Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Besplatni sms
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Besplatni sms

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka
Bikonja View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bikonja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2003 u 17:56

Ne radi taj link...

A jeste mutavi ako u faqu pise da se mora ukucati njemacki broj i mora se imati ISDN na x.75 znaci tak mora a mi smo u hrvatskoj i nemamo x.75 na ISDNima... Dakle, nista od toga.... Osobno nisam isprobao program ali ako autori tog programa tako kazu valjda je tako...

A modemasi nek probaju pa nek jave ak su uspjeli....

Do nedavno je bio besplatan i neogranicen broj smsova za vip mrezu na www.a1.net ali sad se mora registrirati i kolko sam skuzio se mora imati sim karticu iz neke njemacke mreze ali s obzirom da neznam njemacki a to je sve na njemackom nisam 100% ziher... Ak neko skuzi da nije tako slucajno nek javi....

www.magic.hr salje i na simpu i na vip.... tako kazu, no kada god ja pokusam poslati, ne dodje poruka.....

ICQ od 10 poslanih na moj mob dodje mi 4.....

evo, to je sve sto ja znam....

Kad narastem, bit cu normalan...
Na vrh
tonch View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tonch Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2003 u 23:12
bok!!! ja sam probao skinut icqlite i treba se registrirat i poruke koje saljem uglavnom za sad dolaze. pozdrav!!!
Na vrh
tonch View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tonch Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Prosinac/Dec.2003 u 14:34
al mi salje samo na 098, i to 10 poruka dnevno, a na 091 neuspjeva, pozdrav
Na vrh
Edin View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Edin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2004 u 00:27

Dugo nisam surfao ovim forumom, tako da sam ovdje slucajno.

Ovaj programcic smart sms, koristio sam ga... to sto bira u Njemackoj je centrala, na koji se konektujes par sekundi i onda ce sms biti posla.

ovaj program sam koristio za slanje melodija na fontel, a i za sms( ali u rijetkim trenucima).

Ovo zvanja Njemacke traje nekih 4 sekunde max.

Pa ko hoce neka proba.

Sve najbolje.

ER
http://edin.tesanj.ba
Na vrh
Challanger View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Challanger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2004 u 10:29
Jel znas kak se treba podesit ak znas napisi pa da svi isprobamo
Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2004 u 19:19

Evo malo sam èaèkao po netu i našao ovu stranicu sa brdom linkova za "besplatno slanje poruka", nisam isprobavao a tko voli nek izvoli pa javi rezultate!

http://solair.eunet.yu/~vodnik/slanje.htm

Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2004 u 16:51

sta ima">???????????

Ažurirao elkaz
Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...

Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Sijecanj/Jan.2004 u 19:45
ja sam skino sve zive i malo koji da radi svaki nes sere
Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...

Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2004 u 20:21
Ja sam skinuo Roger Wilco, i dobro mi je radio
Na vrh
Challanger View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Challanger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2004 u 20:22
Ja sad trenutno saljem prek magic al poruke kasne uzasno
Na vrh
sile View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sile Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2004 u 22:43
Da sve je to u redu ali niko nije jos dao konkretnu stranicu za slanje u srbiju. Sad radi 1rstwap ali samo 5 tjedno!!!
www.media-project.org
Na vrh
Gotenks View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gotenks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2004 u 19:58

jebo vas(bez uvrede) kaj komplicirate!!!!!

www.vip.hr

idete na web sms,besplatne poruke,ali samo 15 poruka dnevno!

I'm tired of bein' poor and even worse I'm black
Na vrh
silvio View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj silvio Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2004 u 20:17

ja koristim www.infobiiip.com kojeg su složili neki naši... uglavnom super radi poruke se plaćaju (ali se možete dogovorit s ljudima oko toga jer su ok) i podržava grupno slanje .... podržava slanje na većinu mreža svijeta... pogledajte to obavezno

Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2004 u 22:03
mozes se dogovoriti? objasni
Na vrh
eXecutioner View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eXecutioner Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2004 u 22:06
Originalno postovano od strane Gotenks Gotenks piše:

jebo vas(bez uvrede) kaj komplicirate!!!!!

www.vip.hr

idete na web sms,besplatne poruke,ali samo 15 poruka dnevno!

moras biti vip korisnik... a za nas simpace?

Na vrh
Kristijan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2004 u 00:13
www.zaradite.pondi.hr ima skripta za slanje sms sa stranice email2sms.ru

radi..
Na vrh
vjeverica View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj vjeverica Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2004 u 08:19
Samo se javljam Totasteruknezevu ku-ku još sam tu.Izvinte društvo ne mogu si pomoć.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.