Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Beul-la-in-deu (2011)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Beul-la-in-deu (2011)

Beul-la-in-deu

Beul-la-in-deu (2011)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2011

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij, akcija, triler

Trajanje:

111 min

Režija:

Sang-hoon Ahn

Scenarij:

Min-seok Choi
, Andy Yoon

Glavne uloge:

Kim Mi-kyung
  >  Director (as Mi-Kyeong Kim)
Yoo Seung-ho
  >  Kwon Gi-seob (as Seung Ho Yoo)
Jo Hie-bong
  >  Detective Jo
Park Choong-seon
  >  President
Oh Dae-hwan
  >  Detective 3
Min-ji Song
  >  Min-joo
Dal-i
  >  Wisdom
Sa Hee
  >  Jeong-yeon
Kim Hyun-ju
  >  Care mother
Won Poong-Yeon
  >  Detective 1
Choi Eun-seok
  >  Detective 2 (as Choi Eun-Seok)
Park Bo-gum
  >  Dong-hyeon (as Park Bo-gum)
Yang Yeong-jo
  >  Myeong-jin
Ju-u Jeon
  >  Detective 4
Chae-gyeong Lim
  >  Eun-yeong
Gijun Kim
  >  Police University Professor
Idu Jeon
  >  Bokjicall Taxi Driver
Kim Ha-neul
  >  Min Soo-ah

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Beul-la-in-deu (2011)
    Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2021 u 18:06
U prometnoj nesreći žena gubi vid.
Na meti je masovnog ubojice jer ju je ovaj jednom ukrcao, a ona se ipak spasila.
Iako ona ne zna kako on izgleda, zapamtila mu je glas, stvari iz auta itd. a on ne želi nikakve svjedoke.

Gledali ste već neki triler prije sa slijepom osobom i svi oni imaju jednu zajedničku stvar.
U ključnom okršaju nestaje svjetla i događa se u mraku, je li, slijepa osoba konačno ima prednost domaćeg terena.
Pa ćete to dobiti i ovdje.

Ono što nećete dobiti je holivudska limunada.
Plot shielda ovdje nema zagarantiranog nikome, dok bi amerikanci umanjili tragediju, ovdje ženska neće izgubiti samo vid. Drugo što se ne bi diogodilo u holivudskim preserancijama je da se određene likove krkne, a druge poštedi.
Ameri obično ubiju negativca da se ne moraju bakćati sa mislima o kasnijem pravosudnom procesu, e a ovdje se on neće izvuči tako lako.
Uz to bi se kod amera ova žanska sigurno prčila malo s ubojicom, pa malo s detektivom, pa malo s drugim svejdokom, pa malo sa svjim psom vodičem, pa malo s vlastitom materom...
Nema vamo ni toga. Ima psa i matere, ali nema "općenja".

Uz sve to, kad na kraju pogledate film, ostaje vam žešći materijal za filozofiranje uz kavu o postojanju sudbine ili efektu leptira (bi li tako brzo ili ikad našli ubojicu da nije bilo početne tragedije, takve stvari).

Iako nije remekdjelo, velim nije prvi ovog tipa pa je morao iskoristiti neke već prije viđene stvari...
Ovo je čista čistacata mastwočuša. Čak i za one koji ne vole napetice.
A niti 500 ljudi nije preuzelo titlove, sramota.

Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2021 u 20:45
Meni je ovaj korejski triler do jaja. Clap

Nikako mi nije jasno kako je prošao ispod radara. Čak ga ni na brojnim listama najboljih korejskih trilera nikad nema. Tek za neku nijansu slabiji od Jeniffer 8 (1992) koji mi je najbolji triler na temu slepe osobe koji sam odgledao. Dugo nije bilo prevoda, da bih napokon isti pronašao na nekom opskurnom sajtu koji više ne postoji i na moje (nadam se i opšte) zadovoljstvo, prosledim ga ovamo.

O detaljima radnje filma neću, Joxer je to lepo sublimirao u postu iznad. Film se gleda "on the edge of your seat" a pojedine scene su baš teške i brutalne.

Preporuka svima koji vole napete trilere na temu serijskih ubica. Thumbs Up

Ažurirao bgvracar - 04.Veljaca/Feb.2021 u 11:14
Na vrh
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2021 u 21:24
Originalno postovano od strane bgvracar bgvracar piše:

Dugo nije bilo prevoda, da bih napokon isti pronašao na nekom opskurnom sajtu koji više ne postoji i na moje (nadam se i opšte) zadovoljstvo, prosledim ga ovamo.

Prosledi slobodno ako valja. grin
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2021 u 21:45
Originalno postovano od strane NaEdenCovekBratMu NaEdenCovekBratMu piše:

Dugo nije bilo prevoda, da bih napokon isti pronašao na nekom opskurnom sajtu koji više ne postoji i na moje (nadam se i opšte) zadovoljstvo, prosledim ga ovamo.

Možda se nisam najpreciznije izrazio. Titl je postavljen na sajtu još tamo negde 04.02.2017. LOL

https://titlovi.com/titlovi/beul-la-in-deu-aka-blind-248839/
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2021 u 21:47

Originalno postovano od strane NaEdenCovekBratMu NaEdenCovekBratMu piše:

Možda se nisam najpreciznije izrazio. Titl je postavljen na sajtu još tamo negde 04.02.2017. LOL

Aha, ja mislio da si ga našao negde, a nema ga tu. LOL
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2022 u 13:09
Umalo zaboravih da dišem gledajući ovaj izvrstan triler.

Preporuka.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2022 u 19:56
Mislim da sam ga pominjao u dve teme za neka dva druga korejska filma. Kao sto je bgv rekao jeste nema ga ni na sirim listama, a Joxer da ima malo skinutih titlova, a meni se tad jako svideo. Preporuka i od mene.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2022 u 21:16

Nikako mi nije jasno kako je prošao ispod radara. Čak ga ni na brojnim listama najboljih korejskih trilera nikad nema. Tek za neku nijansu slabiji od Jeniffer 8 (1992) koji mi je najbolji triler na temu slepe osobe koji sam odgledao.

Da bgv odlicno si se setio Jennifer Eight (8)Thumbs Up ( koliko se secam Andy Garcia, Lance Henriksen, Uma Thurman... ) i meni isto odlican film, i ja mu dajem blagu prednost mozda sto sam njega prvo gledao. Eto preporuka i od mene za dati film.

Ažurirao AlexDeLarge - 14.Srpanj/Jul.2022 u 21:25
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.