Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Bastarden (2023) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
titlovi.com ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Approval team ![]() ![]() Pridružen: 27.Studeni/Nov.2009 Lokacija: internet Status: Offline Points: 218 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2023 u 21:12 |
Prevod je uradio Dartanjan ✨
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 9505 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala za prevod!
|
|
![]() |
|
aleksayu ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Online Points: 1715 |
Hvala. ucesnik Cana 2023
|
|
![]() |
|
alterego ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 11.Kolovoz/Aug.2012 Status: Online Points: 185 |
Odličan 8/10
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 9505 |
Ne bih nešto duzio meni se svidja ova istorijska drama. Dobar mi je narativ, zasnovan je romanu, eto voleo bih da sam imao prilike da procitam, antagonizam smo viđali ali mi ne smeta, u ovom tipu neke stvari pa i mogli su malo drugacije, na dva mesta klise i konfekcijski, a opet jedan delic me podseti na npr. film Aferim! (2015) to mi je zanimljivo, opet ono ludilo kod..., i te prilike... jezivo , i vidajli smo slicno sve do revolucionarnih potresa u Evropi, ne smeta mi da s vremena na vreme pogledam. Neki dijalozi i odluke su mi odlicne, gluma, likovi ( pa sta znam, razradjeni su dovoljno) , rezija, tempo, muzicka podloga , priroda, itd. sve mi je ok. E sad kraj da li ce se nekome svideti, pa meni je jedan deo super, o drugom moze da se diskutuje. Mislim da su Nikolaj Arcel i Anders Thomas Jensen ( cija ostvarenja volim, ok i Mads Mikkelsen i Amanda Collin, ma i drugi glumci ) u svakom slucaju odradili dobar posao i preporuka s moje strane da se pogleda, naravno koga interesuje. ![]() Zaboravih hvala za prevod! Ažurirao AlexDeLarge - 02.Sijecanj/Jan.2024 u 12:02 |
|
![]() |
|
dzindzin16 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 07.Studeni/Nov.2009 Status: Offline Points: 685 |
Ma film je izvanredan.Svi "rasturaju" a narocito Mads.Obavezno pogledati Hvala na prevodu...
|
|
![]() |
|
SIN ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() ![]() Pridružen: 26.Sijecanj/Jan.2013 Status: Offline Points: 31 |
Povremeno malo predvidiv, ali sve u svemu, da sam ga pogledao prije tjedan dana mogao bih slobodno reći možda i najbolji koji sam vidio 2023. Najemotivniji svakako. Ovako će mi biti jedan od najboljih koje vidjeh u 2024.
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Online Points: 1715 |
Odlican film. Nemam ni jendu jedinu zamerku. Dobar scenario, sto se tice glume kad igra Mads Mikelsen to je uvek bingo. U filmu ima nekih neprevedenih termina kada pricaju romi i kada mala devojcica oslovljava Madsa. Ako je u pitanju romski , mozda prevodlica i nije mogao da ih prevede. Inace prevod je za cistu desetku. |
|
![]() |
|
bgvracar ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 28.Srpanj/Jul.2016 Status: Offline Points: 2916 |
Meni je odličan. Možda i najbolji od ovih koji su izašli u poslednjih par meseci ako ne i šire. Danski kandidat za Oskara 2024. za najbolji strani film.
|
|
![]() |
|
sasa-stipisic ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() ![]() Pridružen: 19.Sijecanj/Jan.2020 Status: Offline Points: 107 |
Zadovoljan. Odličan povijesni film zanimljive priče u podneblju Danske. Scenarij i scenografija odlični. Ima i napetosti i emocije, sve što mi treba u ovome žanru. Mads Mikkelsen kao i uvijek gazda ekrana.
|
|
![]() |
|
klass ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() Pridružen: 15.Srpanj/Jul.2018 Status: Offline Points: 340 |
Pa dobro.. Klasican vestern na danski nacin. Odlicna fotografija i muzika koja je i najzasluznija za tu turobnu atmosferu koja preovladava. Inace, nista specijalno. Mislim.. svrha one male u filmu je iskljucivo da se udara na emocije. Uveliko izandjao fazon. Ocena 6.
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Ovo blage veze nema sa vesternom nije taj zanr nego je cista drama.
|
|
![]() |
|
JoxerTM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 4953 |
Valjda biografija.
|
|
![]() |
|
klass ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member ![]() Pridružen: 15.Srpanj/Jul.2018 Status: Offline Points: 340 |
Drama, dobro ali jeste klasican vestern. Eto, izbaci kralja iz jednacine, prebaci radnju na Divlji Zapad, i dobices bogatog rancera koji je nekada davno tu dosao, popeo se na najvisu cuku i rekao - sve sto odavde vidim sada je moje. A onda par decenija kasnije dolazi neki lik, obicno sa porodicom i zauzima jedan deo te zemlje i kaze - rancer nema papire, ova zemlja nije njegova.. sada je moja. Prvi film koji mi pada na pamet je Sejn, a ima brdo takvih filmova i svi su na isti kalup. Svi do jednog su na strani tog malog, siromasnog...lika sa porodicom i bar jednim veoma simpaticnim detetom.. itd. Svi ti klisei su iskorisceni ovde. Samo sto je ovde i sam kraj bas ljigav. Toliko je providno sniman da bi se ulizivao sirem gledalistu da je bas truleks.
|
|
![]() |
|
JoxerTM ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 4953 |
Ama to su biografijski klišeji.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |