| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Behind Enemy Lines (1997) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 179 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Behind Enemy Lines (1997)Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2025 u 16:18 |
|
BTW, odgledao sam ovaj film bez prevoda, sto meni nije apsolutno nikakav problem, a sad u vezi filma. Kad je u pitanju Thomas Ian Griffith, njegov sam veliki fan, imao je dobre akcione filmove iza sebe ali to nije primer i sa ovim filmom Behind Enemy Lines. I kad je film poodmakao znao sam da nece biti kvaliteta za ocenjivanje sa odlicno ali sam barem mislio sa tako tako, da bi sve na kraju suma sumarum sagedano i ona nepotrebna komika koje je bilo i previse a pritom i losa gluma kod nekih, to jue dovelo do toga da film necu oceniti ni sa tako tako nego sa lose a ponovicu, Thomas Ian Griffith ima bas dobre uglavnom akcione filmove ali u ovom slucaju to nije to. Ukoliko ste mislili da odgledate ovaj film, bolje preskocite. Barem mopje neko misljenje i neki moj savet
|
|
![]() |
|
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 179 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2025 u 16:20 |
|
A pritom ovaj film ima bolju ocenu od filma Armor gdde igra Stallone a mnogo je losiji a Slyjov film ima ocenu tek nesto iznad 3, zato ja i ne pridajem vaznosti tim ocenama na IMDB-u
|
|
![]() |
|
Black Raven
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 13.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1623 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2025 u 16:57 |
Nije to ista publika, nisu ista vremena, Armor ima veći broj glasova ali manju ocenu jer nova publika ne zna dobro da oceni film. Imdb je odavno sranje za ocenjivanje (lupeta ko šta hoće) i nikom više nije važno šta tamo piše. Behind Enemy Lines (1997) je teško sranje za gledanje ali odlično za zajebanciju. ![]() ![]() Ažurirao Black Raven - 15.Srpanj/Jul.2025 u 17:21 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |