| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Beomjoeui yeowang (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
titlovi.com
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team
Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 239 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Beomjoeui yeowang (2016)Objavljeno: 06.Lipanj/Jun.2021 u 23:40 |
|
Prijevod je uradio Kardiovask. Terorist 👍
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Srpanj/Jul.2021 u 18:40 |
|
Skoro dva mjeseca sam odgađao gledanje ovoga. Sve
sam mislio 200 ljudi (kad oduzemem 50 gledalicaslušalica botova) je
preuzelo titlove i pogledalo ga, pa ako niko nije ništa komentirao
vjerojatno nije baš nešto. A na imdb jedan jedini user review koji kaže 5/10, znači prosjek nekakav. Opis je prekratak. Majka jednog studenta ne želi platiti sinov preveliki račun za vodu te se zaputi u Seul dokazati da takav račun nije moguć. Sinu nije drago jer sprema najvažniji ispit i ne želi da se ona tuda mota. A u nju je ispada ušao sam vrag, njuška i zabada nos svugdje po zgradi. Debilno zvuči? Da budem iskren prvih 15-20 minuta nisam znao u što će se film pretvoriti. Neću spoilati, ali očekujte elemente iz do jednog žanra koji postoji. Nije ovo jedini takav korejski "bućkuriš", ali je jedan od onih u kojem svo to mućkanje žanrova ispadne pitko i ukusno. A da sve funkcionira besprijekorno, "krivi" su glumci. Svi odreda. Ne znam niti me briga gdje su ih našli, pun su pogodak, svi. Čak i druga zabrinuta majka koju vidimo u samo dvije scene nije drvena marija, vidi se na njoj sekirancija i bol. Iako
na kraju nećemo dobiti sve odgovore (ko je sve prošao ispit npr.), ovo
je jedan od onih filmova koje trebate pogledati bar jednom u životu. Posebna preporuka svima koji studiraju pravo, nemojte mjesecima čekati ko ja da ga pogledate.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |