Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Blink Twice (2024)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Blink Twice (2024)

Blink Twice

Blink Twice (2024)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2024

Žanr:

misterij, triler

Trajanje:

103 min

Režija:

Zoë Kravitz

Scenarij:

E.T. Feigenbaum
, Zoë Kravitz

Glavne uloge:

Geena Davis
  >  Stacy
Christian Slater
  >  Vic
Kyle MacLachlan
  >  Rich
Haley Joel Osment
  >  Tom
Simon Rex
  >  Cody
Aaron Himelstein
  >  Asshole Manager
María Elena Olivares
  >  Badass Maid
Alia Shawkat
  >  Jess
Saul Williams
  >  Emcee
Liz Caribel Sierra
  >  Camilla
Cris Costa
  >  Stan
Channing Tatum
  >  Slater
Levon Hawke
  >  Lucas
Tiffany Persons
  >  Interviewer
Ben Jacobson
  >  Ben
Adria Arjona
  >  Sarah
Trew Mullen
  >  Heather
Naomi Ackie
  >  Frida

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
sasa-stipisic View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sasa-stipisic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Blink Twice (2024)
    Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2024 u 09:52
Prosječan film koji ima veze sa trilerom minimalno. Više se gleda i "uživa" sa likovima na privatnom otoku. Dok ne dođe zadnjih 30-tak minuti kad se napokon nešto pokrene. Sve skupa vide se inspiracije ovoga filma možda najbolje u friškijim filmovima tipa Ready or Not ili Get&Out. Ali nije to taj level zabave ni priče. Završnica mi je bila bezvezna i nije popravila sliku filma.
Na vrh
leo-mesi View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj leo-mesi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2024 u 19:46
Film je promašaj u svakom smislu. Glupost,još jedna u nizu.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2024 u 12:19
Setih se tek na kraju kako je prvobitno trebao da se zove film, to bi dosta reklo o istom.

Pa ovako ništa nisam znao o filmu, samo sam pustio.

Početak me je zaintrigirao, da jeste kao što je Saša napisao da se veći deo uživa sa dešavanjima na privatnom ostrvu, ali se odmah vidi da tu nešto ne štima, pa rekoh ok daj vidimo šta konkretno.

Kako se razvijao i sa sećanjima , videlo se da se koristilo nešo iz drugih filmova, zatim pokret ,  već viđeno i to istaživanje autorke, simbolika guštera, sviđa mi se početno iskušenje, kinematografski elementi su mi u suštini dobri. 
Prožimanje poremećaja je fino, simbolika rajskog vrta, samo se autorka opredelila na konkretan slučaj. 

Dakle kao što sam rekao da vidimo šta konkretno, i tu mi je falilo više, ozbiljnije i dublje. Pa žanrovski ovo je trebao da bude psihološki triler ali nije realizovan kako treba. Kraj mi je dobar kakva je postavka.

Dakle pošto sam ispratio dešavanja i pogledao filmove i serije na slučnu tematiku, meni je ovo samo korktno ostvarenje koje će brzo otići u zaborav.

Ažurirao AlexDeLarge - 29.Rujan/Sep.2024 u 13:19
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2024 u 20:40
Znači Zojin prvenac nating spešl....
Taman sam mislio da ga gledam, ali ako Aleks napiše da ide u zaborav, ondak mu verujem.

Edit:

Pogledao sinoć, nije loše, očekujem naredni da bude bolji.
Volim osvetničke filmove, ali nisam osvetnik.

Ažurirao Mizi - 02.Listopad/Oct.2024 u 19:14
Na vrh
skyspy111 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj skyspy111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2024 u 21:00
Pogledo do kraj i dobro se za.ebo!
Na vrh
contritum View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj contritum Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2024 u 22:40
Nije ništa wow ni specijalno ali drži pažnju do kraja
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2024 u 20:57
Ovo meni beše baš, baš slabo. Ne ide mi nikako ambijent, komunikacija i relacije novog sveta i novih generacija. Teško prolazi i moderna kinematografija.
Na vrh
marcobobby View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marcobobby Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2024 u 21:26
Zoë Kravitz se latila i režiserske palice, što nam je donelo nekakav miks već snimljenih trilera u poslednjih 5-6 godina (''Get Out'', ''Triangle of Sadness'', ''The Menu'' ...). Dakle ništa originalno, a izbor Tatuma za ljigavog, poremećenog milijardera baš i nije neki (ipak su njih dvoje bili u ljubavi u to vreme). Jedina svetla tačka je Naomi Ackie, kao konobarica Frida, jer je uspela da autentično oslika lik mlade žene sa margina kojoj se odjednom ''posreći'' da uživa u luksuzu dostupnom isključivo višoj klasi. Tempo radnje je malo spore, pogotovo prva polovina, ali sam kraj ne nudi posebno neku veću napetost. Hajde da verujemo da će joj drugi film biti bolji...
Na vrh
brglljez View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brglljez Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2025 u 14:33
nakon što sam pogledao film iznad glave mi se pojavio oblak u kojem je pisalo... koji je ovo pimpač bio?! totalni gubitak vremena.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.