| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Behind the Candelabra (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Behind the Candelabra (2013)Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2013 u 02:00 |
|
Behind the Candelabra (2013) ![]() IMDb Režija: Steven Soderbergh Scenarij: Richard LaGravenese, prema djelu Scotta Thorsona Žanr: Biografski, Drama, Romansa Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 118 min Matt Damon ... Scott Thorson Scott Bakula ... Bob Black Eric Zuckerman ... Lou Eddie Jemison ... Assistant Director Randy Lowell ... Director Tom Roach ... Stunt Actor Shamus Cooley ... Camera Assistant John Smutny ... Sound Mixer Jane Morris ... Rose Carracappa Garrett M. Brown ... Joe Carracappa Michael Douglas ... Liberace Pat Asanti ... George Liberace Debbie Reynolds ... Frances Liberace Casey Kramer ... Dora Liberace Cheyenne Jackson ... Billy Leatherwood Film je snimljen po istinitoj priči, govori o burnoj šestogodišnjoj vezi između Liberace (Michael Douglas), svjetski poznatog pijaniste i solista te njegovog mnogo mlađeg ljubavnika Scotta Thorsona (Matt Damon). Priču o slavnom pijanisti pratimo u duhu izvornog materijala, snimljen po knjizi s naslovom 'Behind the Candelabra: My Life With Liberace' iz perspektive autora Scotta Thorsona. Film je snimljem produkciji HBO, i bio je prikazan na zvaničnoj konkurenciji na Kanskom festivalu 2013. Prevod su uradili: zorduki TITL mita53 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |