Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - "Betmen 3" širi krila u aprilu
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

"Betmen 3" širi krila u aprilu

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: "Betmen 3" širi krila u aprilu
    Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2010 u 14:40

Reditelj Kristofer Nolan počeće da snima film "Betmen 3" idućeg aprila.

"Mislim da će početi da snimaju u aprilu, ali to je sve što za sada znam", otkrio je glumac Majkl Kejn.

Kejn će u "Betmenu 3", kao i u prethodna dva o čoveku-slepom mišu, tumačiti slugu glavnog junaka, a film bi u bioskope trebalo da stigne 20. jula 2012.

Kristofer Nolan je režirao i prethodna dva filma o Betmenu - "Betmen počinje" iz 2005. koji je od prodaje bioskopskih ulaznica zaradio 352 miliona dolara, i "Mračni vitez" iz 2008, čija je zarada iznosila milijardu dolara.

(MONDO)
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2010 u 17:21
yupiiiiiii 
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2010 u 19:23
Aj lov this gaj...
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2010 u 19:27
Cek, kako betmen 3? Nisam pratio mnogo koji-koji je deo, pa me malo zbunjuje. Koji je onda prvi deo sa ove liste:
http://www.imdb.com/find?s=all&q=batman+1
??
Betmen i robin je iz 1997 a vodi se kao betmen 4, a sad ocekujemo betmen 3LOL
Na vrh
Dee_Monk View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dee_Monk Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2010 u 19:29
Betman 1 deo- Betmen Pocetak mislim da je iz 2006
Betmen 2 deo-iz 2008
ovo je sad 3 deo,sto se snima
Na vrh
cenobit View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cenobit Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2010 u 21:49
Kako ljudi ne znate koji je koji deo
Pa od 90-te legendarni reziser Tim Burton je prvi pokrenuo filmove mracnog superheroja.To jest 1989-te Betmena je glumio Majkl Kejton,Dzokera je glumio Dzek Nikolson.Betmen Returns 1992-ge i po meni NAJBOLJI betmen i najbolji filmski nastavak,isto je ispod maske bio Majkl Kejton,pingvina je glumio Deni De Vito a Zena Macka je bila Misel Fajfer.Novi nastavak je bio 1995-te s tim sto je ispod maske Betmena bio glumac Val Kilmer a negativci su bili Dvolicni to jest TwoFace glumac Tomi Li Dzons a Dzim Keri je glumio Zagonetaca to jest Riddlera.Sledeci nastavak 1997-e je bio Betmen i Robin,Betmena je glumio Dzordz Kluni a Robina Kris ODonel,negativci su Mr.Freeze to jest Arnold Svareceneger i Otrovna Ajvi to jest Uma Turman,Betgirl je glumilaAlisa Silverstoun.
A da ne pominjem filmove Betmena 40-tih godina Big smile
Inace jesu ovi novi filmovi Betmena rezisera Kristofera Nolana odlicni i dobro zaradjuju ali meni ce Betmen Returns iz 1992-ge biti uvek najbolji
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2010 u 10:37
Jedva čekam, biti će dobar poput prva 2 dijela. Thumbs Up
Onih 4-5 Batman filmova od prije ne računam, nisu za usporedbu. Wink
Na vrh
ashca$h View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ashca$h Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2010 u 15:33
Originalno postovano od strane cenobit cenobit piše:

Kako ljudi ne znate koji je koji deo
Pa od 90-te legendarni reziser Tim Burton je prvi pokrenuo filmove mracnog superheroja.To jest 1989-te Betmena je glumio Majkl Kejton,Dzokera je glumio Dzek Nikolson.Betmen Returns 1992-ge i po meni NAJBOLJI betmen i najbolji filmski nastavak,isto je ispod maske bio Majkl Kejton,pingvina je glumio Deni De Vito a Zena Macka je bila Misel Fajfer.Novi nastavak je bio 1995-te s tim sto je ispod maske Betmena bio glumac Val Kilmer a negativci su bili Dvolicni to jest TwoFace glumac Tomi Li Dzons a Dzim Keri je glumio Zagonetaca to jest Riddlera.Sledeci nastavak 1997-e je bio Betmen i Robin,Betmena je glumio Dzordz Kluni a Robina Kris ODonel,negativci su Mr.Freeze to jest Arnold Svareceneger i Otrovna Ajvi to jest Uma Turman,Betgirl je glumilaAlisa Silverstoun.
A da ne pominjem filmove Betmena 40-tih godina Big smile
Inace jesu ovi novi filmovi Betmena rezisera Kristofera Nolana odlicni i dobro zaradjuju ali meni ce Betmen Returns iz 1992-ge biti uvek najbolji

Slazem se sa tobom,samo sto je meni prvi deo Betman-a iz '89-te neprevazidjen.Jeste da je Heath Ledger stvarno sjajno odigrao Jocker-a,ali to ipak nije ono sto je Jack Nicholson uradio.
Ali jedva cekam povratak mracnog viteza.
Forever Isn't Long Enough
Na vrh
Killjoy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Killjoy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2010 u 02:06
Ma bre sve je to proshitovanje, da se ne izrazim odvratno.

Batman i Batman Returns su ubedljivo dva najbolja dela. Bas su mracni.

Onaj treci Batman sa Val Kilmerom j+mi je bas njosra, a tek onaj sa Svarcenegerom...Boze, Boze...

Ova 2 filma sa Cristianom Bailom nisu uopste losi ali ipak treba da bude neka hronologija bre....

Ako su ovi novi Batman-i 1. i 2. deo.... hronoloski su ako mene pitate 5. i 6. deo.
I am the one who dwelt within Cain....

I am the one who dwelt within Nero...

I once dwelt within Judas....

And I was with Legion...

I am Belial....

And I am Lucifer, the devil in the flesh...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.