Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bil Marej nije ubeđen u uspeh " Isterivača Duhova"
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Bil Marej nije ubeđen u uspeh " Isterivača Duhova"

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Bil Marej nije ubeđen u uspeh " Isterivača Duhova"
    Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2010 u 02:25

Bez obzira što se studio Kolumbija priprema za "Isterivače duhova 3", glumac Bil Marej, koji je jedna od zvezdi prva dva dela, nije baš ubeđen u uspeh nastavka.

"To je zapravo film studija. Oni obožavaju tu franšizu i žele da je ožive. A te priče, su samo priče. Izluđuju me. Dok neko ne donese dobar scenario, to ništa ne znači. Zanimljivo je da su ljudi zainteresovani za to. Mi smo uspeli da napravimo dva odlična filma, što je gotovo nemoguće - samo horor ostvarenjima to uspeva, i to zato što potroše više para na sve luđe specijalne efekte. Možda bi to ipak trebalo da uradim, možda bi bilo zabavno. Zato što je ekipa sjajna i nedostaju mi Rik Moranis i Eni Pots i Deni.

Što se studija Kolumbija tiče ona je angažovala Li Ajsenberga i Džina Stupnitskog da napišu priču o tome kako originalni isterivači predaju štafetu mlađoj ekipi. Studio se nada da će film stići u bioskope na leto 2011. godine.

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,125 sekundi.