripa.Ima jos jedna poruka koja se provlaci a to je da cenimo prave vrednosti tek onda kad smo u problemu i licno misljenje scenarista kada smo spremni da se zrtvujemo. Na ovaj fazon mi je na primer, ako volite serije, bolja serija Russian doll ili Day break (2006), mada kako je receno u jednom komentaru ovakvih filmova i serija imate koliko hocete, ali to sve zavisi od toga sta ste gledali pre, da li ste gledali slicne teme, kako ste raspolozeni, da li volite takav humor, itd.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2021 u 12:06
Originalno postovano od strane AlexDeLarge AlexDeLarge piše:

Filmovi sa vremenskim petljama moraju da budu trileri

Ne moraju.
Moraju biti dobri.

Primjer koji nije triler, a svejedno je ekstra: The 100th Love with You.
Primjer koji jest triler, a teško je smeće: The Mysterious Family.

Originalno postovano od strane AlexDeLarge AlexDeLarge piše:

ovakvih filmova i serija imate koliko hocete
Timeloop filmova u povijesti svjetske kinematografije snimljeno je 50 i kusur.
Da, otkad film kao film postoji. Nema ih više od 60.
To baš i nije "koliko hoćete".

Ažurirao JoxerTM - 19.Ožujak/Mar.2021 u 12:11
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Ožujak/Mar.2021 u 22:42
Verovatno necu vise odgovarati, ali triler je zanr sa odredjenim elementima( da ne nabrajam i objasnajvam da ne oduzim) a ovakvi tipovi filmova jesu, a dobar je misljenje ili ukus (a o ukusima i bojama ne treba raspravljati), Nek je i 40, sa dve serije to je sasvim dovoljno ne razumem komentar osim ako neko ima statistiku i zeli da to istakne, svaka cast, pogresio sam, na tome ce mi zameriti skoro svi osim samo njih konacno mnogo, Pozdrav i svako dobro.
Na vrh
skajler View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skajler Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2021 u 00:10
Začudo, gledao sam ga skoro i to na kablovskoj. Slojevit filmu smislu perpetuirajućih situacija na kojima  u kombinaciji sa dosetkama na kojima počiva sveukupni narativ. Glumačka postava je solidna. Nekima će se svideti, nekima baš i neće, neki će ga gledati, što zbog toga što su poštovaoci pojedinih glumica, samog podžanra, a verovatno i matorog Gibsona... I to je otprilike to, mada svaka čast reditelju, scenaristima i ostalim iz produkcione ekipe, mora im se priznati da su težili kreativnom izrazu, a i imali su dobar budžet.
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2021 u 21:56
Ne znam ni sam koliko mi je dugo ovo stajalo na HD-u.Pogledah i mogu reci da je film jedna veoma dobra zabava.Pogresio sam jer ga ne videh pre.Nema ovde niceg revolucionarno novog ali to cega ima, dovoljno je da moze da se odgleda.Hvala na prevodu
Na vrh
Tom Brady View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tom Brady Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2021 u 17:24
Po meni dosta loše. Već dosta puta viđena fora sa ponavljanjem istog dana i ne baš tako dobar humor. Sve u svemu, loše.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2021 u 16:07
Zabavan, najkraće.
Grillo sjajan kao objekat koji trpi radnju 😄
Izgleda kao da su ga odveli u operu, tik pošto je pročitao sve Bronte sestre i odgledao, pažljivo, čitav jutarnji program Pink-a. Potpuno je izbezumljen, time i uverljiv. Imao sam neprestani kez, dok i same situacije, dinamika, čitav "fanatični" ritam, svakako pripomažu utisku. Ima tu nešto "porodičnih" scena koje taman koliko je potrebno umire tempo, sveukupno fin filmić, itekako uspeva u svom cilju.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.