Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Beonjijeompeureul hada Aka Bungee Jumping of Their Own (2001)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Beonjijeompeureul hada Aka Bungee Jumping of Their Own (2001)

Beonjijeompeureul hada

Beonjijeompeureul hada (2001)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2001

Žanr:

drama, ljubavni

Trajanje:

107 min

Režija:

Dae-seung Kim

Scenarij:

Eun-nim Ko

Glavne uloge:

Jeon Mi-seon
  >  In-woo's wife
Kim Kap-su
  >  Sculpture professor
Lee Byung-hun
  >  Seo In-woo
Eun-ju Lee
  >  In Tae-hee
Oh Ji-hye
  >  Supply teacher of Korean
Hyeon-Soo Yeo
  >  Lim Hyeon-bin
Gi Ju-bong
  >  Director of students affairs
Hong Soo-hyun
  >  Yeo Hye-su
Lee Beom-su
  >  Lee Dae-Guen
Suk-Won Chang
  >  Cho Jae-Il
Min Namkoong
  >  Kim Chul-Sung

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Beonjijeompeureul hada Aka Bungee Jumping of Their Own (2001)
    Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2023 u 23:08
New season of KCC screenings: Bungee Jumping of their Own | London Korean  Links

Bungee Jumping of Their Own (2001)

Film počinje početkom osamdesetih, kišni dan, slučajan susret i deljenje kišobrana lagano i nesigruno bude veliku ljubav izmedju In-wooa i Tae-hee, dvoje stidljivih studenata. Njihove ličnosti se savršeno uklapaju, lako dopiru jedno do drugog, zajedno čine srodne duše, jedno biće. On joj jednom prilikom obećava da se neće ikada rastaviti...

Bum, priča se naglo premešta 17 godina u budućnost i mi vidimo In-wooa, sada kao profesora u srednjoj školi, oženjen je, ima i dete, dok nigde ne vidimo Tae-hee...Autor nas potom kroz sadašnjost polagano vodi u tragične okolnosti koje su razdvojile naš par...i mi vidimo da je In-woo uprkos novom životu ostao zaljubljen i vezan za svoju srodnu dušu, prvu ljubav. Ubrzo dolazi do fantastičnog obrta ove priče. In-woo u jednom od svojih učenika, Hyeon-binu, svakim danom vidi sve više ličnost svoje velike ljubavi, da li je to reinkarnacija Tae-hee ? In-woo počinje da se gubi u svojoj povezanosti sa mladim učenikom, potpuno nespreman na silinu emocija koje ga potresaju u Hyeon-binovoj blizini, dok i najsitniji detalji nekadašnje Tae-hee bivaju sve upadljiviji u takođe zbunjenom Hyeon-binu. Pred In-woo-om je težak i nesvakidašnji izbor... 

Zaplet ovog filma mi je potpuno genijalan, sama obrada teme srodnih duša, velike i neraskidive prve ljubavi koja se iznenada ponovo pojavljuje u formi homoseksualizma, način na koji se protagonista nosi sa time, izbori koje pravi, sve to čini ovaj film zanimljivim, prilično originalano, konkretno i komunikativno, glumci opet savršeni u ni malo lakom zadatku, ponovo film prelepih tonova, kamera je fantastična, ma, nemam većih zamerki.

Bungee Jumping of their Own - bộ phim buồn về tình yêu và LGBT

Ažurirao puppet_master - 07.Sijecanj/Jan.2023 u 23:14
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2023 u 00:43
Pa ne znam koliko je zaplet tu genijalan, provlači se često kroz azijske "sapunice", evo i nedavno ista priča i isto korejska sa reinkarnacijom u suprotni spol First Love, Again (2022).
Imaš je besplatno na vikiju ako ti se gleda, meni se jebga romantike ne gledaju osim ako su po nečemu posebne, a ja tu ne vidim išta što niam negdje već pogledao (i ne samo na tom "prokletom" vikiju LOL).
Da je barem kakav krimić ili triler s upetljanom reinkarnacijskom romansom pa ajde, mašio bih se.

