Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Blue Beetle (2023)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Blue Beetle (2023)

Blue Beetle

Blue Beetle (2023)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2023

Žanr:

akcija, znanstvena fantastika, avantura

Trajanje:

127 min

Režija:

Angel Manuel Soto

Scenarij:

Gareth Dunnet-Alcocer

Glavne uloge:

Susan Sarandon
  >  Victoria Kord
Sharon Stone
  >  Victoria Kord
Elpidia Carrillo
  >  Rocio Reyes
Damián Alcázar
  >  Alberto Reyes
Adriana Barraza
  >  Nana
Modesto Lacen
  >  General Crane
George Lopez
  >  Uncle Rudy Reyes
Raoul Max Trujillo
  >  Carapax the Indestructible Man
Bruna Marquezine
  >  Penny
Jorge Jimenez
  >  Tío Chema
Becky G
  >  Khaji-Da
Eyra Aguero Joubert
  >  Tía Maru
Vicente Ydrach
  >  Old Man in Airport
Xolo Maridueña
  >  Jaime Reyes
Brianna Quinn Lewis
  >  Kord Receptionist
Gabriella Ortiz
  >  Tía Letty
Belissa Escobedo
  >  Milagro Reyes
Oshún Ramirez
  >  Nayeli

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Casual_visitor View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Casual_visitor Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Blue Beetle (2023)
    Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2023 u 14:52
Gde se seti Proke Pronalazača? Sjajno, nasmejao si me.
Na vrh
editor View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj editor Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2023 u 15:35
Koliko štancuju, nije ni čudno. Na kraju krajeva, neki je morao pokupititi i taj epitet. U svakom slučaju, biće zanimljivo videti da li će navedena marketinška mašina uspeti izgura promotivna nastojanja u cilju opravdavanja budžeta. Bolje bi bilo da su napravili čestit 2D animirani film, verovatno bi potrošili duplo manje para i imali pristojnu zaradu. Ali ono, pošto je film reprezentuje latinoameričku populaciju, verovatno su ciljali na publiku hispano porekla i ostale manjince. Industrija kao industrija, konfekcionizam. Ko voli gledaće, ko ne voli neće, koliki god da je krš u pitanju.
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Kolovoz/Aug.2023 u 23:50
Još jedno smijeće u nizu....
Iš, iš, kuš, kuš!
Na vrh
Nerko75 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Nerko75 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2023 u 14:19
Trebaju i Indijanci da dobiju svog superheroja.Ipak su oni tu prvi bili. Geronimo je bio najblize tome.😊
Na vrh
HiDe View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj HiDe Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2023 u 20:34
SMOR!!!
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2023 u 22:03
Lijep film.
For someone.

A mene libo ckura....
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2023 u 10:38
Meni je ovo jedan od boljih u zadnje vreme. Za Flesa izmislio zabavu
Na vrh
Tom Brady View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tom Brady Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2023 u 08:23
Što reče onaj u jednoj sceni filma: "Sad i mi imamo superheroja." Podilaženje i politička korektnost su totalno uništili filmsku industriju preko bare. Uz to film je baš neozbiljno urađen, poređenje sa Moćnim rendzerima je skroz na mestu.
Na vrh
Cosmic_B View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cosmic_B Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2023 u 01:46
Kako bi neko rekao, ko trazi taj i nadje....ako svuda trazis Woke, verovano ces ga i naci!.....za ovu recenziju je inherentan test Rosarhove mrlje, a androidski vojnik i nad-android nije nesto sto postoji u terminologiji naucno fantasticne terminologije (literature), a rec je o simbiotu(u filmu), a za spoj organskog i sintetickog skovan je drugaciji termin, dakle verovatno da bi odgovarajuci bio kiborg-vojnik ili tome slicno. Mislim da bi neko ko pise prilicno opsirne recenzije za toliko trebalo da bude verziran!
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Listopad/Oct.2023 u 02:00
Pa ko nije citao stripove, ja sam upucen pa nisam ni pisao, i pritom Iga gleda skroz druge filmove ali se pretpostavljam trudi maksimalno za mainstream, ovde je  opsti utisak, tj. njegov utisak, secam se korekcija kod The Northman (2022), kod The Batman gde sam ja  imao zamerk ali sam izbrisao, tj. dao pogled na kojim se stripovima bazira, i nije ni rimejjk, re... itd, dakle treba biti upucen, ali koce sve da isprati realno, ali svaki komentar dobro dodje.

Ažurirao AlexDeLarge - 08.Listopad/Oct.2023 u 11:11
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.