Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bil Kondon zvanično režiser "PRASKOZORJA"
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Bil Kondon zvanično režiser "PRASKOZORJA"

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Bil Kondon zvanično režiser "PRASKOZORJA"
    Objavljeno: 30.Travanj/Apr.2010 u 02:23

Bil Kondon je zvanično predstavljen kao reditelj filma "Praskozorje", četvrtog dela vampirsko-tinajdžerskog "Sumrak" serijala, a u zvaničnom saopštenju kompanije Summit Entertainment se ne pominje toliko puta najavljivana podela četvrte knjige Stefani Majer u dva filma.

U svakom slučaju za mnoge je prijatno iznenađenje što je Oskarovac Bil Kondon (1999. godine za adaptirani scenario "Bogova i monstruma", bio nominovan za "Čikago" 2003.) pristao da radi na ovom projektu. Trenutno na pisanju scenarija radi Melisa Rozenberg.
"Jako sam uzbuđena što će Bil raditi sa nama i jedva čekam da vidim šta će da uradi sa materijalom", kaže Majerova, koja će biti producent filma.

"Drago mi je što sam dobio priliku da na platno dovedem vrhunac sage. Kao što fanovi serijala znaju, ovo je jedinstvena knjiga i nadam se da ćemo uspeti da kreiramo jednako jedinstveno kinematografsko iskustvo", rekao je Bil Kondon.

U međuvremenu će fanovi gledati "Sumrak sagu: Pomračenje" koje u bioskope širom sveta stiže 30. juna ove godine.

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,141 sekundi.