Ali pustimo Koreju, čudi me recimo da nisi gledao već Made in Heaven (1997) s obzirom da si pogledao valjda 99% HK filmova ikad snimljenih.
Doduše tu je obrnuto, frajer se reinkarnirao u milicu.
Tongue
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2023 u 00:54
Ali to sam pisao pre dvocifrenog broja godina kada nije bilo tih sapunica o kojima ti sada govoriš Approve 

To mi je jedan od starijih osvrta ionako (skraćen, previše sam otkrio tada pa sam ga skratio danas za forum), iznervirao sam se jer svakoga dana zaostajem sa makar kojom reči o onome što odgledam, ne stižem prosto, te sam iskopao makar jedan, ovaj, stariji. Ponešto od ovoga što sada gledam i nema temu a mrsko mi je da upujem vražije (ionako engleske) titlove da bi se napravila tema, još grđe mi je da bombardujem onu "Dnevnik" temu, kako god okrenem, cirkus. Pride sam iscrpljen, melanholičan, sj.eban u glavu, ovaj ekran me ubija LOL...a moram čekati još 10ak dana do posla, nema šanse da dočekam te dane ako ostanem na forumu LOL
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2023 u 01:01
Istinu govoriš, korejska produkcija je eksponencijalno rasla iz godine u godinu.
I filmovi i serije.
Nema šanse sve pogledati. Cry

Osim ako se i mi ne reinkarniramo. LOL
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2023 u 01:07
Njihove serije ne smem ni početi da gledam (hajde de, osim onih ne može opštijih), pa to nije normalno koliko ih ima, samo bih zapostavio filmove tako, šta sam tek onda uradio. 
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2023 u 11:52
Najvažnije je da si opet "back in a saddle" što se tiče posla, a ostalo ćeš lako. Clap Thumbs UpNGB2cudak
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2023 u 14:18
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

Njihove serije ne smem ni početi da gledam (hajde de, osim onih ne može opštijih), pa to nije normalno koliko ih ima, samo bih zapostavio filmove tako, šta sam tek onda uradio. 

Ama ni slučajno, toga toliko ima da nema smisla nabadati pa što ispadne.
Gledaj one koje "nisu iste".
Nema ih baš puno.
'oćeš nekakav popis?

Originalno postovano od strane bgvracar bgvracar piše:

NGB2cudak

cudak
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2023 u 14:26
Ma ne, kakav crni popis serija, ta bijem se sa prostorom na disku i filmovima koje nikako da odgledam/obrišem. Serija, jedna, bi me već sahranila LOL Već mi neka japanska sa zombijima (Love you as the world ends) stoji sedmicama i nervira me svojim gigabajtima LOL a moram je držati u seedu zbog ratio-a i bonus poena (ujdurma sa privatnim trackerom), cirkus živi. LOL Ne stižem da je overim i ubijem. Ouch
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2023 u 14:30
Pa dobro zašto si to uzimao na privatnom trackeru?
To se ne radi.
Tamo traži samo ako nešto ne možeš pronaći na divlje.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2023 u 14:37
Pa većinu toga nisam mogao, na javnim trackerima ako nešto i ima kakvu sirotinju od seedera-dva, ne mogu se zakačiti (portovi, dinamička adresa blabla), dok i kao torentaš (i maltene OCD tip) volim sve te računice, igre sa održanjem ratio-a, bonus poenima, uopšte deljenju/držanju mesecima u seedu baš tih zapostavljenih, nešto starijih filmova, ima svojih čari.  Moj problem je zapravo vražiji 220 SSD u mašini, jer ne mogu sa externog harda akati torente, i onda sam osuđen na večito preračunavanje šta ostaviti, šta obrisati, koliko prostora uvek za "nedaj-bože" moram imati ukoliko izađe nešto čemu ne mogu odoleti itd.  Nema, to mi je-što mi je. 
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2023 u 14:43
Nisu samo torenti izvorište, if you know what i mean. Wink
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2023 u 14:48
Pa da, ali kada je neko boles'anuglavu i vezan za svoje (neka i glupave) navike, tvrdoglav i vazda nepraktičan, sve to na jednom mestu, onda nema leka apoteka LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.