Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Blow Out (1981)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Blow Out (1981)

Blow Out

Blow Out (1981)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Pucanj nije brisan

Godina:

1981

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij, triler, horor

Trajanje:

108 min

Režija:

Brian De Palma

Scenarij:

Brian De Palma
, Bill Mesce Jr.

Glavne uloge:

John Travolta
  >  Jack Terry
Nancy Allen
  >  Sally
Dennis Franz
  >  Manny Karp
John Lithgow
  >  Burke
John Aquino
  >  Detective Mackey
Dean Bennett
  >  Campus Guard
Marcy Bigelman
  >  Ecstatic Coed
Peter Boyden
  >  Sam
Missy Cleveland
  >  Coed Lover
Lori-Nan Engler
  >  Sue
Deborah Everton
  >  Hooker
John McMartin
  >  Lawrence Henry
Cindy Manion
  >  Dancing Coed
Curt May
  >  Donahue
J. Patrick McNamara
  >  Detective at Hospital
Missy Crutchfield
  >  Dancing Coed (as Missy O'Shea)
Roger Wilson
  >  Coed Lover
Ann Kelly
  >  Studious Coed

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Blow Out (1981)
    Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2022 u 21:59
 Mada se meni vecina njegovih filmova svidja,za dati preporuka.

Ažurirao AlexDeLarge - 19.Sijecanj/Jan.2022 u 22:26
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2022 u 22:19
Kakvom folderu?

Prava je šteta za ovaj film što je sniman za tadašnji trenutak.
Današnji gledatelj ili ne zna kako se nekad radilo sa zvukom ili ga to uopće ne zanima.
A upravo ta danas odbačena tehnologija je motor filma, što ga je nekad davno i činilo izuzetno zanimljivim.

Kažem šteta, jer ispod tehnološke površine krije se jako dobar triler i to ne bilo kakav, nego beskompromisni gdje deblji kraj itekako postoji.

Neće vam biti žao ni danas ako ga pogledate, ali utisak vam neće biti isti kao što bi bio da ste ga gledali kad je snimljen.
Po treći put šteta, ali šta je tu je.

De Palmu inače smatram za buntovnika koji namjerno trola Holivud.
Zna on svoj posao, dokazao je to nebrojeno puta, ali kad mu se ćefne namjerno vas ubode u oko s porukom: dosta mi vas je više, ebtese. Wink
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2022 u 22:34
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Kakvom folderu?

Greska, pisem uporedo u jos dve grupe za knjige , i vezano za nauku, a tamo se istrosio u pisanju, i  preporucih im da pogledaju ovih par filmova, na prvu sto sam se setio, pa rekoh i ovde, u moru novijih filmova i serija, da dam kao preporuku, ko nije pogledao.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2022 u 22:41
Ovisi o publici.
Na primjer ako su malo stariji glazbenici, ej, za ovu preporuku, ljubit će te. Wink
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2022 u 22:51
Slicno i npr. za Takashi Miike-a koga je uocio Shohei Imamura.

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2022 u 22:57
Setih se da sam u Sok koridoru gledao o hororima Nakagawa-e , to je isto ludilo. 

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2022 u 22:58
Jigoku npr. https://www.imdb.com/title/tt0154683/?ref_=fn_al_tt_1. Mislim  da su Gaspar Noe i jos jedan reditelj, tada u sklopu opusa i datog filma, rekli da je remek-delo japanske kinematrografije u zanru horor filmova , i ja se slazem.

Ažurirao AlexDeLarge - 20.Sijecanj/Jan.2022 u 13:50
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2022 u 13:44
Originalno postovano od strane JoxerTM JoxerTM piše:

Ovisi o publici.
Na primjer ako su malo stariji glazbenici, ej, za ovu preporuku, ljubit će te. Wink

Slazem se ali ne treba ih propustiti, mada ne treba ni na sliu, vidim da je istok zapostavljen mozda Japan tada nije, meni licno su korejski najpriblizniji, jer  i od svih zemalja meni je ipak Republika Koreja ,dok sam putovao, bila najpribliznija nama. A mnogi ljudi, to sam primetio da im govorno podrucje smeta (ne samo istok) pa u sirokom luku izbegavaju cak i remek-dela, ili u suprotnom samo to gledaju. 
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.