Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Blood Red Sky (2021)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Blood Red Sky (2021)

Blood Red Sky

Blood Red Sky (2021)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2021

Žanr:

akcija, triler, horor

Trajanje:

121 min

Režija:

Peter Thorwarth

Scenarij:

Stefan Holtz
, Peter Thorwarth

Glavne uloge:

Kai Ivo Baulitz
  >  Bastian Buchner
Roy McCrerey
  >  Dr. Halvorsen
Graham McTavish
  >  Col. Alan Drummond
Dominic Purcell
  >  Berg
Rainer Reiners
  >  Rainer huber
Alexander Scheer
  >  Eightball
Ilona Schulz
  >  Ingelore huber
Carl Anton Koch
  >  Elias
Jan Loukota
  >  Jurij
Rutger Lysen
  >  Todd
Tsunekichi Shibata
  >  Mohammed
Gordon Brown
  >  Bill Morris
Kais Setti
  >  Farid
Leonie Brill
  >  Julia
Petra Michelle Nérette
  >  Gifty
Booda
  >  Male Doctor
David Hürten
  >  Marvin
Jim High
  >  Medic 2
Roland Møller
  >  Karl
Peri Baumeister
  >  Nadja
Chidi Ajufo
  >  Curtiz
Rebecca Dyson-Smith
  >  Sergeant Karen Brown
James Anthony Marshall
  >  Italian Passenger

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Blood Red Sky (2021)
    Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2021 u 15:04
Kakva propuštena prilika!

Prvo je trailer spoilao najvažniji obrat filma.
Ako niste pogledali trailer, nemojte!

Film počinje tako da ćelava žena stavlja periku, telefonira doktoru koji joj obećaje pomoći, uzima očito žestoke medikamente.
Ili je terminalni rak ili leukemija ili nešto još gore mislit ćete - ako niste gledali trailer.
Ako jeste, upropašten vam je izvrsni filmski intro zbog glupog Netflixa.

Prva polovica filma je odrađena vrhunski, vidjet ćete osim gornjeg još nekoliko klasično trilerskih twistova.
Iskusnjarama će neki biti predvidivi, srećom ne i dosadni, logično jer su autori filma švabe, a ne ameri, ameri su samo dali pare i pokojeg glumca.
Neću ni pljuvati amere skroz, baš mi je drago bilo vidjeti Purcella u gostujućoj ulozi bez da umiče iz kakve ćuze.

U jednom trenutku međutim događa se totalna glupost oko injektiranja određene supstance, da ne spoilam, u sebe.
Ovo je napravljeno samo da bismo ušli u drugu, ako se mene pita razočaravajuću, polovicu filma.
Do tog trenutka gledali smo horor triler, a umjesto da na tome i ostane, autori rade zaokret u vjerovali ili ne - u 'ebeni zombiluk.
Čemu? Zašto? Ponovno film u kojem muzeš kravu, a ona onda opali nogom i prospe mlijeko.

Ovaj drugi dio zapravo nije odrađen loše, međutim je prokleto prosječan i kilometrima ispod razine prve polovice filma.
Pa ću ja zaključiti ovako:
Gledati i nauživati se pola filma, ali se pripremiti na potonuće u mediokritet.

Šteta.
Na vrh
Dupla ljuta. View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Dupla ljuta. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2021 u 18:44
Pogledao sam trejler pre par meseci, očekivao sam ovakav fim, što sam očekivao to sam i dobio. Odličan početak, odlična sredina, posle toga za nijansu slabije, ali svakako osveženje. Preporuka!
Ako se desi nešto loše-piješ da zaboraviš,
ako se desi nešto lepo-piješ da proslaviš,
a ako se ništa ne dešava-piješ da bi se nešto dešavalo.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2021 u 23:26
Sve slično i ovde, tj nisam gledao trailer 😄, ne volim to, želim što manje da znam o filmu pre negoli ga pogledam, već mi je utisak sličan. Smetale su mi sitnice, neke manje, neke više ali mi se film mahom dopao. Da ne spoilujem, najkraće, ovo je interesantan i dovoljno svež film na temu inače već izlizanih mitova, usput je i dinamičan, ima svoj deo sentimentalnosti u odnosu majke i sina, napetosti, delom i nepredvidljivosti i to ne zbog kakvih kao neočekivanih obrta, već je film prosto tako postavljen da većim delom nisam znao u kom pravcu uopšte ide, što mi se ne dešava tako često. Sveže.
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2021 u 12:11
Meni je ovo bilo, i više nego dobro!
Na vrh
rijeka00 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj rijeka00 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2021 u 17:17
defintivno preporučam:)
Na vrh
dzindzin16 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj dzindzin16 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Srpanj/Jul.2021 u 13:46
Volim kada pojma nemam sta pustam na gledanje(osim zanra) i kada ne znam sta da ocekujem od filma a isti me odlicno zabavi.Zato mane u stranu i pohvalicu ovo.Cak sta vise ide i preporuka za gledanje.Dinamicno, agresivno, nekako sveze deluje i zbog jezika.Prvi deo filma znatno bolji, da bas ne kazem vrhunski ali ne smeta.Hvala na prevodu
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2021 u 17:09
Film je odlično osveženje za žanr!
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2021 u 17:15
Baš sam hteo da te pitam ovih dana šta je ostavilo najveći (filmski) utisak na tebe u poslednjih godinu i po, nisam bio duže na forumu pa nisam stigao da overim gomilu recenzija. Nevezano tek za horor, već uopšte. 🙂
Na vrh
IgaBiva View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj IgaBiva Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2021 u 17:54
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2021 u 18:00
Hvala, dobri Iga 🙂 većinu nisam stigao da overim, taman ovde stoji sve lepo izdvojeno, hvala još jednom. 👍
Na vrh
Tom Brady View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tom Brady Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2021 u 15:04
Film sam gledao isključivo zbog dobrih komentara i mogu reći da sam se blago razočarao. Slažem se da je prva polovina filma mnogo bolja, da ne kažem jedino što vredi. Kasnije je sve bezglavo jurcanje nekih nazovi "vampira" uz mnogo naivnih i nebuloznih scena. Iskreno, ne preporučujem ovaj film.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.