Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Barb Wire (1996)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Barb Wire (1996)

Barb Wire

Barb Wire (1996)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Anđeo pravde

Godina:

1996

Žanr:

akcija, znanstvena fantastika

Trajanje:

98 min

Režija:

David Hogan

Scenarij:

Ilene Chaiken
, Chuck Pfarrer
, Chris Warner

Glavne uloge:

Pamela Anderson
  >  Barb Wire
Amir AboulEla
  >  Patron
Adriana Alexander
  >  Redhead
David Andriole
  >  Goon #2
Vanessa Lee Asher
  >  Emily
Ron Balicki
  >  Customs Agent #1
Jennifer Banko
  >  Spike
Candace Kita
  >  Dancer (as Candace Camille Bender)
Xander Berkeley
  >  Alexander Willis
Tony Bill
  >  Foster
Alex Bookston
  >  Man in White Suit
Gil Borgos
  >  Old Man
Andre Rosey Brown
  >  Big Fatso
Mark Collver
  >  Manny (as Marc Collver)
Tina Cote
  >  Woman in Bar #1 (as Tina Coté)
Vinnie Curto
  >  Aide to Pryzer
Shelly Desai
  >  Sharif
Miles Dougal
  >  Goon #1

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
filni View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj filni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Barb Wire (1996)
    Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2023 u 17:17
wtf film od pre 100 godina?
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2023 u 01:20
Uf, kad se sijetim, dođe mi da poletim.
Imao sam ovaj film na vhs video kaseti, koliko sam puta premotavao onu scenu gde golišava Pamela igra ples dok je obasipa mlaz vode...
Inače, film teško smeće, bat ovo je njena najbolja uloga, bolja od SiDžej u Bejvoču.
Pamela, hvala ti što sam imao čens da te upoznam u ludim devedesetim, moju ranu mladost si ulepšala...

Danas si bleda senka, i izoperisala sise, ninašta ne lučiš, i ne želim da te gledam!
Pu, pu, strašilo i karakondžula!
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2023 u 01:25
Mene nije odveć bilo briga za Pamelu tada, zapravo nisam ikada odgledao ni jednu jedinu Baywatch epizodu, ali kao tadašnji ljubitelj akcija, Barb Wire sam gledao u bioskopu ladno! LOL 
Žestoko smeće ali ne u pozitivnom smislu LOL
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2023 u 07:53
Ja jesam pogledao po koju epizodu Baywatch-a, one stare sezone, a Barb Wire smo kao drustvo usput krenuli da gledamo u bioskopu i izasli.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2023 u 08:36
Isto pogledao po koju epizodu ,ne mogu da kazem da nisam. Ovaj film zesca glupost.
Mizi gresis nije joj ovo najbolja uloga vec Svedski akcioni sa Tomy lijem SmileSmile
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2023 u 12:06
Originalno postovano od strane kjovo kjovo piše:

Isto pogledao po koju epizodu ,ne mogu da kazem da nisam. Ovaj film zesca glupost.
Mizi gresis nije joj ovo najbolja uloga vec Svedski akcioni sa Tomy lijem smilesmile

Samo sam čekao da neko spomene onog ludaka Tomu!
Pervert!!!

LM, pogljedao sam nekoliko epizoda serija Pam&Tommy, i ona mala slatkica je odlično odigrala ulogu Pamelice, znači oduševila me!
Serija je ništa spešl, mogla je da se prevede do kraja kad je već započeta bila, ali šta ima veze, ništa nismo propustili.

Pamela, bila si me zavela,
Afera ti pamet odnela,
Bila si popularnija od Džene,
Sada si matora, izoperisana i život ti vene.

Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2023 u 12:30
Umetnicki, dabome,  trougao tuge sa Tomijem uz Blazinu muzicku podlogu. A odlicna je npr. satira Jenny from the Block i Ben iz South park-a.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2023 u 13:07
To da izađem pre kraja filma sa bioskopske projekcije mi se desilo samo jednom a i to samo zato što sam zakasnio par minuta, em je sala bila krcata, još sam imao (vazda) bubica u glavi, te ako propustim 5 minuta filma ne želim da ga gledam. "Independence Day" je bio po sredi. Videvši zilion ljudi i ludilo u sali, rešio da odvedem tadašnju devojku radije da upozna moje roditelje, to je daleko veći spektakl (roditelji su mi bili, pa, blesavi, najblaže rečeno), te smo izašli ne videvši ni minut filma. Approve

Ažurirao puppet_master - 09.Ožujak/Mar.2023 u 13:14
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2023 u 14:36
Originalno postovano od strane Mizi Mizi piše:

Pamela, bila si me zavela,
Afera ti pamet odnela,
Bila si popularnija od Džene,
Sada si matora, izoperisana i život ti vene.

Meni fakat ne treba baciti veliku kost da se upecam. LOL

Pamela je bila slatkica,
Ma šta slatkica, boginja
Sad nažalost ne izgleda puno bolje
Od onog njenog Tommyja

Bio je to moj poetski trenutak dana. LOL

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2023 u 14:48
De, de, mora biti ljubavi i prema ženama preko pedesete, sva tamošnja (mada, kojekuda je valjda tako) opsesija fizičkim izgledom i tobože večnom mladošću, strahovi iz svesti da će karijera stati ukoliko se vidi koja bora, kao i od mlađe konkurencije, od površnosti javnosti uopšte, naravno da vuku sa sobom bezbroj stranputica i kontraproduktivnih budalaština u vidu upitno potrebnih ili još i loših operacija, korekcija i čuda. Priroda i genetika imaju svoju reč u svemu i bez suludih zakonitosti sveta zabave gde "sex sells".

Pamela je sada još, za divno čudo, u centru pažnje, što zbog budalaština glede braka/razvoda, te pomenute serije, potom i dokumentarca, svežih "evo znam biti i prirodna" fotki po magazinima, te se ne brinem odveć za njenu zvezdu. 

Znate oko koga se još manje brinem, kada smo kod vražijeg Baywatcha i vrednosti spoljašnosti, ne brinem ni o Donni D'Errico, 54-55 godine a dere ko ništa upola mlađe koleginice

Baywatch star Donna DErrico, 54, spills out of tiny bikini while defying  critics over age | Celebrity News | Showbiz & TV | Express.co.uk

Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2023 u 14:57
Skeptičan sam prema bilo kojoj slici u današnje vrijeme.

Estetska kirurgija + Photoshop, dobitna kombinacija.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2023 u 15:10
Ponešto je i vredno rizika, neko bi rekao LOL

Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2023 u 22:48
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

ne brinem ni o Donni D'Errico, 54-55 godine a dere ko ništa upola mlađe koleginice

Jaoj, Donica kao bombonica! Mislim, bila...
Ovo je sada sick look, pvc doll, ni na šta ne liči, mada kako izgledaju ostale glumice iz pomenute serije, ona je još i prihvatljiva.
Pogledajte kako izgleda Yasmine Bleeth i ona plavuša čiji se lik zvao Summer (Nicole Eggert), auuuuuuuuuu.....
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Ožujak/Mar.2023 u 22:54
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Pamela je bila slatkica,
Ma šta slatkica, boginja
Sad nažalost ne izgleda puno bolje
Od onog njenog Tommyja

Bio je to moj poetski trenutak dana. LOL

Poezija čini čuda
Činio sam mnogo bluda
Zbog Pamele
I njene glume vrele
Na vrh
 Odgovori Odgovori