| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Beomjoidosi AKA The Outlaws (2017) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23304 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Beomjoidosi AKA The Outlaws (2017)Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2021 u 15:30 |
|
Meni odličan!
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2021 u 16:58 |
|
Da se ovako rade filmovi "po stvarnim događajima" gledao bih dojedan! No na žalost...
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77220 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2021 u 14:27 |
|
Vrlo dobar. Beskompromisni žandar sa jedne i krvoločno-sadistički krimos sa druge strane, obojica u boju za kontrolu ulica seulske četvrti. Zbilja ima svega, tučnjava, sakaćenja, policijskih i gangsterskih trikova, sveopšte jurnjave u svom tom nadmudrivanju. Ne biva dosadan ni trena, često i zabavan uprkos ozbiljnoj temi. Ma Dong-seok standardno suvereno vlada svakim kadrom.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2021 u 15:07 |
|
Jelda? E pa obradovat će te vijest da nastavak samo što
nije izašao, oko pola godine prije sam Ma Dong Seok je objavio na svom
instagramu da je snimanje skoro završeno: Ažurirao JoxerTM - 07.Lipanj/Jun.2021 u 15:13 |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77220 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Lipanj/Jun.2021 u 15:39 |
|
Zanimljiv je lik pub, pogotovo u tumačenju Ma Dong-seoka, biće interesantno videti ga u kakvim novim uličnim bitkama. Sada mogu pustiti mašti na volju.
Btw, identičnu fotku baš juče slikah 😄 |
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Studeni/Nov.2021 u 22:14 |
|
Meni prosecan, ( ne smem ni da zamislim kakav je Radhe :)) licno mi je bolji npr. Nameless Gangster: Rules of the Time mada za njih ne znam kako dozivljavaju i zasto stavljaju kao Restricted Screening, mada kad sam bio u Republici Koreji nije me interesovala kinematografija i nisam nesto istrazivao po tom pitanju. Policajac,harizmaticni Ma Dong-seok, kao stvoren za ulogu, ali takav karakter moraju da poseduju da bi se borili protiv sociopata, a ta borba je kratkotrajnog efekta i uzaludna. Iako je inspirasanim stvarnim dogadjajima, ne razumem sto se odvaja od drugih njemu slicnih, pa vecina filmova ovog tipa sto se prikazuju insirisani su stavrnim dogadjajima, ili knjigama koje su opet inspirisane uglavom temama koje su autori ili doziveli ili su ostavili jake utisake na njih. Ali dobro, mozda ja ne uvidjam tu nesto,
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 176 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2025 u 23:33 |
|
Beomjoidosi ( The Outlaws ). Napokon ali napokon da sam ubo neki film koji može da se odgleda. Ma Dong-seok je odličan u stilu Klint Istvuda kao Prljavi Hari ili dok deli one šamare, ma kakvi šamare, šamarčine je kao nekada što je to radio pokojni Alen Delon (R.I.P. ). Inace, zanimljivo, da ovaj ''prvenac'' nosi naziv Beomjoidosi ( The Outlaws ), znaci samo ovaj je The Outlaws preveden a ostali nastavci su The RoundUp. Nadam se da ce i preostali nastavvci moci da se gledaju kao ovaj. Jer nakon sto sam nekoliko puta imao fijasko sto se tice projekcije, eto, ovoga puta sam imao fortunu )
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |