Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - aXXo prijevodi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

aXXo prijevodi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Bambo_Ocha View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bambo_Ocha Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: aXXo prijevodi
    Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2009 u 07:11
Postovani prevoditelji!

Zanima me samo zasto u zadnje vrijeme nemogu naci dosta prijevoda za aXXo filmove, vec dosta dugo koristim vase prijevode (titlove) i uvijek ste imali od aXXoa prijevode, naime u zadnje vrijeme notworking

....znam da je i on bio na tzv. godisnjem il' sta vec jer dosta dugo nisam mogao naci njegove nove ripove, al' sam naletio na stranicu gdje i sada stavlja filmove pa me zanima dali vi neznate za tu stranicu (sta sumljamWink) il' sta se dogada.....?

Neznam dal' smijem stavit link od stranice gdje "skidam" njegove filmove, al' ak' sam pogrijesio netko ce me ispravit Cool

Censored
CensoredCensoredCensored

Inace bi stavio pod "code" al' kolko vidim tog kod Vas nema, pa se stoga nemojte ljutit ak' se nesmije stavljat link....neka ga moderator prepravi!

Hvala na razumijevanju!Wink

Ažurirao cudak_31177 - 05.Listopad/Oct.2009 u 07:24
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2009 u 07:22
Prevoda za ove ripove nema, jer niko od prevodilaca ne skida te verzije filmova. Drugo, ja odavno ne viđam njegove ripove ni na mnogo jačim sajtovima, tako da mislim da su ti ovo lažnjaci (potureni). Piraterija jeste zabranjena, pa ćemo obrisati link. Wink
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2009 u 11:26
da u zadnje vrijeme rijetko izlaze axxo,,tako da malo tko ih skida,,i zato nema prijevoda za axxo,,a i lako ti je uštimati prijevode za axxo verziju,,ako si ih već skinuo...pozdrav
Na vrh
dome-nasty View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dome-nasty Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2009 u 11:32
Evo pogledah sada na SF i ima samo jedno njegovo izdanje poslije 11.03.2009 i to "The Constant Gardener" iz 2005 god. znači da majstor još nije aktivanOuch

Eat my shorts
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2009 u 16:50

vazno da prevodi postoje e sad za koje izdanje to je manje vise nebitno tj da se resiti uz SW

imas na sajtu tutorijale pa steluj prevode za sta ti treba ko ti ne odgovara za tvoju verziju

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bambo_Ocha Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2009 u 09:43
Hmmm...?!
Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

Drugo, ja odavno ne viđam njegove ripove ni na mnogo jačim sajtovima, tako da mislim da su ti ovo lažnjaci (potureni).

Laznjaci nisu sigurno jer stalno skidam njegove filmove, te bih prepoznao da je laznjak! Pogledaj samo broj komentara ako si uopce "bacio oko" na stranicu?! E, da i kao i uvijek pored filma je i njegov fajl tj. potpis tako da se ne brinem da je laznjak migi

Originalno postovano od strane dome-nasty dome-nasty piše:

Evo pogledah sada na SF i ima samo jedno njegovo izdanje poslije 11.03.2009 i to "The Constant Gardener" iz 2005 god. znači da majstor još nije aktivanOuch

Hmmm...?!
Istina da je na SF to zadnji update al' ova o kojoj ja govorim je stalno updatejtana al' kolko vidim ocito se prebacio samo tamo i "radi" samo za njih....

A evo i dokaza yay

Originalno postovano od strane luka0037 luka0037 piše:

vazno da prevodi postoje e sad za koje izdanje to je manje vise nebitno tj da se resiti uz SW

imas na sajtu tutorijale pa steluj prevode za sta ti treba ko ti ne odgovara za tvoju verziju

Oprosti dal' bi mi mogao pomoci i naci link za SW? :) jer neznam kak' se program tocno zove, nov sam ovdje kao sta se vidi, nebi se nit' registrirao da mi nije na mejl stigla poruka od admina il' kog' vec da pitanje postavim na forumu, a ne preko kontakta tj. generalna pitanja

Uglavnom hvala svima na razumijevanju Thumbs Uprespekt

Edit: Nasao sam SW, sve zbog dobrog rasporeda na forumu! Mislio sam da je negdje "razbacan" u nekom postu!

Hvala jos jednom! drugari

Ažurirao Bambo_Ocha - 06.Listopad/Oct.2009 u 09:46
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2009 u 09:51

Ovde se nalaze tutorijali za više programa za sinhronizaciju (između ostalih i SW - Subtitle Workshop).

http://www.divx-titlovi.com/forum/uputstva-i-programi-za-sinhronizaciju-prevoda-sa-filmom_f53.html

Ukoliko neko već nije postavio titl za ove ripove, nema drugog načina da ih dobiješ sem da ih sam ušteluješ ili čekaš da neko to odradi. Probaj, stvarno je prost proces Wink

Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2009 u 09:51
Preduhitrio si me LOL
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bambo_Ocha Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Listopad/Oct.2009 u 10:54
HEheh, svejedno Thumbs Up
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,209 sekundi.