Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Babylon A.D. (2008) |
Odgovori |
Korisnik | |
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12083 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2008 u 14:18 |
BABYLON A.D., 2008. (SAD) Žanr: Akcija Trajanje: 101 min Glavne uloge: Vin Diesel Gérard Depardieu Michelle Yeoh Charlotte Rampling Mark Strong Scenario: Eric Besnard (Ca$h, 2008.), Mathieu Kassovitz (Assassin(s), 1997.), Joseph Simas, Maurice G. Dantec (roman) Režija: Mathieu Kassovitz (Gothika, 2003.) Sinopsis: Toorop (Vin Diesel) je veteran koji je prešao u plaćene ubice i koji prihvata posao visokog rizika u kom mora da otprati jednu ženu na putu u Rusiju. Međutim, njegova klijentica nosi sintetički virus - koji bi mogao da okonča ljudsku rasu. Lokacije snimanja: Brno, Czech Republic Kiruna, Norrbottens län, Sweden Milovice, Czech Republic Narvik, Norway Paris, France Poruba, Ostrava, Czech Republic Prague, Czech Republic Riksgränsen, Norrbottens län, Sweden Studio Barrandov, Barrandov, Prague, Czech Republic Studios de Bry - 2 avenue de l'Europe, Bry-sur-Marne, Val-de-Marne, France Torneträsk, Norrbottens län, Sweden Vassijaure, Norrbottens län, Sweden Vitkovice Ironworks, Ostrava, Czech Republic Ažurirao Kneginja - 13.Veljaca/Feb.2014 u 06:52 |
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
Carnivore
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 03.Lipanj/Jun.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 3 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
jedan od najgorih filmova u zadnj vrijeme , definitivno
|
|
mrki200
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member Pridružen: 31.Srpanj/Jul.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 36 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Film je odličan,sve pohvale ima od mene.
|
|
ja&naspar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member Pridružen: 26.Rujan/Sep.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 51 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
ja se isto razočarao..na početku mi je djelovalo obećavajuće a kasnije banana
|
|
slipknot03
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 15.Srpanj/Jul.2006 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 144 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
dobar je film :D
ima nekih ispada, i kraj su mogli bolje srediti, ali je dobar ^^ pricha ima puno potencijala, i mogli su je razraditi puno bolje, no shto je tu je :P |
|
"I'm the only one who can walk both worlds. I'm the Ghost Rider."
|
|
rogi-mash
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 25.Veljaca/Feb.2011 Lokacija: beograd Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Film je dobar,mada je tu moglo malo vishe para uloziti!!
Ja ga preporucujem,za one koji vole akciju,sa evropskim tvistom |
|
sledece godine u ovo toba bicu bolji
|
|
deda vlada
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 22.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Vojvodina Status: Offline Points: 76 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Film sam gledau u AVI verziji, bez obzira na proteklo vreme HD mi je pružila isto zadovoljstvo, čak i veče. 7/10
|
|
Odgovori | |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |