| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Bewakoofiyaan (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Bewakoofiyaan (2014)Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2014 u 21:41 |
|
Bewakoofiyaan (2014) ![]() IMDb Režija: Nupur Asthana Scenarij: Habib Faisal Žanr: Komedija, Drama, Romansa Jezik: Hindi, Engleski Država: Indija Trajanje: 119 min Ayushmann Khurrana ... Mohit Chadhdha Sonam Kapoor ... Mayera Sehgal Rishi Kapoor ... V.K. Sehgal Swedha Singh ... Radha Mladi i uspešni par uprkos svih poslovnih obaveza uspeva da održe svoju skladnu i nežnu ljubavnu vezu, jer smatra da je njihova ljubav "centar sveta" i da je ona sasvim dovoljna za srećan život. Sve bi bilo lepo da devojčin bogati otac ne misli drugačije. Tata smatra da momak nije podesan i da bi njegova ćerkica trebala da ima "bolju sigurnost" u životu, ali onda okolnosti i život upletu svoje prste i sve krene nekim svojim putem. Prevod je uradila: Hana Salman Khan TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |