| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
BBC Pompeii The Mystery of the People Frozen in Time (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Atrahasis
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior translator
Onaj koji jeste Pridružen: 13.Svibanj/May.2013 Lokacija: Beograd, Srbija Status: Offline Points: 2282 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: BBC Pompeii The Mystery of the People Frozen in Time (2013)Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2015 u 23:58 |
|
POMPEJA: MISTERIJA LJUDI SKAMENJENIH U VREMENU (2013) Režija: Kris Holt U BBC-ijevoj dokumentarnoj drami posvećenoj znamenitostima, dr Margaret Mauntford predstavlja Pompeju: Misteriju ljudi okamenjenih u vremenu. Grad Pompeja u potpunosti ispunjava mašu posetioca; 79 godine nove ere, legendarna vulkanska katastrofa ostavila je građane Pompeje očuvane u pepelu do dana današnjeg. Pa ipak niko nije bio u prilici da otkrije celu priču koja nas oduvek fascinira: kako su ta tela ostala skamenjena u vremenu? Po prvi put BBC-iju je dopušten pristup ovim čudnovatim, figurama koje stoje poput utvara nastanjujući ruševine grada; koristeći najsavremeniju forenzičku tehnologiju, pružila nam se šansa da zavirimo ispod površine ovih figura, u cilju rekonstrukcije lica dva čoveka koje su poginuli u ovoj strašnoj tragediji. Margaret postaje detektiv kako bi ispričala novu priču koja je u središtu najfascinantnijih trenutaka u istoriji. Titl uradila: fixup ![]() Ažurirao Atrahasis - 19.Srpanj/Jul.2015 u 19:25 |
|
|
will be to arrive where we started and know the place for the first time. ॐ⊙ |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Srpanj/Jul.2015 u 19:16 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |