Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Björk u filmu glumi vešticu iz 10. veka (22.08.2020.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Björk u filmu glumi vešticu iz 10. veka (22.08.2020.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Björk u filmu glumi vešticu iz 10. veka (22.08.2020.)
    Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2020 u 17:21
S tom kapricioznom ženskom je pokora išta raditi jer ona je ta koja maltretira suradnike, a Trier je i sam pisao da ju jest grlio ko blesav nonstop i svugdje ali nikako zbog nekakve želje za seksom. Ja kad se nalijem grlim svakoga i ne pomišljam na kakvu jebačinu, evo imao sam sreću pa nitko nije bio Bjork. Moglo bi doduše postati gusto i netko me optužiti da namjerno širim koronu!
Na vrh
Filaret View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Filaret Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2020 u 18:05
Od najave da će Robert Egers da snimi "vikingšku sagu o osveti", pored ovakve glumačke ekipe i radoznalosti šta taj čovek posle Veštice i Svetionika ima da nam ponudi, izabrao si da drobiš o privatnom odnosu dvoje ljudi koje, verujem, ne poznaješ, o tome šta zaboga ne pomisliš kad se napiješ i još da iz sebi znanog razloga upleteš aktuelnu zarazu. I još da kažeš da Bjork, ženi koja je nekima od nas mnogo značila kao pevačica, a bogami i glumica, dodeliš naznaku nekoga koga ni u mraku valjda ne treba sresti.

Aferim, majstore, misli šta hoćeš, piši šta hoćeš, moje je da kažem da jedva čekam da se ovaj film pojavi.
Na vrh
Wida View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Wida Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2020 u 18:13
Roberta Egersa ne propuštam.Kao što je Filaret napisao,čovjek ima toga jako puno za ponudit.
Na vrh
adm1r View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj adm1r Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2020 u 22:10
Ja na Bjork gledam kao muzicarku i kao takva mi je jedna medju omiljenima. Price o njenoj "ekscentricnosti" me ne zanimaju, jer shvatam donekle da ni poznatima nije lako sa novinarima, niti se svi jednako nose sa slavom. Jedva cekam da vidim Bjork na filmu, a do tada, ovako pijan cu da pustim po ko zna koji put Pagan poetry i Jogu. Hvala i dovidjenja. Odoh po rakiju... Vidimo se. Ako se ne vidimo, ne palite svjetlo. Ruzan sam u mraku.
Na vrh
Atrahasis View Drop Down
Junior translator
Junior translator
Onaj koji jeste

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Atrahasis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2020 u 23:05
Robert Egers je nova nada filma. Biće to film za pamćenje.
Fenomenalna glumačka ekipa.
We shall not cease from exploration, and the end of all our exploring
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2020 u 13:35
Bas dobra glumacka ekipa
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,605 sekundi.