Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Band Of Brothers (2001) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
Bebinjo ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of ![]() ![]() beb@ch Pridružen: 21.Rujan/Sep.2006 Status: Offline Points: 2360 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2010 u 23:57 |
Band Of Brothers (2001) (Združena Braća)
TV mini-series Imdb: http://imdb.com/title/tt0185906/ Režija: Phil Alden Robinson, Richard Loncraine, Mikael Salomon, David Nutter, Tom Hanks, David Leland, David Frankel, Tony To Žanr: Adventure/Drama/History/War Trajanje: 705 min. (10 serija) Uloge: Scott Grimes - Sgt. Donald Malarkey Damian Lewis - Maj. Richard D. Winters Ron Livingston - Capt. Lewis Nixon Shane Taylor - Cpl. Eugene Roe Donnie Wahlberg - 2nd Lt. C. Carwood Lipton Peter Youngblood Hills - SSgt. Darrel 'Shifty' Powers Nicholas Aaron - Pvt. Robert 'Popeye' Wynn Philip Barantini - Wayne 'Skinny' Sisk Michael Culditz - Sgt. Denver 'Bull' Randleman Rick Gomez - Sgt. George Luz James Madio - Sgt. Frank Perconte Doug Allen - Sgt. Alton More George Calil - Pvt. James 'Moe' Alley Dexter Fletcher - SSgt. John Martin Nolan Hemmings - Sgt. Charles 'Chuck' Grant David Schwimmer - Herbert M. Sobel Tim Matthews - Cpl. Alex Penkala ............................ Serijal je rađen po istinitom događaju i sveukupno traje cca. 8 sati što ćete na kraju vidjeti da je premalo. Producirali su Spilberg i Tom Hanks. Ova mini-serija govori o padobranskoj postrojbi E satnijeu kojoj prikazuju obuku E satnije, teške treninge, borbe na da D, borbe u Francuskoj, operacija Market Garden i njegov neuspjeh, borba u Nizozemskoj, put u Ardenu, strahotu koncentracionih logora i završetak rata. U mini-seriji ima obilje odličnih efekata eksplozija. Neki od tih ljudi koji su preživjeli i koji su još dan danas živi, između nastavaka im je posvećeno par minuta u kojima oni govore svoje stvarne doživljaje. Makar i niste ljubitelj ovog žanra ovo treba pogledati jer akcije i rata ima al ne pretjerano. Titlove za ovu mini-seriju možete preuzeti odavde: http://titlovi.com/titlovi/titlovi.aspx?prijevod=band%20of%20brothers&jezik= ![]() |
|
|
|
![]() |
|
icemaher ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hehe, meni je trajala premalo, voleo bih da ima 2-3 sezone
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bojanadj ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Serija je fenomenalna.
Ja sam je gledala pre par godina i od tada nam je neka vrsta "porodične serije" ![]() ![]() |
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|
![]() |
|
Bebinjo ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() beb@ch Pridružen: 21.Rujan/Sep.2006 Status: Offline Points: 2360 |
Da razmišljao sam o tome koliko traje..na prvi pogled 8 sati izgleda puno al ustvari je premalo.
Ne znam po mojem je ovako predobro ispalo, jer pitanje bi bilo kako bi sver to skupa izgledalo da su odugovlačili. :) Naravno s nestrpljenjem očekujemo: http://imdb.com/title/tt0374463/ |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Postavljena "We Stand Alone Together: The Men of Easy Company" bonus ep11 skinuta sa PO i podesena za dvdrip.xvid-deity.
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Zna li neko za kvalitetan 720p HD ili 1080p HD, nesto koje je sigurno skinuo i da je odlican kvalitet? Ja sam nasao linkove za Band of Brothers 2001 720p HDDVD DTS x264-ESiR i Band Of Brothers (2001) ep1-10 1080p HDDVD x264-hV. Sta da odaberem?
|
|
![]() |
|
zrajic ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 16.Rujan/Sep.2009 Lokacija: Pag-Hrvatska Status: Offline Points: 5 |
Super serija,odličan prevod
|
|
![]() |
|
zvonko3333 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 27.Sijecanj/Jan.2011 Lokacija: ns Status: Offline Points: 7 |
Ocena 9/10
|
|
![]() |
|
mmilo42 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() Pridružen: 11.Srpanj/Jul.2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 3 |
Fantastićno
|
|
![]() |
|
dzindzin16 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 07.Studeni/Nov.2009 Status: Offline Points: 685 |
Nisam ovo gledao ranije.Tek sad.Jednistavno, ajd da pogledam konacno "najbolju seriju svih vremena".Bar tako stoji na IMDB-u.Efektna USA propaganda njihove hrabrosti i sposobnosti.Najbolje stvari u seriji su lepo prikazani pokidani udovi, krvave prostrelne rane a i izmedju redova, realnost da si u pesadijskom ratu unapred mrtav covek, uz to da ti se mozda i posreci pa prezivis.Dobar je i odnos izmedju likova i vidi se ko je radio i da su se bas potrudili.Po meni, sasvim dobra serija ali bas da je sami vrh, nije.Kog zanima tema, neka pogleda.Nece se pokajati.Ima li zesce i krvavije.Ima.
|
|
![]() |
|
bole4s ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 30.Rujan/Sep.2010 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 34 |
Malopre pogledah All Quiet on the Western Front (2022).Odličan film u svakom pogledu. Podsetio me je na ovu seriju, koja je toliko dobra da ću je ponovo pogledati posle 20 godina. Sve najbolje preporuke od mene.
|
|
![]() |
|
Bula ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 07.Sijecanj/Jan.2023 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Points: 53 |
Uvijek kad gledam, "iznenadi" me kvaliteta ove serije. Zanemarimo politiku (ne umanjujući doprinos običnog vojnika) i sve što danas znamo o američkoj ulozi na tlu zaraćene Europe; nahvalimo umjetnost! |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |