Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - dokumentarci
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - BBC Horror in the East (2001)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

BBC Horror in the East (2001)

Horror in the East

Horror in the East (2001)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Horror in the East

Godina:

2001

Žanr:

dokumentarni, ratni

Režija:

Scenarij:

Laurence Rees

Glavne uloge:

Edward Herrmann
  >  Narrator for The History Channel (voice)
Samuel West
  >  Narrator, UK version (voice)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
mircest View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj mircest Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: BBC Horror in the East (2001)
    Objavljeno: 04.Kolovoz/Aug.2015 u 22:55
Horror in the East (2001)

Horor na istoku

Žanr: dokumentarni
Jezik: engleski
Režiser: Laurence Rees
Glavne uloge: Edward Herrmann, Samuel West
Trajanje: 2 x 47 min

Radnja filma je ispitivanje zločina i pljački koje su počinile japanske vojne snage od 1931. do 1945. Ovo je dvodelni dokumentarac o Japanu u ratu i ispitivanje tretmana Japanaca prema savezničkim ratnim zarobljenicima. Koristeći japanske arhivske snimke i intervjue sa zatvorenicima i njihovim čuvarima, ovaj film istražuje zašto, pošto su tretirali svoje zarobljenike relativno dobro tokom Prvog svetskog rata, njihovi stavovi su promenjeni tako dramatično kod Drugog svetskog rata. Ova dva dela dokumentarca o Japanu u ratu ispituju zašto, kada se Drugi svetski rat okrenuo protiv Japana, toliko japanskih vojnika je pre biralo smrt nego predaju. Arhivski snimci i intervjui sa veteranima formiraju sveobuhvatan portret jedne nacije u krizi, otkrivajući kako je japanska nemogućnost da se preda imala strašne posledice za sve zemlje pogođene ratom na Istoku.
Izvor: FastSerbia.com

Prevode uradio:
Sodom

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2015 u 23:32

Sodom hvala ruza

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,625 sekundi.