| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Beonjijeompeureul hada Aka Bungee Jumping of Their Own (2001) |
Odgovori
|
| Korisnik | ||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77215 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Beonjijeompeureul hada Aka Bungee Jumping of Their Own (2001)Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2023 u 23:08 |
|
![]() Bungee Jumping of Their Own (2001) Bum, priča se naglo premešta 17 godina u budućnost i mi vidimo In-wooa, sada kao profesora
u srednjoj školi, oženjen je, ima i dete, dok nigde ne vidimo Tae-hee...Autor nas potom kroz sadašnjost polagano
vodi u tragične okolnosti koje su razdvojile naš par...i mi vidimo da je In-woo uprkos novom životu ostao zaljubljen
i vezan za svoju srodnu dušu, prvu ljubav. Ubrzo dolazi do fantastičnog obrta ove priče. In-woo u jednom od svojih
učenika, Hyeon-binu, svakim danom vidi sve više ličnost svoje velike ljubavi, da li je to reinkarnacija Tae-hee ?
In-woo počinje da se gubi u svojoj povezanosti sa mladim učenikom, potpuno nespreman na silinu emocija koje ga
potresaju u Hyeon-binovoj blizini, dok i najsitniji detalji nekadašnje Tae-hee bivaju sve upadljiviji u takođe
zbunjenom Hyeon-binu. Pred In-woo-om je težak i nesvakidašnji izbor... Zaplet ovog filma mi je potpuno genijalan, sama obrada teme srodnih duša, velike i neraskidive prve ljubavi koja se
iznenada ponovo pojavljuje u formi homoseksualizma, način na koji se protagonista nosi sa time, izbori koje pravi,
sve to čini ovaj film zanimljivim, prilično originalano, konkretno i komunikativno, glumci opet savršeni u ni malo
lakom zadatku, ponovo film prelepih tonova, kamera je fantastična, ma, nemam većih zamerki.
![]() Ažurirao puppet_master - 07.Sijecanj/Jan.2023 u 23:14 |
||
![]() |
||
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2023 u 00:43 |
|
|
Pa ne znam koliko je zaplet tu genijalan, provlači se često kroz
azijske "sapunice", evo i nedavno ista priča i isto korejska sa
reinkarnacijom u suprotni spol First Love, Again (2022). Imaš
je besplatno na vikiju ako ti se gleda, meni se jebga romantike ne
gledaju osim ako su po nečemu posebne, a ja tu ne vidim išta što niam
negdje već pogledao (i ne samo na tom "prokletom" vikiju ).Da je barem kakav krimić ili triler s upetljanom reinkarnacijskom romansom pa ajde, mašio bih se. Ali pustimo Koreju, čudi me recimo da nisi gledao već Made in Heaven (1997) s obzirom da si pogledao valjda 99% HK filmova ikad snimljenih. Doduše tu je obrnuto, frajer se reinkarnirao u milicu. ![]() |
||
![]() |
||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77215 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2023 u 00:54 |
|
|
Ali to sam pisao pre dvocifrenog broja godina kada nije bilo tih sapunica o kojima ti sada govoriš
To mi je jedan od starijih osvrta ionako (skraćen, previše sam otkrio tada pa sam ga skratio danas za forum), iznervirao sam se jer svakoga dana zaostajem sa makar kojom reči o onome što odgledam, ne stižem prosto, te sam iskopao makar jedan, ovaj, stariji. Ponešto od ovoga što sada gledam i nema temu a mrsko mi je da upujem vražije (ionako engleske) titlove da bi se napravila tema, još grđe mi je da bombardujem onu "Dnevnik" temu, kako god okrenem, cirkus. Pride sam iscrpljen, melanholičan, sj.eban u glavu, ovaj ekran me ubija ...a moram čekati još 10ak dana do posla, nema šanse da dočekam te dane ako ostanem na forumu ![]() |
||
![]() |
||
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2023 u 01:01 |
|
|
Istinu govoriš, korejska produkcija je eksponencijalno rasla iz godine u godinu. I filmovi i serije. Nema šanse sve pogledati. ![]()
|
||
![]() |
||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2023 u 01:07 |
|
|
Njihove serije ne smem ni početi da gledam (hajde de, osim onih ne može opštijih), pa to nije normalno koliko ih ima, samo bih zapostavio filmove tako, šta sam tek onda uradio.
|
||
![]() |
||
bgvracar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2023 u 11:52 |
|
|
Najvažnije je da si opet "back in a saddle" što se tiče posla, a ostalo ćeš lako.
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2023 u 14:18 |
|
Ama ni slučajno, toga toliko ima da nema smisla nabadati pa što ispadne. Gledaj one koje "nisu iste". Nema ih baš puno. 'oćeš nekakav popis?
![]() |
||
![]() |
||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2023 u 14:26 |
|
|
Ma ne, kakav crni popis serija, ta bijem se sa prostorom na disku i filmovima koje nikako da odgledam/obrišem. Serija, jedna, bi me već sahranila
Već mi neka japanska sa zombijima (Love you as the world ends) stoji sedmicama i nervira me svojim gigabajtima a moram je držati u seedu zbog ratio-a i bonus poena (ujdurma sa privatnim trackerom), cirkus živi. Ne stižem da je overim i ubijem.
|
||
![]() |
||
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2023 u 14:30 |
|
|
Pa dobro zašto si to uzimao na privatnom trackeru? To se ne radi. Tamo traži samo ako nešto ne možeš pronaći na divlje.
|
||
![]() |
||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2023 u 14:37 |
|
|
Pa većinu toga nisam mogao, na javnim trackerima ako nešto i ima kakvu sirotinju od seedera-dva, ne mogu se zakačiti (portovi, dinamička adresa blabla), dok i kao torentaš (i maltene OCD tip) volim sve te računice, igre sa održanjem ratio-a, bonus poenima, uopšte deljenju/držanju mesecima u seedu baš tih zapostavljenih, nešto starijih filmova, ima svojih čari. Moj problem je zapravo vražiji 220 SSD u mašini, jer ne mogu sa externog harda akati torente, i onda sam osuđen na večito preračunavanje šta ostaviti, šta obrisati, koliko prostora uvek za "nedaj-bože" moram imati ukoliko izađe nešto čemu ne mogu odoleti itd. Nema, to mi je-što mi je.
|
||
![]() |
||
bgvracar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2023 u 14:43 |
|
|
Nisu samo torenti izvorište, if you know what i mean.
![]() |
||
![]() |
||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2023 u 14:48 |
|
|
Pa da, ali kada je neko boles'anuglavu i vezan za svoje (neka i glupave) navike, tvrdoglav i vazda nepraktičan, sve to na jednom mestu, onda nema leka apoteka
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |