Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bok društvo
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Bok društvo

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
air View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj air Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2009 u 19:24
pleaseeee,moze te li mi objasnit kako ide s ovim,ovo mi je sve novo,najprije moram imat film pa da ovdje skinem prijevod,ili sta vec. . Ouch please netko dobre volje neka mi objasni. . 
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2009 u 19:45
Pa ima tu raznih kombinacija.Bilo koju da izabereš nećeš pogrešiti....DocaDragance
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2009 u 21:43
Recimo: russianroulette
Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2009 u 14:47
Originalno postovano od strane air air piše:

pleaseeee,moze te li mi objasnit kako ide s ovim,ovo mi je sve novo,najprije moram imat film pa da ovdje skinem prijevod,ili sta vec. . Ouch please netko dobre volje neka mi objasni. . 

Bok Air Tongue He he, otvorim svoj topic i zatvorim jer sam mislila da sam krivo kliknula, a kad tamo ... nema veze evo želim ti dobrodošlicu na forum u mom topicu.
Svejedno je što ćeš prvo skinuti, bitno je da imaš oboje i da imaju identičan naziv.
Na vrh
Aleksa_ST View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Aleksa_ST Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Travanj/Apr.2009 u 06:53
Originalno postovano od strane Gajtana Gajtana piše:

Lijep pozdrav svima, nova sam na forumu i ekipa mi se jako sviđa. Tek što sam naučila kako se skidaju filmovi donijet je novi zakon i sad me strah pa za sada ne skidam.

Hvala vam na dobrom forumu koji se trudi biti od pomoći i vrijednim dečkima koji rade prijevode. Najbolji ste!!!

Dobrodosla na forum Smile
"A right man in the wrong place can make all the difference in the world."
Na vrh
Gajtana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gajtana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2009 u 12:54
Joj drštvo da vam se pohvalim. Danas sam prvi put sredila jedan titl koji mi je zločest bježao i to zahvaljujući vama i vašim detaljnim uputama. Znam da je vama iskusnima to pomalo smješno, ali probajte shvatiti početničku sreću. Tako je sretna sam i zahvalna do neba Approve
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,221 sekundi.