| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Bela Iz "SUMRAKA" zamenjuje Džolijevu..... |
Odgovori
|
| Korisnik | |
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Bela Iz "SUMRAKA" zamenjuje Džolijevu.....Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2010 u 03:15 |
|
BELA IZ "SUMRAKA" ZAMENJUJE DŽOLIJEVU U FILMU "TRAŽEN 2"?
Za sada je reč samo o glasini - i to poprlično neverovatnoj, da producenti žele Kristen Stjuart, zvezdu "Sumrak" serijala, koja bi trebalo da zameni Anđelinu Džoli u fantazijsko-akcionon filmu "Tražen 2". Problem je što ova glasina zanemaruje činjenicu da je lik kojeg Džolijeva tumači poginuo na kraju prvog filma. Ipak, sama ideja da Stjuartova bude uz Džejmsa Mekavoja u filmu, ima podršku u izveštajima insajdera da se mlada glumica već jednom srela sa Timurom Bekmambetovom, reidteljem prvog dela. Stvari može dodatno da komplikuje izjava samog
Bekmambetova koji je naglasio da, iako je lik Anđeline Džoli poginuo,
on želi da je, u nekom stepenu, vrati u nastavak. Ažurirao AcaN - 24.Travanj/Apr.2010 u 03:16 |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2010 u 05:14 |
|
ma ja sam ipak za to da oni vrate andju u liku njene sestre bliznakinje
|
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
xyd
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2010 u 18:48 |
|
wanted 2 mi deluje da ce da bude teska glupost iako gotivim onog decka sto ima glavnu ulogu
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=QMBZDwf9dok
http://www.erepublik.com/en/referrer/xyyd |
|
![]() |
|
roNNa_taproot
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Devojka iz sumraka.. Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2010 Status: Offline Points: 4070 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2010 u 18:50 |
|
bella
![]() ![]()
|
|
|
"Ona lepa, a ja mlad"
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |