| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
BBC Shock and Awe: The Story of Electricity (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
rambo975
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Pridružen: 16.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Mate'vac Status: Offline Points: 1247 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: BBC Shock and Awe: The Story of Electricity (2011)Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2014 u 15:52 |
|
The Story of Electricity ![]() ![]() ![]() ![]() Žanr: dokumentarna Jezik: engleski Narator: Jim Al-Khalili Ovo je priča o prvim "prirodnim filozofima'', koji su počeli da razrešavaju tajne elektriciteta. Proučavali su delikatnu vezu elektriciteta i života, pravili čudne i moćne instrumente kako bi ga stvorili, čak su i munje krotili. Oni su bili ti koji su zaista postavili temelje modernog sveta. Elektricitet je, bez sumnje, bio pravo čudo. Saznajte šta se desilo kada su prvi put uloženi ozbiljni napori da se taj fenomen shvati; kako smo naučili da ga pravimo i skladištimo, pre nego što je napokon izumljeno nešto što je čoveku omogućilo da stvara elektricitet u neograničenim količinama - baterija. Epizode: 1. Spark 2. The Age of invention 3. Revelations and Revolutions ![]() ![]() Ažurirao rambo975 - 25.Rujan/Sep.2014 u 16:53 |
|
![]() |
|
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 51227 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2014 u 12:27 |
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2014 u 15:48 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |