Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Batman v Superman: Dawn of Justice (2016) |
Odgovori |
Korisnik | |
Chuck Norris
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2012 Status: Offline Points: 2412 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2015 u 16:49 |
Žanr: Akcija, Avantura, Fantazija Zemlja: SAD Režija: Zack Snyder Scenario: Chris Terrio, David S. Goyer Uloge: Ben Affleck ... Bruce Wayne / Batman Henry Cavill ... Clark Kent / Superman Amy Adams ... Lois Lane Jesse Eisenberg ... Lex Luthor Diane Lane ... Martha Kent Laurence Fishburne ... Perry White Jeremy Irons ... Alfred Gal Gadot ... Diana Prince / Wonder Woman Jason Momoa ... Arthur Curry / Aquaman Opis: Ben Aflek po prvi put kao Betmen i Henri Kavil koji se već jednom našao u ulozi Supermena, donose priču o dva superheroja koji će morati da odmere snage kako bi spasili čovečanstvo. Ažurirao Chuck Norris - 17.Ožujak/Mar.2016 u 12:50 |
|
|
|
mega games
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: Paris, France Status: Offline Points: 232 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Evo i mojih titlovanih trejlera ;)
|
|
Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...
|
|
mega games
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: Paris, France Status: Offline Points: 232 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Novo, friško, taze...
|
|
Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...
|
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Hoću to da gledaaaaaam!!!!!
|
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Prevod je najavio Bambula |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
prevodilac
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator Pridružen: 12.Listopad/Oct.2006 Status: Offline Points: 228 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
|
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12083 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Da li je moguće da niko nije gledao film osim mene
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23182 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Nije nemoguće.
|
|
chokovlada-chokovlad
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 02.Travanj/Apr.2016 Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
osim efekata na uscu nista posebno nije bila premijera tako da cekamo novi mad max..
|
|
ghostwheel
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 22.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Srbija Status: Offline Points: 1415 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Odličan film; prvi od sorte "mrtvoozbiljnih" superherojština.
|
|
Come on, you apes. You want to live forever?
|
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12083 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Gledajući iz ugla velikog fana strip junaka, bilo da je Dc i Marvel, meni je ovo fantastičan
film. Tačno se vidi da je Nolan "umešao" prste u ovaj film, jer dosta podseća na Betmen trilogiju, gde nema preterano akcije kao u Transformersima i gde radnja teče polako, ali sigurno. Mogu samo reći da jedva čekam Justice League :D |
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
coka50
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Cokalberta fon Tračhofen Pridružen: 12.Kolovoz/Aug.2013 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 2430 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Baš sam se radovala ovom filmu.Međutim,koliko sam se radovala,toliko sam se sinoć razočarala.Početak filma spor i dosadan,poslije sve nekako zbrda zdola.Sve u svemu dobar ali ne i odličan film.
|
|
|
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
VladBetMi71
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 09.Kolovoz/Aug.2008 Lokacija: Macedonia Status: Offline Points: 23 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Prosecan film.
|
|
Freak37
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 22.Srpanj/Jul.2015 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 122 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Odvojih danas tri sata jer nisam gledao extended ver. , traje ali vredi svakog minuta. 👊
|
|
Odgovori | |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |