| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Baba Yaga - ruski horor počinje pohod (05.03.2020.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Baba Yaga - ruski horor počinje pohod (05.03.2020.)Objavljeno: 06.Ožujak/Mar.2020 u 00:55 |
|
Ludilo od trailera! A valjda neću krepat dok se ne pojave bar eng titlovi...
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77215 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Svibanj/May.2021 u 22:12 |
Jel se pojavio film? Mada mogu i staru verziju da overim. Tu mi ni eng titlovi nisu potrebni, znam da je na ruskom avion - samaljot, pas - sabaka, ostalo povežem. 😊 Hajde, teško avion, no mora makar jedna kera da bude u filmu, zeca joj pečenog. 🙄 |
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Svibanj/May.2021 u 22:22 |
|
Naravno da se pojavio i meni se baš svidio.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77215 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Svibanj/May.2021 u 22:27 |
|
Gledaću to ondaK, pre negoli Gogolja.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Svibanj/May.2021 u 22:34 |
|
A ne znam ti još reći išta za tu trilogiju, prvo moram pogledati. A prije gledanja resyncati tilove jer je br... ![]() Ažurirao JoxerTM - 10.Svibanj/May.2021 u 23:28 |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Svibanj/May.2021 u 22:41 |
|
Ruje su imali sjajne filmovane bajke nekada, još bolje ako su u horor obrisima. Viy mi nije bio scary, onaj iz '60ih tj, no bio je prelep, zabavan, blesavih spec. efekata, ova nova verzija, mada i toga valjda ima više, nešto i sa Jackie Chanom ništa manje, mi nisu previše primamljivi, ako je to ta Gogolj trilogija uopšte...ili je to pa nešto treće... Tek da se ne bih dodatno pogubio, overiću ovu frišku Baba Yagu i mirna Bosna.
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Svibanj/May.2021 u 22:44 |
|
Ma vidi mene... Neki si dan pitao vracara, a danas admira za horore, baš sam tudum kako se nisam sjetio... Ovo gornje je ruska bajka! Ne upućuj se gledati tu horor jer ga nema, ne u tvojim godinama. Film je estetski dragulj sa puno mašte. Ako tražiš horor, ovaj stavi zasad negdje sa strane.
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Svibanj/May.2021 u 22:58 |
|
Znam 🙂 htedoh da ćušnem temu malčice, da vidim šta će da se desi, gledao sam kao dete Baba Yagu, zato i okrenuh priču na bajke. 🙂
Danas Gogolj, tj Viy me je podsetio na to njihovo blago, maločas naleteo na ovu temu gledajući "aktivne korisnike" i rekoh si "To je to, ovo se gleda", no nisam mogao da šutim 😄 |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Svibanj/May.2021 u 23:18 |
|
Btw, imam horora, gledao onaj dosadni gljivični horor In the Earth, atmosferični Dark and the Wicked, zoološki The Pool, odvojio Norvežane tj Sacrifice, valjda opet neke arijevce Kadaver, danas uz'o onaj irski, overio jutros i uber besmisleni slasher "Why", čeka me i Red Screening, potom onaj matrijahalni što mi ga ukaza Vračarac, pre toga Impetigore i May the devil take you, pa i da završim onaj versko-šizofreni Saint Maud...
Admira tek 'nako pitah šta ima u planu prevoditi, možda i tu neki film ispopadam. Ruska bajka mi dođe potaman zapravo. Ažurirao puppet_master - 10.Svibanj/May.2021 u 23:24 |
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Svibanj/May.2021 u 23:31 |
|
Admir jest nedavno preveo horor, ali horor anime, prvu sezonu, druga je nedavno krenula s emitiranjem. Mada sam davno odredio ne komentirati serije na ovom sajtu, od mene ova ima preporuku: Koji su mu daljnnji planovi, uvjeren sam da ni on ne zna. Definitivno će biti nesvakidašnji. ![]() |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Svibanj/May.2021 u 23:47 |
|
Zato ga i pitah 😄 dobro de i da bih progovorio koju sa njim. Zbilja sam uzeo od svega hororičnog pomalo, sa svih strana, čak i samoeksplodirajući Spontaneous, koji vala horora video nije, fali mi eventualno samo neki vaginalno-samopovređujući (ruku na srce, prerano zaspah, no ova pobožna mi opako vuče na tu neku stranu, pa možda i ne fali ni toga, Saint Maud tj).
Možda me Admir iznenadi čime. 😊 Pogledaću tu seriju, hvala 🙂 tek oko serija ne znam gde bih počeo uopšte, propustih boga oca u ovih par god. Gledao samo drugu Punisher sez, Servant i ovu kao šahovsku. 😄 Devojka mi pre dve god obećala externi HDD krcat serijama...i izdala 😡 posle nisam imao ni vremena za serije, jbg. Ako ne mogu da stignem u komadu, ne moram je vala ni gledati parcijalno, danas ep, za 5 dana drugu, za 10 treću ep...nisam više u stanju da pratim tako išta. 🙄 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |