| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Azijska produkcija - preporuči... |
Odgovori
|
Stranica <1 345 |
| Korisnik | |
bgvracar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2017 u 20:00 |
|
Od azijskih kinematografija, nešto bolje poznajem korejsku pa bih mogao da preporučim sledeće filmove:
Shiri (1999) Memories Of Murder (2003) White Night (2009) The Man From Nowhere (2010) Blind (2011) War Of The Arrows (2011) Confession Of Murder (2012) Perfect Number (2012) Cold Eyes (2013) New World (2013) The Five (2013) The Gifted Hands (2013) A Hard Day (2014) The Admiral-Roaring Currents (2014) Assassination (2015) Memories Of The Sword (2015) The Deal (2015) The Phone (2015) The Tiger-An Old Hunters Tale (2015) The Truth Beneath (2016) Train To Busan (2016) The Villainess (2017) Nisu loši ni sledeći japanski naslovi: Confessions (2010) Chaos (2000) Museum (2016) |
|
![]() |
|
Vrdalama
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Svibanj/May.2018 u 22:59 |
|
|
![]() |
|
cetverooki
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2020 u 22:58 |
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77240 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Svibanj/May.2021 u 17:34 |
|
Kako se zbilja prate azijski filmovi trenutno na forumu, dajte mi kakav friškiji krimić, svejedno korejski, japanski, HK...samo da nisu pubovi centralni likovi, istrage ni slično. Gangsteraj kakav pre 😄
|
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Svibanj/May.2021 u 18:50 |
|
Gangsteri nisu krimić nego drame o šljamu, često povijesni ili
biografije, tako da o tome ne znam ništa i preskačem u širokom luku. Ne znam što su pubovi kao centralni likovi. Znam što su pubovi u Irskoj... Friškiji azijski krimići, iz ove godine ili lani, po jedan iz svake države, su: Innocence* (j. koreja) Detective Chinatown 3 (kina, a nisi ni prva dva još pogledao) Shock Wave 2* (hong kong) The Cinderella Addiction (japan - bluray tek za dva mjeseca) The Soul* (tajvan) He Who is Without Sin (filipini) Invisible Evidence (vijetnam) Nijedan tajlandski. Ove sa zvjezdicom sam pogledao i dobri su. Za ostale samo znam da postoje i ne znam kakvi su. Ažurirao JoxerTM - 17.Svibanj/May.2021 u 18:59 |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77240 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Svibanj/May.2021 u 18:58 |
|
Well, nisu tebi (gangsteri - krimić), no ja pitah zbog sebe, za preporuku meni tj a meni to definitivno jesu krimići. Potpuno je nebitno da li se slažemo (slaganje je za brak i slične stvari) važno je da se razumemo, eto pub je žandar, žaca, pandur. Ne gleda mi se krimić u smislu kakve istrage, pandurskog ugla itsl.
Hvala, gledaće se. Friško je meni sve posle 2014 npr, ne mora da je u poslednjih godinu-dve 🙂 |
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Svibanj/May.2021 u 19:07 |
|
Tražiš previše usko, proširi te želje ili daj naslov prema kojem bi nešto slično tome, a da nije klon. Nije da te ne shvaćam. Tako se ni meni ne gledaju imigrantska plačipižđenja koja se u zadnjih par godina snimaju ko na traci. Želudac mi se dodatno okreće na američki social justice warriors trend. |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Svibanj/May.2021 u 19:19 |
|
Pa otkud znam uže 😄 ja baš hteo da pojednostavim, no htedoh i da izbegnem triler kao odrednicu. O tome se lome koplja 70ak godina, neću se uplitati u to 😄 thriller, suspense, crime, mystery, svaki pravac za sebe raslojen, pa još sa noir filmom sve dobija i kakvu dodatnu dimenziju, šta je ton, ambijent, više onamo ili ovamo...užas! 😄
Tome mi je bilo lakše "gangsteraj", svejedno da li su lopine/heist film, jakuze, triade, tonge, kakva ulična borba za prevlast dripaca, ili odmetnik kakav, plaćene ubice, beg krimosa zlatnog srca u bolje sutra..eto štagod u kakvoj sivoj, mutnoj raboti, iskrivljenog morala, na ulici. 😊 |
|
![]() |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Svibanj/May.2021 u 19:26 |
|
No onda: S te liste sam do jedan s gađenjem preskočio. Mislim barem da jesam, ne trebaju mi biografije Velje Nevolje.
![]() |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Svibanj/May.2021 u 19:37 |
|
Pa i ja sam gledao svega dva naslova sa te liste, taman, hvala 👍
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 345 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |